Kız arkadaşım üniversite okumak için başka şehire gidecek orada ben yanında olamayacağım için başkasını seçip beni unutur mu?

Benim kız arkadaşım başka bir şehire üniversite okumaya gidecek ve bu durumda biz ayrı kalıcaz üniversitede güzel bir gelecek için çok cabalayacak bunalıma girecek ve yanlızlık hissi yaşayacak ve ben ondan uzak olduğum için bir şey yapamayacağım bu durumda kız arkadaşım ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyduğu anda ben yanında olmadığım için yanlış bir hareket yapıp ta hataya düşüp te başka bir erkekle görüşür mü orada olan mesela üniversiteden biriyle çünkü üniversite ortamı çok farklı ne yapacağını bilmiyorum ve beni unutmasından başkasına gönül bağlanmasından çok korkuyorum bu durumu yaşayan kişiler kendilerinden bilgi verirlerse çok mutlu olurum doğruları söylesinler ne kadar üzecek olsalarda gercekleri ve neyle karşılaşabileceğimi bilmek isterim şimdiden teşekkür ederim.
Kız arkadaşım üniversite okumak için başka şehire gidecek orada ben yanında olamayacağım için başkasını seçip beni unutur mu?