Aşk İlişkileri Gördüğüm her kıza aşık oluyorum evlenince geçer mi bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her kız güzel gelirmi bir adama bere 😂 Güncellemeler+1 yıl Çok istiyorum bi kız 🥺 Gördüğüm her kıza aşık oluyorum evlenince geçer mi bu? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TesettürlüBacınız Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşık olmuyorsun. Sadece abazansın. Evlenince geçebilir belki 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sağol açık sözlü hatun Yorumla TesettürlüBacınız +1 yıl Rica ederim Yorumla Calmboy03 +1 yıl Tesettürlü abla sende pek farklı değilsin zaten Yorumla Soran +1 yıl 😂bize Abaza değilmiş gibi takılıyor demi Yorumla Calmboy03 +1 yıl Modern tesetturluyum diyordu yani üstü minare altı kerane olan tiplerden büyük ihtimal Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Evlenince gecmez. Siz evlenmeyin en iyisi, milletin basini da yakmayin. Ya da denginizi bulun. Birbirinizi tolere edersiniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın yaşamayı haketmiyorum ölmem lazım benim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yokluktan öyle oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani evlenirsem geçer ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence geçer Yorumla
Calmboy03 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Aşk değil de begendigim kız olunca için kıpır kıpır oluyor birden fazla kıza karşı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tiktok sayesinde ben de öyle hepsi mini etekli Harika bacakları var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kizlar var evet 🤤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atacan yatağa ellerini kollarını baglayacan deli gibi s... geceksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşık olmuyorsun. Sadece abazansın. Evlenince geçebilir belki
Sağol açık sözlü hatun
Rica ederim
Tesettürlü abla sende pek farklı değilsin zaten
😂bize Abaza değilmiş gibi takılıyor demi
Modern tesetturluyum diyordu yani üstü minare altı kerane olan tiplerden büyük ihtimal
Evlenince gecmez. Siz evlenmeyin en iyisi, milletin basini da yakmayin. Ya da denginizi bulun. Birbirinizi tolere edersiniz.
Çok haklısın yaşamayı haketmiyorum ölmem lazım benim
yokluktan öyle oluyor
Yani evlenirsem geçer ozaman
bence geçer
Aşk değil de begendigim kız olunca için kıpır kıpır oluyor birden fazla kıza karşı.
Tiktok sayesinde ben de öyle hepsi mini etekli Harika bacakları var
Güzel kizlar var evet 🤤
Atacan yatağa ellerini kollarını baglayacan deli gibi s... geceksin
O kadar yoklukta mısın
Abazanlık başa bela
Maalesef öyle
Şıpsevdi :D
Aşk değil o hoşlantı