Benim çok ciddi bi sorunum var. Eşime kaç kere söyledim ama yine aynı. Biz yeni evliyiz. İkimizde 30 yaşındayız.
eşimle tartıştığımızda anlaşılmadığımı hissettiğimde kendimi açıklamaya çalıştığım anda bi anda pat diye bi şey söylemeden gidiyor sigara içiyor ya da odaya gidiyor bi şeyler izliyor, telefonla oynuyor ve asla yanıma gelmiyor. Ben kendimi ifade edememiş oluyorum. Ben anlatırken normalim ama eşim bunu yapınca çok sinirleniyorum. Ne yapabilirim neden böyle anlamıyorum? Ben kendimi ifade edeyim beni anla niye gidiyor anlamıyorum
Ben istiyorum ki beni anlamak için dinlesin. Evin içinde Oraya buraya gidip kaçmasın. Çok mu şey istiyorum anlamıyorum bu sorumsuzluk dğeil mi ya? Böyle evlilik mi olur ya? Artık burama geldi ciddi anlamda. Yüzüm düşse trip attın diyor konuşsam böyle. Ben kendimi anlaşılmak için ifade edemeyecek miyim ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sorumsuzluk, ifade etmedikçe rahatlayamıyosun normal olarak
Anlamıyorum artık gerçekten. Ben istiyorum ki beni dinlesin anlamaya çalışsın. Konuşunca ya kendini açıklıyor ya kaçıyor. Kaçınca da video vs izliyor bu ne yani ya. Karşımdaki lafları ağzıma tıkıyor böyle olunca bıktım artık harbiden bıktım ya
kaçıyor işte sen kendin diyosun işin kolayına kaçıyor kendi de farkındadır yaptığının iyi olmadığını zaten
Yok o memnun. Ama neden kaçıyor onu anlamıyorum. Sinirden hastalanacağım diye korkuyorum artık. Benim başım ağrıyor o zaman iyi olmuyorum bunu da söyledim ya bunu bile söyledim
sen de kendini ifade edeceğin hobiler bul kendine spor filan yap zorla kendini dinletemezsin :D
Benim sorunun kaynağına ifade etmem lazım o beni anlamıyor
napalım adamın elini kolunu bağlayıp bi sandalyeye mi oturtalım ağzını da bantlayalım :D o hiç konuşmasın seni kaç saat dinlerse yeter sana
Allah yardımcın olsun. Ben iş yerinde yaşıyorum sen kocanla hiç çekilecek dert değil vallahi işi bırakıcam bu yüzden yıl başında
Analayana kadar peşinden git ve anlat apta. la
Bunu da yaptım. Evde gittiği odaya gidip sana rahat olmayacak beni dinlemedikçe istediğini yapmana izin vermem sen bunu farklı şeye çekiyorsun dedim. Yok gene aynı
Ne iş yapıyor kocan.
bence eşin seni kırmak üzmemek için tartışmadan uzak duruyor
Tartışmak değil ki. Ben kendimi ifade etmek karşımdaki insanın aktif dinlemesini siyiyorum. O bunu yapamıyor kaçıyor gidiyor tv izliyor. Çok olgunca bi davranış
belki tartışmadan haksız çıkacağı için dir
Evlenmeden önce hiç tanışma sürecine girmediniz mi?
4 sene sevgiliydik ve asla ama asla böyle dğeildi
İletişimsizliğin olduğu bir ilişkide bir şeyler nasıl yoluna girer ya da düzeltir hiç bir fikrim yok. Aile terapisi almayı teklif et bence
Asla istemiyor onu da dedim
E peki ne istiyor, boşanmayı mı?
Hayır kaçıyor o an durumdan
Dünyaya kaçmaya mı gelmiş? Peki sen nasıl sağlam kalabiliyorsun?
empati ve saygı bi evlilikte çok önemli bunuda şimdi tekrar gördük empati yapamayan saygıyı bilmeyen insanla hayat geçirmek zordur
O bunu saygıyla bağlantılı görmüyor.
sana değil kendine saygısı yok zaten
İletişim özürlüsü erkek modeli. Bunlardan çok var sokaklarda.
Belki tartışma çıkmasın diye kaçıyordur. Ama dinlememesi olacak şey değil. O öyle yapıyorsa sende onu başka şekilde cezalandır
Beni dinlesin ve anlamaya çalışsın benim tek istediğim bu. Ya lafımı kesiyor ya kaçıyor. Ben napim suratım düşünce de trip atıyorsun diyor. Nasıl cezalandırayım
Dier taraftn uls yorumum kalkabilir hesabım kapanmasın
Sen de aynısını yapsan nasıl olur
Hiç olmuyor ki ben onu hep anladığım için anlamıyorsun bile diyemiyor
Kavgalı değil de sakinken konuşmayı denedin mi?
Adam kaçıyor. Ben tartışmadan ziyade bu davranışına sinir oluyorum kaç kere dedim. Hatta onun peşinden gittim dinleyene kadar gitmem vs diye ama yeter yani
Kahvaltı akşam yemeğindeyken de aynı mı sonuçta yemek yetken kalkıp gitmez herhalde
Eve geliş saatlerimizden dolayı aynı anda yiyemiyoruz haftasonu hariç diyeyim
Evlenmeden önce nasıldı?
Böyle dğeildi. Ama sorumluluk konsuunda kaçan biri. İnsan bazı şeyleri zamanla anlıyor. Ben evlilik sürecinde bile lüks talepleri olan biri değildim hep anlayışla yaklaştım birlikte yaptık buna rağmen süreç bitse de gitse çok geriliyorum diyordu ama halbuki süreci en iyi şekilde geçirmiştik. Bazen diyorum eşimin yerinde başkası olsa kıymetimi bilirdi.
Maalesef bazen her şey bittikten sonra gerçekleri idrak edebiliyorsun oysa baştan belliymiş sizinki bile bile kafes olmuş
Başkası da bilir mi? 🤔 bir söz var eldeki kuş daldaki kuştan iyidir
Sende cezalandir her dediğini yapma akillansın az
Oysaki ağzını tikamali:)