29 yaşındayım ve annem bana bunu söylüyor otuz olunca tak diye taliplerin mi kesiliyor ne oluyor Allah aşkına
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hatunun tadı otuzlu yaşlarda tavan yapar aldırma sen bende evde kaldım ama olsun evlenip boşanmaktan iyidir geç olsun kafa dengi olsun
Evlilik konusunda yaşın ne olursa olsun aceleci davranma 😊
Ahahah 😅 Yok öyle bir şey. Ama kriterlerini yumuşatman gerekebilir. Sonuçta toplumumuzda o yaş skalasında bekar çok fazla insan olmuyor.
Ama o yaşta bekar erkek çok var etrafımda
Yaşla alakası olmasa da yaş ilerledikçe seni istryecek kişi sayısı azalır. Bu doğru :F
Annemin dediği doğru mu :(
Yni bunu şöyle düşün. 30 yaşında bi kızla kim evlenmek ister? Atıyorum 27-35 yaş aralığı diyelim. Sence 30 üstü bekar erkek sayısı ne kadardır çevrende ( :
Bi de yaş ilerledikçe seçicilik artıyor. Haberin olsun
Küçük erkek gelmez mi 😄kız güzelse kariyerliyse
Bilemem onu ama kendisinden büyük kızla evlenen çok nadirdir. Tabi 1-2 yaş için demiyorum ama. Çünkü sizde menopoz olayı ve erken güçten düşme durumu var. Bu yüzden erkekler genelde kendinden küçük kızlarla evlenmeyi seçer :))
Kastım iki üç yaş
İki üç yaşı, yaş takıntısı olanlardan başka kimse sorun etmez. En azından ben etmezdim.
Seçme şansın düşer bence
Neden
30 dan sonra tanış et 31 hadi evlen 32 1 yılda AA evlendik mi biz dersin 33 olursun. 34-35 yaşında çocuk sahibi olursun 60 yaşına gelebilirsen. Çocuğun 25 yaşında olur. Birde senden büyük biri evlendiğini düşün adam gelcek 65 yaşına böyle durumlar var.
Ben seçme kısmına takıldım komşu kızı avukat güzelde baya 32 yaşında yakışıklı adamla evlendi mesela
Seçme kısmı da şöyle genel olarak konuşuyorum. Senin istediğin seni istemeyecek 30 olduğun için yaşlı geleceksin gözlerine tc de böyle bir şey var ne yazık ki birde senin o yaşında ki insanların çoğu evli oluyor ya da evlenmiş boşanmış hani evlenmiş boşanmış birini istemez kendin gibi bekar birini ararsan daha da zor olucak çünkü sayı azalıyor gibi
E küçük alırım bende 😄minyon tipli güzel bir kızım kariyerim de var açıkçası
Yani işte bunu seçmen biraz zor benim yaşım 25 hani benim yaşıtım çoğu arkadaşım evli bekar olan da ikna edip almak biraz zor değil mi sence 😅
Peki bit şey sorcam bir erkek kendinden büyük kıza bakar mı bakarsa nasıl bir kızsa ister
Bir de erken evlenmiyor öğretmenler öğretmen misimiz 😄
Hayır öğretmen değilim. Sıradan biriyim. Genel bir cevap vericem yine genel olarak büyük kızları açık kapı görür erkekler rahat takılır benle de kalır tatile falan gitsek arayan soran olmaz gibi düşünür çok nadirdir. Kapılıp evlenen bu şekilde
Yok kız güzel düzgün bir kız ama ondan sordum :) teşekkür ederim cevap için
Yani kız isterse melek olsun karşıda ki düşünce farklı olunca bir şey değişmiyor. Sonuç evlilik olmuyor. Rica ederim ne demek
hayat devam ediyor evlenmessin olur biter
bağla o karının ağzını boş yapmasın
Ya annen saçmalamasın teşekkürler.
Saçma ve anlamsız düşünce
Saçma bir düşünce.
Sayı azalır sadece
Ne gibi
O yaşlarda bekar erkek sayısı az çünkü
30 yasa gelmişsin gel bana 24 yaşındayım
Ama büyüğüm
Annen haklı.
Neden