pmkprnssnkyblnayk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılKendisi aile olduğunun farkinda olmayan anne kuzusu ile evlenmissin. Tutarsizlik var. Adam dediğin net olur, söylemleri arkasinda durur. Bunu uygulamaya döker. Söylemleri farkli uygulamada farkli olan erkekler insani yorar. Iliskiyi zamanla zedeler.
129 Yorumla- +1 yıl
biktım ya pısırıksn dedim açıgm zaten burdada takmıcam dedim. Takma ne korkacagm ailemden diyor ama acılaym desem hemen olmaz bosan sonra diyor.
- +1 yıl
Ee o zaman bosanma korkusu yasat sende ona.
- +1 yıl
cocukları yanmda gotursem bosar umrunda olmaz. Bende cocuklarımdan ayrlamam ama 3 cocuga tek yetemem de bilmiyorum
- +1 yıl
Iste o da bunun farkinda. Ekonomik özgürlüğün de yoktur. O da kafasina göre takılıyor. Senin isteklerini önemsemiyor umursamıyor. Bosa madem diyor ama senin kaygilarini bildigi icin buna cesaret edemeyecegini de biliyor
- +1 yıl
Bu sefer bosa umrumda degil yeter kendim olmak istiyorum dedim gozu korktu sanki ama bu ortamda istedigim gibi giyinmem mumkun drgil
- +1 yıl
Sen giyin istedigin gibi. Birak ne soylerlerse soylesinler. Su an senin ne çektiğini, üzüldüğünü, degersiz hissettiğini umursayan var mi? Sen üzülebiliyorsan onlarda üzülebilir kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda degilsin
- +1 yıl
10 yıldan sonra uyandım evet bundan sonra kendi isteklerim önceligim cocuklarım eşim bitti benim için kaybetme korkum yok sevmiyorum
- +1 yıl
Ve senin isteklerini önemsemedigi sürece sende onun isteklerini önemseme. Hizmetini aksat. Ambargo uygula. Düzelir kendine gelirse kazanırsınız birlikte. Düzelmez bosarsan bosa derse o kaybeder.
- +1 yıl
gitti 10 yıllm heba oldu cok uzgunum. Şu an feci bi ozguven eksikligi. yetersizlik hissi feci bi travma yaşıyorum
- +1 yıl
Gecmisi düşünmek sonucu degistirmez bunlari dusunerek kendini üzme, özgüvenini de düşürme. Artik Sorunlara değil çözümlere odaklanmalisin
- +1 yıl
ufak oğlum buyurse bi işe girecegm
- +1 yıl
ailemin yanina gidince eşime bi işe gireceğm beni kısıtlamandan yoruldum turbanda takmıyorum boşa istersen dye tehdit edrcegm
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Kac yaşında
- +1 yıl
Aynen en dogrusunu yaparsin.
- +1 yıl
3 yaşında en ufağı
- +1 yıl
Anneniz veya kaynana cocuga bakamaz mi?
- +1 yıl
Uzak mi size?
- +1 yıl
kaynanam bakmaz. Annem bakar anneme de guvenmiyorum bu konuda çok rahat umursamaz biri evladıma bi zarar gelir dye korkuyorun
- +1 yıl
Paranoya yapma. Torun sevgisi evlat sevgisinden daha baskin. Bence iyi bakar annen
- +1 yıl
annem internet baģmlısı girince dunyayı unutuyor saat 1 de 2 de kahvaltı yapiyor hayatı netten ibaret
- +1 yıl
Yok simdi oyle. O zaman sorumluluk olunca oyle davranmaz bence
- +1 yıl
blmem oyle bi devirdeyiz kimse kimseye katlanamıyor. Oģlum bebekti kucağna verdim bebek ağlıyor kadının gözü telefonda tıkışmş prize cocuk patlayacak umrunda degil aklı biten şarjnda Allah anne babanın da hayrlısıni versin. Evladnda ben bunlardan kaçtım eşimde aynı mal😢😭😭
- +1 yıl
Evet yagmurdan kacarken doluya tutulmussun
- +1 yıl
kusura bakmayn beyninizi şişirdim baya dertlerimle boğdum. Aeo
- +1 yıl
Estağfurullah ne sisirmesi. Insan bunlari cevresine anlatamıyor. Sen bu verdiğim taktikleri uygula faydasi olacak
- +1 yıl
Evet ben asla anlatmam evimde olanı şişiyorum sonra
- +1 yıl
O zaman bu site iyi gelir. Anonim olarak icini dökersin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hersey istediğin gibi olur insallah. Mutluluklar.. hakkinizda hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHangi erkek olursa olsun bir kadına zorla türban giydiremez herkesin içinden olacak
019 Yorumla- +1 yıl
işte cok mutsuz oluyorum boyle dengem şaştı
- +1 yıl
Böyle yaparak mutsuz ediyo seni
- +1 yıl
Bosarsan boşa diyorum artık zorla bana taktıramazsn. Evde balkonda vs takmiyorum sadece sokaga cikinca takıyorum. artk zorla bsy yaptıramayaal
- +1 yıl
Boşamakla eline ne geçecek peki zorla kimseye bişey yaptıramazsın canım sokağa çıkımcada takma bence
- +1 yıl
yavaş yavaş açılıyorum
- +1 yıl
Açılıyomusun kapalılık sıktımı
- +1 yıl
mevzu aciklk kapalılık degl zorlanmak
- +1 yıl
Zorla güzellik olmaz hanfendi evet ben kendim kapanır açılırım diyeceksin
- +1 yıl
Dayanamıyosan ayrıl gitsin neden kendini yoruyosun
- +1 yıl
ufak oģlum içn diger 2 si buyudu buda okula başlasa bi işe girip boşanacagm
- +1 yıl
Ufak oğlun büyür 2 daha mı var oğlun onlar büyüdümü küçük için dert etme bence işe girip çalışırsın
- +1 yıl
Toplam 3 çocuk erkek çocuk mu var
- +1 yıl
3 cocuk en buyugu kız o biraz hiperaktif tehlikeli bi çocuk o uslu bi abla olsaydı kafam rahat olurdu 5 dakika bakala gideyim desem kardesini emanet etmeye korkuyorum. Ya dovuyor ya ısırıyor. Normalde bu yastayken ben kardeşime gozum gibi bakardm cocuklarm biraz bilinçsz
- +1 yıl
En büyüğü kız mı iyi allah bağışlasın hiperaktif çocuk iyi olmaz yaramaz olur
- +1 yıl
kz evet oğlum daha akıllı evi temizler bana yardım eder cok dusunceli. Ama kızımı duzgun terbiye edemedim galiba suc bende. soyunur saga sola atar gider cok daginik oglum ablasının ardını topluyor.
- +1 yıl
Sana yardım etmesi iyi güzel terbiye edemedim derken
- +1 yıl
Hep ardinı toplamak la ilgilendim ilk cocuktu. Ona mesela elinde kalem varsa alr yapma çizme duvari derdim. Sonradan cok kitap okudum evlatlarma yararli olabilmek adina yanls yaptıgımi anladm.2. ci oģlumda kalemi alir defter verirdim mesela oğlum duvarlarımiz kirlenirse ben tekrar silmek zorunda kalacağm anne yorulsun istermisin diye anlatrdm. Kizımda bu sabır olmadi bende hep uyardım ve şu an sağır gibi halen yaramaz ve beni duymaz
- +1 yıl
Sizi merak ettim resminize bakabilir miyim rahatsız olmazsan
- +1 yıl
yok atamam resim atmadım hic beceremem
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin karakteri henüz oturmamış. Kendisi bir ergen sanırım
027 Yorumla- +1 yıl
cahil
- +1 yıl
Nasıl katlanıyordun buna
- +1 yıl
şu an boşayasm var elim mahkum
- +1 yıl
Neden hamile misin
- +1 yıl
3 cocuk var
- +1 yıl
Neeeeeee?
- +1 yıl
nyse
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
- +1 yıl
10 yıllk
- +1 yıl
Maşallah. Asıl sen nasıl bunlara yetişiyorsun. Allah sana kolay lık versin.
- +1 yıl
mecbur dun elim bulaşkta cocuk çişm geldi dedi 2 dakika tut diye rica ettim. Bulaşkta elim arada bana yardm et dedim. Yerinden kıpırdamadı ona gore kadının gorevi yapmak zorunda bunlsrı cocugu sanki annemn evinden getirdim.
- +1 yıl
Anne olmak dünyanın en güzel duygusu Beni takdir ediyorum Bir yandan çocukla boğuşuyorsun
- +1 yıl
Vala o konuda bişey diyemeyeceģm yapıyorsan bakmak zorundasn cocuga hem kadn hem erkek için bu dusuncem sadece birine yukleniyor. Etrafmda tanık oluyorum. Ya anne ye ya da babaya yükleniyor her evlilikte biri yanıyor sanki beraber bi yola çıkıyorsun bu kadar zor mu iş paylaşımı yapmak bizim evliliktede yanan taraf ben oldum. İşten gelir telefonu eline alır geldimi gelmedimi hiç belli degil. Çay yemek diye seslenir sadece bu sohbeti yok ölü gibi
- +1 yıl
Sen bu adamla evlenirken bu adam melek miydi de şimdi bu şekilde Tabii benim de eksiklerim var ama hafta sonu çocuğu tamamen ben bakarım
- +1 yıl
İlk evlenince boyle degildi. Ben ondan hiç bişey istemiyorum. Yapmak zorundasn gbi davranıyor cahilce hareketlerine kızıyorum. ya da ben alıştrdm bilmiyorum. işten geldiginde kyamaz yemek hazrlarken bide cocugu mutfaga gotururdum. Dinlensin yazık diye. Etrafma bakıyorum kadın esi gelir gelmez kucağna atiyor kendi rahat işini yapıyor. Simdi 3 tane oldu evde at gibi koşsalar demiyor. Evladm bak alt komşu rahatsz olur takıyor kulaklığı umrunda değil bişey cocuklar evde sıkılıyor bişeyler alalm yeni oyuncak vs boş şeyler diyor. Tv bozuluyor onu tamir etmesi bile 1 ay suruyor. demiyorki bu cocuklar sıkılır. Anlatamam aşırı bencil umursamaz biri gidip gelip yap demem lazm ki bilsin görevini deyincede dırdır cı oluyorsun. Bu sefer konuşmayıp muhatap olmayaym dedim. Başladı şimdide benim içm ölük müş. vs
- +1 yıl
İçi ölüymüş. Senin nefes aldığına şükretsin. Allahtan yaşın biraz genç daha ilerleyen dönemde vücut bu yükü kaldıramaz
- +1 yıl
Zor dönem geçti gene şükürler olsun. Bebekken daha zordu 5 gün gunde sadece 1 saat uyuyabiliyordum gazlı bebek en son baygınlık geçirdim uykusuzluktan. şu an gene iyi buyuduler. Geri kalan ömrümü heba etmemek için çabam
- +1 yıl
Kaç yaşındalar şimdi okula başladılarmı
- +1 yıl
2 si okuyor 4 de bide 2 gidiyor 1 i de 3 yaşnda
- +1 yıl
İkizmi çocuklar
- +1 yıl
Heee biri 4 biri 2 tamam 😂
- +1 yıl
evet biri 4. sınıf diğeri 2😀 en ufaģıda 3 yaşında
- +1 yıl
Takip yolladım size kabul ederseniz sevinirim
- +1 yıl
Çocuklar okuldamı
- +1 yıl
hayır dersler boş evdeler
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 💐
- +1 yıl
rica ederm
Erkekler Ne Diyor
Senin için zor olmalı. Nasıl sabredebiliyorsun böyle
027 Yorumla- +1 yıl
Edemiyorum işte
- +1 yıl
boşanmak istiyorum zamana bıraktm cocuklar icn en uygun an a
- +1 yıl
Dengesiz dinen gunah diyor işine geldigi yerde de karısmiyor
- +1 yıl
dinen gunahmş. Açık giyinemez bu nedrnle benim eşim diyor. Ama asıl neden kskanclk sanki
- +1 yıl
fatiha yı bilmiyor adam akıllı dini hic bir bilgisi yok
- +1 yıl
Aynen bende bu durumu yuzune vuruyorum ama o hep hakli çıksr
- +1 yıl
7 de neyse 70 te o derler bu arada bi duzeliyo gecer dedim gecmiyor
- +1 yıl
yani öyle galiba
- +1 yıl
Annem gel diyor. Onun ağzndanda bu laf çıktı"gel sana duluk maaşı baglarn babanın adına gecince ordanda maaş alırsn cocuklarıda bana brak git ćalş 3 yerden para alirz gel keyfim gel"
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
hayrlisi
- +1 yıl
boş ver
- +1 yıl
rica ederm
Bence halledilebilir sorun. Yeteki sakin kalıp konuşun
012 Yorumla- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Sanmıyorum 10 yılm heba oldu. Katlanamam
- +1 yıl
Evet bu çok farklı bir duygu yaşayamayan anlamaz eşine göz göze geldiginde insanın ici azda olsa ısınmalı adam buz gibi odun gibi.
- +1 yıl
kaçtk
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
kucuk
+1 yılSen çok yıpranmışsın. Bende evliyim. Benim de sıkıntılar başka.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet beynim kazan gbi
- +1 yıl
😔 ulaşsana
- +1 yıl
sorun ne?
- +1 yıl
Tamam yok bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılsabretmek hep kadına zarar veriyor ya tek başına da bakarsın
04 Yorumla- +1 yıl
evet her agzinı açtğnda pişman ediyor beni boşanmadgma çok uzgunum boyle bir adama 3 cocuk verdigim için hak etmiyor
- +1 yıl
kesinlikle hak etmiyosa özgür bırakmalısın kendini bence yaşa sende
- +1 yıl
babalık yaptıgıda yok cahil koca bir 0 ama lafa gelse ben kadın degilim o erkek. nyse cok kızgınm gene
- +1 yıl
kızma bence dagıt kafanı film flan sohbet
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun çok seviyor kıskanıyor ama neden öyle davranıyor ki şu an aranız nasıl
010 Yorumla- +1 yıl
halen cok kskanıyor hirka almadm cok sıcak dedim diye geri eve döndük neymiş hırka neden giymiyorum elimde taşıyorum sicak sen giy hirka giymicem dedim popom belli oluyorms
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin seviyor kıskanıyor hâline sevin
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim herkes eşini kıskanır ama dozunda çok mu açık giyiniyorsun neredesin
- +1 yıl
çok sinir bozucu oldu
- +1 yıl
şu an cok sinirlym
Cevap sahibi+1 yılAnladım geçer bende sürekli tartışırım ilgisizlik olmasın gerisini hiç düşünme çocuğun da var boşanmayı sil aklından severek evlenmedin mi takip ettim seni
- +1 yıl
off boğuldum ya vala yeter
Cevap sahibi+1 yılNe oldu anlat özelim açık takip ettim
- +1 yıl
arıyorum aćmiyor kahvede bk yiyor skldm bu adamdan nefes alamiyorum benim bu sehirde kimsem gezecek yerim yok boguluyorum evde gezdigim yer park ona bile hirka giy vs dye tehdit edip goturmedi
Cevap sahibi+1 yılNeredesin sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar kızlara niye kapalı bence kocandan sıkıldın boşanmak için bahane arıyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
kzlar bazen cok acımasz oluyorlar. Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılSanmam kadınlar her zaman kadın dan yana erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden 12 kat fazla ama gündeme hiç gelmiyor başka nedenlerden kızları engelliyorsun bence
- +1 yıl
Ne dusundugun umrumda degil
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılAcaba sen farkında olmadan yanlış görünen yerler mi var
038 Yorumla- +1 yıl
Mesela farkında olmadan frikik verirsin
- +1 yıl
vermem kapali giyindim ama oram buram sallaniyo napim
- +1 yıl
profilini begenmedm istek atma
- +1 yıl
Nasıl sallanıyo balık etlimisin
- +1 yıl
Neden beğenmedim profilimi
- +1 yıl
konu benim cocuklarmla eğlenmem. Vucudum degil neden konu buraya geliyor beyefendi. Neyse ya kapatalm bu konuyu
- +1 yıl
Sorun ama giyimle ve vücutla ilgili
- +1 yıl
2 soruya da mi cevap verdin😂😂birbirine girdi bende
- +1 yıl
Huysuz seni 😂
- +1 yıl
Bi sagdasn bi solda beynim corba oldu dur yerinde😀
- +1 yıl
Tamm burdayım 😂
- +1 yıl
tam☺
- +1 yıl
Sen profilimi neden beğenmedin itici mi
- +1 yıl
açık secik
- +1 yıl
😔 okadar emek veriyoruz
- +1 yıl
ayıp karına vs goster buraya neden koyuyorsun
- +1 yıl
Sen hiç yüzmeye gitmezmisin sahile falan ordada böyle insanlar var
- +1 yıl
yoo gitmem gitsem şalvarla sokar beni denize😀😀
- +1 yıl
Peki açık tamm çekici değil mi 😂 itiraf et
- +1 yıl
Niye çok mu dikkat çekiyosun 😂
- +1 yıl
ne bileyim dünya da tek kadın benim herkes üstume atlayacak gibi davraniyor.
- +1 yıl
Ciddimisin okadar mı çok dikkat çekiyosun 😊
- +1 yıl
Ozaman vücudun iyi ki bakıyorlar ama balık etlisin galiba
- +1 yıl
Ama bişey diyimmi izin versede ben bikini felan giymem. Igrenc geliyor bana insanın bir özeli olmali
- +1 yıl
Hım yani olabilir
- +1 yıl
insanlar kafayı yemiş ufak çocuga bile nefis kabartiyor hiç kendimi övmiycem. Çünkü bir sivilce yeter o guzelligin mafolmasına.
- +1 yıl
Allah'tan gitmiyorsun giymeden üstüne atlıyorlarsa 😊😂
- +1 yıl
Eşin seni çekici buluyor ki kıskanıyor
- +1 yıl
Dedim ya ona göre bi ben varim dunyada kadin herkes bana bakıyor. kskanc cok demek kendide milletin karısna kizına bakiyor kisi kendinden bilirms isi
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ama aile ortamında neden kıskanır
- +1 yıl
kendinde var güzel kardeşim ondan
- +1 yıl
Ailedede varsa sapıklık bilemem dikkat et sen
- +1 yıl
cahillik var ama sapklk asla. çok ahlaklı bir aile
- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
İşin zor senin bu sitede eskimisin
- +1 yıl
son 3 yahut 4 yıldr giriyorum
- +1 yıl
Burdamısın
+1 yılAilesinden çekinen bir tip belli alttan alıp oraya gidince dediklerini yap hiç başını agritma bence
03 Yorumla- +1 yıl
cekiniyor ama arkadanda bana karışamazlar açıl diyor dengesz açılsam bana baya saldracaklar o zaman beni korumaz bazen nefret ediyorum ondanda ailesindende
- +1 yıl
Gerçekten üzücü bir durum Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
amin cumlemizin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesinden cekinen esin var. Henuz tam aile oldugunun farkinda deeegil
02 Yorumla- +1 yıl
cekiniyor gbi
Cevap sahibi+1 yılUmarim drgisir
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu ediyor mu seni yatakda?
04 Yorumla- +1 yıl
bi sus
Cevap sahibi+1 yılTamam burada olmazsa bekle belli ediyorum kendimi oraya gel
Cevap sahibi+1 yılHadiiii
Cevap sahibi+1 yılCanım
+1 yılsaçmalama ne olur
010 Yorumla- +1 yıl
nyeki
- +1 yıl
Konuşularak halledilmeyecek ne var ki
- +1 yıl
konusmuyorki ben ne dersem o bitti modunda
- +1 yıl
Sen kesin kararlı misin?
- +1 yıl
Duzelirse boşanmak yuvamı yıkmak istemem ama 10 yıldr olmadı bu duzelme ufak oğlan biraz toparlar buyurse raylar oturacak yerine geçen kavga edip evden çiktm evde kalan evlatlarm uzuldu ufak oğlumda baba deyip durdu yani zor bi surec bu nedenle iyi dusunmek lazm
- +1 yıl
Kesinkle dogru söyledin ama ikna yolunu da dene bence
- +1 yıl
Ben parka gittim aslnda annem gile gidemem 2 cocugum daha evde onları bırakamam. Esimde evlatlarma olan duskunlugumu bildigi icin git ne bk yersen ye der hep cunku biliyor gitmem. Bu sefer gidecektim ama treni kacirmism saat 6 dayms falan deyince o bi korktu sanki duzeltti biraz bugun eve geldiginde direk bana yardima geldi salata vs yaptı şok oldum hep ayagina bekler herseyi genelde
- +1 yıl
bakalm zaman ne gosterecek
- +1 yıl
Dm e gelsene bi?
- +1 yıl
mesaj atamiyorum mrk etm
+1 yılNormalde dışarda ne giyersin peki
020 Yorumla- +1 yıl
cok acik degilim kısa kolu pantolon vs
- +1 yıl
Normal yani peki onun ailesinin evine gidince ne giyiyorsun şort falan mı
- +1 yıl
yok turban takıyorum onun ailesinin orada
- +1 yıl
Neden ki onun ailesi senin açık olduğunu bilmiyor mu
- +1 yıl
Yenimi evlendiniz siz
- +1 yıl
ailesi biliyor. kaynım arkamdan konsms acıgm diye cahil canım açılsam malzeme olur onlara
- +1 yıl
Evet haklısın görücü usulü mü evlendiniz ne kadar oldu evleneli
- +1 yıl
kacarak aile baskısından kaçtm koca baskısına girdim
- +1 yıl
Kendi kendine ceza vermişsin yağmurdan kaçarken doluya vurulmuşsun gecmis olsun ne kadar oldu evleneli
- +1 yıl
Ve çocuk var mı
- +1 yıl
10yl
- +1 yıl
Ooo baya olmuş çocuk var mı
- +1 yıl
Ve yaşlarınız kaç
- +1 yıl
3 cocuk
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
- +1 yıl
28 31
- +1 yıl
siz erkeklerin aklı neden hep bel altnda.
- +1 yıl
Merak ettim söylesene bi
- +1 yıl
sus s
- +1 yıl
Niye kötü galiba
+1 yılBöyle çekicenmi hep böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun oldu hesapta
Bozanın o zaman
00 Yorumla
+1 yılNoldu ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
01 Yorumla- +1 yıl
neden baska skntımız yok sadce dengesz kskanclk
+1 yılİşin zor bu iş büyür
014 Yorumla- +1 yıl
yillardr boyle ama ben kendim olmak istiyorum. Ona laf demesinler diye açılmıyorum burada ama o bu benim mecburiyetm gibi algılıyor. Ailesine soyledim biliyorlar baska sehirde acigm ses cikarmadılar iste uygulamaya koyamıyorm esime laf gelir dye
- +1 yıl
Anladım açıkken napıyosun çok kısa mı giyiyorsun
- +1 yıl
yok kisa kolu en acik giymrm askiliyms sortmus
- +1 yıl
Bence nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et kendine neyi yakıştırıyorsan onu yap hayata bir kere geliyorsun
- +1 yıl
iste aniden açılsam bana bi ton laf ederler eşimede pısırık arkamdada durmaz savunmaz beni
- +1 yıl
Birden açılma yavaş yavaş açılda sen bu adamla mutlu musun
- +1 yıl
evet bende dun tupcu geldi açık çıktm tupcu biraz fazla samimi olunca eşim bi kskandı hemen boylemi ciktin adamn onune dedi. Bende zaten açıgm istedigim gibi cıkarm dedim
- +1 yıl
Güzelsin belli ki başına gelmesi normal takma ama yavaş yavaş alıştır. Tatilde napıyorsunuz
- +1 yıl
iste ekonomik ozgurlugum yok diye galiba bu baskı istedigi yere suruyor. Dun cocuklarda buyudu gider işe girerm sac benim sacm sana ne boşa dedim. Bi gozu korktu sanki cok cok bi işe girip calişırım sen yokkende calisiyordum dedim. Normalde cok kızar bu sefer bi şakaya vurdu
- +1 yıl
Anladım sen baya daralmışsın istersen sohbet edelim tam anlat
- +1 yıl
evet cok daraldm
- +1 yıl
Gel dök içini rahatla
- +1 yıl
evlimisjn?
- +1 yıl
Yok hayır ama halden anlarım
+1 yılGaripbidurum
01 Yorumla- +1 yıl
evet dengem bozuldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eşin haksız
07 Yorumla- +1 yıl
dün gene konuştum yeter istedigimi giyerim uleyn dedim guldu. Zaten en acıkmgiyimimde sacım. acik. kisa kol pantolon sanki sort vs giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin çok dengesiz iyi sabrediyorsun
- +1 yıl
Oturtacağm ben onun dengesini sonuç vermeye basladı
Cevap sahibi+1 yıl4 gün önce ayrılık istiyordun şimdi sonuç mu aliyorsun 😃
- +1 yıl
Cocuk var ne yapaym. çıkış yolu arıyorum. Düzelmezse sonuç olarak bosanirm
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu yakmamak lazım haklısın
- +1 yıl
bakalm. zaman herdeyin ilacı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?