Ederim tabiki onunda bazı ihtiyacları var ve dünya rengarek bir yer hep sarı hep sarı olur mu oda farklı renkleri deneyimlemek tatmak istiyor istediği kadar anlayısla karsılarım tabiki
Bilmem bu sitede genelde bu tarz sorular soranlar bu zihniyette oluyor veya bunu normal görme ile görmeme arasında oluyorlar. O yüzden öyle işte. Bunu yapan kişi o dakika itibariyle sevgilim olmaz ne ederse de eder o kadar da netim.
Tabiki önemli olan sevdiğimi mutlu etmek. İlişki dediğimiz şey bu değilmi mutlu etmek.. sevgilim üçüncü kişileri istiyorsa ana üçüncü kişiyi getiririm yeterki o mutlu olsun
Ben de kısıtlamayı sevmiyorum bana yapılması hoşuma gidiyor biraz tabi boğmadan ama kendime göre birisi çıkmıyor karşıma yok sanırım beni mutsuz edecek insanlar çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
zaten isteyen istediği ile yapıyor.. sen ne kadar hayır istemem desende yapan yapacaktır.. o yüzden gizli saklı olacağına bilmek daha iyidir bence..
Kabul eder misin
edebilrim.. doğru şartlar içinde..
:D midesizce gidicek başkalarına vurucak erkek arkadaşın geçmiş olsun
Yaa ben müsade ederim dedim miaq
düzgün konuş la velet
Kim velet belli oluyo
Ederim tabiki onunda bazı ihtiyacları var ve dünya rengarek bir yer hep sarı hep sarı olur mu oda farklı renkleri deneyimlemek tatmak istiyor istediği kadar anlayısla karsılarım tabiki
Bir yok artık daha
Gavt değilim müsaade edemem
Tek eşlilikten yanayım.
Niye edeyim ki gav*vat mıyız?
Eskiden etmezdim şimdi ederim
Şimdi neden edersin
Geçmişe dönsem evlilik düşünmem kimseyle o yüzden herkes kafasına göre takılabilir
Hım anladım
Yok canım olmaz öyle bişey
G*vatsınız ben sizin zihniyetiyetinize neyse
Kime diyorsun?
Eğer bunu normal görüyorsan sana.
Sadece soru sordum normal görüyorum dediğim yer neresi
Bilmem bu sitede genelde bu tarz sorular soranlar bu zihniyette oluyor veya bunu normal görme ile görmeme arasında oluyorlar. O yüzden öyle işte. Bunu yapan kişi o dakika itibariyle sevgilim olmaz ne ederse de eder o kadar da netim.
Ederim yeterki sevgilim mutlu olsun
Ciddi misin
Tabiki önemli olan sevdiğimi mutlu etmek. İlişki dediğimiz şey bu değilmi mutlu etmek.. sevgilim üçüncü kişileri istiyorsa ana üçüncü kişiyi getiririm yeterki o mutlu olsun
Yok artıkkk
Neden şaşırdın
Sen sanirim açık ilişkiye açıksin
Sadece soru sordum nasıl bu kanıya vardınaq
Etmem
Ben de takılırsam olur 😝
Hayır
Ederim
Eder misin
Evet
Niye
Kıskanç değilim ne bilim
Ben de merak ettim neden
İrelax mode ikinizle birlikte uyumak istese kabul eder misn
Hayır
Bence gerçekten sevmemişsin sevsen için almaz
Olabilir
@Gül_Kokulu katılıyorum sana
Paylaşmamak çok güzel bir his
@Gül_Kokulu bence de
Ben aşırı kıskanç eşim olsun isterim şaka yapmıyorum sürekli karışsın müdehale etsin
@Gül_Kokulu ben o kadar kısıtlama istemem de sadık olsun yeterli
Ben de kısıtlamayı sevmiyorum bana yapılması hoşuma gidiyor biraz tabi boğmadan ama kendime göre birisi çıkmıyor karşıma yok sanırım beni mutsuz edecek insanlar çıkıyor
@Gül_Kokulu çıkar umarım
Mutlu eden
Bilmiyorum
Saçmalama ya
Bu sevgili olmaz
Etmem
E yuh artık
Bence de
Mümkün değil bence izin konusu