Kocamdan boşanacağım ama yine de aklimda soru isaretleri var kafam çok karışık napıcam ben?

Merhaba , 29 yasindayim medya şirketinde insan kaynaklari yoneticisiyim evliyim 8 ay oldu eşim lojistik şirketinde tır şoföru..
Eşim efendi ve kibar bi insandı ayni zamanda begeniyordum da.. Oyle birden gelisti ve evlendik. Basta guzeldi ama sonra bozuldu her şey , ilk olarak eşim beni kısıtlamaya calışmaya başladı, maddi durumlarimizi kıyaslamaya basladi, daha sonra ailesi ile aramda problem çıktı ve kavga ettik bu sirada düşük yaptım tekrar denemek istedi reddettim yine problemler çıktı aramızda.
Boşanmak istedigimi soyledim arkadasimla 4 gun tatile gidicem ikimizde dusunelim bu surede dedim, karsı ciktı ama ben yine de gittim bu sefer telefonla taciz etmeye basladi, oradayken telefonda kavga ettik bende sinirlendim sosyal medyaya arkadasimla gittigim gece klubunden video, fotograf yukledim.. Tüm ailesi de gördü. Ondan sonra bana sana yaziklar olsun beni rezil ettin v. s yazmiş. Döndüğumde de ailemin yanina gittim direkt , ertesi gun eve gidip esyalarimi topladim Şu an ailemle yasiyorum boşanmak icin basvuru yaptim. Bundan sonra napıcam bilmiyorum kafam cok karisik...
Kocamdan boşanacağım ama yine de aklimda soru isaretleri var kafam çok karışık napıcam ben?