Mesela ben olsam aramam dediğim an bitmiştir asla sözümden geri dönmem tabii bu aramayacagim insanla bağımızın nasil koptuğuna bagli olarak arayip aramama durumum değişebilir
Birini Bir Daha Aramam Derken Aramaz mısın Gerçekten?
Genel olarak etrafımdaki her insanla çok içli dışlı olmadan, sadece samimi ve sıcak davranmaya çalışıyorum. Ama yıllardır tanıdığım bazı insanlar bu genellemenin kısmen dışında. Uyumlu olduğumu düşünüyorum ve anlaşamadığım insan sayısı çok az. Tanımadığım insanlarla da mesafemi korumaya çalışıyorum. İnsanların bana karşı defalarca yaptığı olumsuz tavırlar, sadece onlardan daha çok soğumamı sağlıyor ve zamanla, yavaş yavaş bağımı koparmayı tercih ediyorum.
Sağlık durumu devreye girerse ararım sanırım. Bu asla yapmam, asla gitmem, asla yemem gibi şeyler bana çok saçma geliyor. Günün birinde asla yapmam dediğin şeyi yapıyorsun insanlar değişiyor. O yüzden böyle büyük konuşmamak gerek.
Davet için tsk Aramam bitmiştir Aramam dediysem sildim yoktur biter zaten birisini bi daha aramam demek için geçerli bir sebep olmalı O sebep varsa da geçmiş olsun
Bu kişiye bağlıdır benim için. Değer vermediğim bir insansa aramam dediğimde aramam bidaha. Ama sevdiğim biriyse ve kızgın bir anda oluşmuşsa bu düşünce, bir daha aramam dediğim halde ararım tabi
Aramam dedikten sonra aramadığım insanlar oldu. En az 5 yıldır aramadığım insan vardır böyle. Onlar aradı ama bu sefer de ben açmadım. Arkadaş kalemi bir kere kırdım mı tam kırarım.