Her bakıştığım kıza, aşık olacakmısım gibi oluyor. ?

Yav heryerde herzaman. Belli ortamlarda rastladıgım hatun kişilerle bakışıyoruz bakıyorlar veya, ben bakıyorum. Gözlerim önce ellere sonra omuza en son gözlerine odaklandıgı zaman. Film kopuyor. Okadar cok güzrl varki. İmreniyorum. Aşık olacakmısım gibi oluyor ve aklıma giriyor hep gün boyu unutamıyorum. içim yanıyor sıkılıyoruz Sevgilim yok ama sevdiğim var birde ailemin sülalemin bana ısrarla evlendirmek istediği hatun kişi var. Ama ben ona az önce yukardaki yazdıklarımı hiç hissetiyorum.. bana devamlı mesaj atıyor ama benim içimden hiç konusmak helmiyor sıkılıyorum. Ama başka sıyla iyi konusuyrm.. ne yapcm. Ben yaa.. aklım cok karısık. her gördüğüme yanıyorum.. ama sevdiğim bir hatun da var. Ayrıca beni isteyen ve ailemin onun ailesinin onayladığı bir evlilik planları var. Herkez evlenmemi bekliyor Off kafam karısık yazdıgımda karısık oldu. Kusura bakman. İnanın aklım firari. Berbat haldeyim. Benim durumun nedir. sıkıştım gibi hissediyorum. Evlensemmi. Ve. Niye Hergördüğüme yanıyorum. Sebep ne olabilir..
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdali olduum hatun kisiyle birlikde olamayacaagimi dusundugum icinmi. Kacis yolu gibi birseyler mi ariyorum acaba... avuntu mu istiyorum..
bir diger sorumda da sevdali olsugum kisiyi anltdim durumumuzu..
Her bakıştığım kıza, aşık olacakmısım gibi oluyor. ?