Üniversite için başka şehire giden kız arkadaş?

Sevgilim ile bir zincir markette tanıştık Müşteri olarak gittiğim bir yerde sezonluk işe başlamış. Aramız gayet iyi. Yoğun çalıştığı için doğru düzgün buluşamıyoruz ama her molasında yanına gidiyor, o yarım saati beraber geçiriyoruz. Yaşım da biraz geçti açıkçası. Ben 26, o da 19 yaşında. Yani benim tam evlilik yaşım. Bunu birkaç kez dillendirdiğimde "10 seneye evleniriz" diyor. Bu sene de sınava hazırlanacak. Hem evliliğe bakış açısı hem de üniversiteye gitme isteğinden dolayı bir tık korkuyorum. Artık öyle sevgili işiyle de uğraşmak istemiyorum. Evleneceğim kadından başka kimseyle zaman geçiremem. Üniversiteye gidince birine kapılır, beni unutur diye korkuyorum. Böyle bir şey olacaksa da ilişkiyi bitirme taraftarıyım ama onu da kaybetmek istemiyorum. Dış görünüşünden çok karakter olarak kaybedilecek biri değil. Ne zaman molaya çıksa hem yemeğini paylaşır, yedirir. Hem de her seferinde bana tatlı alır. Ayrıca kasada kaldığım bir an hesabımı bile ödemişti. Bense işsiz sapsız dolanıyorum. Okuyunca benim gibi birini napsın kafasındayım. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Üniversite için başka şehire giden kız arkadaş?