Aşk İlişkileri 'Altın gibi yükseliyorum sana' dediğiniz biri var mı? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 125 Yapay Zekaya Sor Varlığında, yokluğunda yükseldiğiniz birisi var mı? Uzak dur, kalbini kıracaklar.. 🦁 'Altın gibi yükseliyorum sana' dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. "Türk lirası gibi soğuyorum senden" demek istediğim var daha çok 😬😬😂 3 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Senin altın fiyatlarından haberin yok galiba zamanında yükseldik hallettik o isleri... 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Benimkii şştt sensin sensin hadi etiket yapmayim gel 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Kokunu aldım Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Akıllı adam🙄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kimse yok şu an için 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yok, hayatımda heyecanlandıran tek şey yemekler, hem heyecanımı asla kaybetmiyorum, her an yükselebiliyorum.🫰 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Evet, var. Hatta bırak altını, zamanında alt coinler nasıl ath yapıyorsa öyle yükseliyorum. :D 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yok yaa ben yatırımda da aşkta berbatım bakiye -80k 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu sıra herkes gözümde TL gibi düşüşte kimseye yükselmiyorum. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ankaralılar gibi yanlıyorum sana dediğim biri var 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır yok ben zaten BTC gibi düşmek isterim. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Ayağımızı yerden kesen birisi var 😄 1 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yükselmeye fırsat vermeden, iflahımı kesiyor, zalımın kızı... 0 0 Yorumla
busuyukimiçtii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl @Desuyonee Bunu etiketlemem için erken mi hiç zannetmiyorum ama 🙄 0 9 Yorumla Desuyonee +1 yıl Erken olma ihtimali olmayabilir :D Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl 😙🙃 mwahh o zaman? Yorumla Desuyonee +1 yıl O bir efekt miydi? :D Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Hayır kisss Yorumla Desuyonee +1 yıl Kiss efekti :D Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Gerçeği varken efekte ne gerek var? Yorumla Desuyonee +1 yıl Yazı dilinde gerçeği simule edersek var :D Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Ok.. Yorumla Desuyonee +1 yıl Ok mu? ? ? :D Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben sevdim, yükseldim. Şimdi de karşımdaki insanı tanıyamıyorum ve yavaş yavaş iniyorum. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu ara bitcoin gibi düşüyorum. Altın gibi yükselemedim bir türlü 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok aga Ama burada herseyi ile altın gibi bir insan var Ona saygım altın kadar yukseliyor 0 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Evet var o biliyor kendini 🙃 1 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Vallahi biz Türk parası gibi değer kaybediyoruz 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yükselmeyi geceli çok oldu da karşılığı yok 1 0 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Ons tarafında mı yoksa gram tarafında mı? 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Gizliüyelerdenbri Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Olsa ne yazar karşılıklı olmadıktan ya da o fark etmedikten sonra.. bak yarama tuz basıldı bi nebze hahahas 0 0 Yorumla
lonelywolf168931 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Gerek yok öyle şeylere. Sonra bir yerleri ayrı oynuyor. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Belki var belki yok 1 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Yok o kadar abartmam kendini bişey sanar 0 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bitcoin gibi düşüyorum sana demek lazim😀 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Altın sevmediğini anladım 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ahhh nerde o günler hissiz bir insanım galibaa 😅 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Evet var ben ona yükseliyorum o da bana 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. BTC gibi düşüyorum ben 😁 0 0 Yorumla
minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Varr 1 0 Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kimsem yok 1 3 Yorumla sizenebundan +1 yıl Belli Yorumla KupaKızı03 +1 yıl Sen belli oldugunu nerden biliyon😂😂 Yorumla sizenebundan +1 yıl Bakireymis ya ondan dedim 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
"Türk lirası gibi soğuyorum senden" demek istediğim var daha çok 😬😬😂
Senin altın fiyatlarından haberin yok galiba zamanında yükseldik hallettik o isleri...
Benimkii şştt sensin sensin hadi etiket yapmayim gel
Kokunu aldım
Akıllı adam🙄
Kimse yok şu an için
Yok, hayatımda heyecanlandıran tek şey yemekler, hem heyecanımı asla kaybetmiyorum, her an yükselebiliyorum.🫰
Evet, var.
Hatta bırak altını, zamanında alt coinler nasıl ath yapıyorsa öyle yükseliyorum. :D
Yok yaa ben yatırımda da aşkta berbatım bakiye -80k
Şu sıra herkes gözümde TL gibi düşüşte kimseye yükselmiyorum.
Ankaralılar gibi yanlıyorum sana dediğim biri var
Hayır yok ben zaten BTC gibi düşmek isterim.
Ayağımızı yerden kesen birisi var 😄
Yükselmeye fırsat vermeden, iflahımı kesiyor, zalımın kızı...
@Desuyonee
Bunu etiketlemem için erken mi hiç zannetmiyorum ama 🙄
Erken olma ihtimali olmayabilir :D
😙🙃 mwahh o zaman?
O bir efekt miydi? :D
Hayır kisss
Kiss efekti :D
Gerçeği varken efekte ne gerek var?
Yazı dilinde gerçeği simule edersek var :D
Ok..
Ok mu? ? ? :D
Ben sevdim, yükseldim. Şimdi de karşımdaki insanı tanıyamıyorum ve yavaş yavaş iniyorum.
Bu ara bitcoin gibi düşüyorum. Altın gibi yükselemedim bir türlü
Yok aga Ama burada herseyi ile altın gibi bir insan var Ona saygım altın kadar yukseliyor
Hayır çok şükür ki yok.
Var ama burada değil. :)
Evet var o biliyor kendini 🙃
Vallahi biz Türk parası gibi değer kaybediyoruz
Yükselmeyi geceli çok oldu da karşılığı yok
vardı altın yükselince sattılar ajs
Var, ama bugün altın düştü🥺
Ons tarafında mı yoksa gram tarafında mı?
Hayır yok
Olsa ne yazar karşılıklı olmadıktan ya da o fark etmedikten sonra.. bak yarama tuz basıldı bi nebze hahahas
Belki var, belki de yok..
Gerek yok öyle şeylere. Sonra bir yerleri ayrı oynuyor.
Belki var belki yok
Keşke olsaydı 🙄
Sevdim bunu ama hayır yok
Hayır öyle biri olmadı daha
Yok o kadar abartmam kendini bişey sanar
Bitcoin gibi düşüyorum sana demek lazim😀
Altın sevmediğini anladım
Ahhh nerde o günler hissiz bir insanım galibaa 😅
Ben değilde bana yükselen var.
Yok haddini bilsin herkes
Evet var ben ona yükseliyorum o da bana
Yok , olmasın da mümkünse