Açık ve gerçekçi olalım lütfen
Zeka
Fiziksel Görünüş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiziksel görünüşü önemsemem diyen yalan söyler yüzüne de bakılsın tabii ama zeka dış görünüşten kat kat fazla etkiler beni.
Sence sen zeki misin
Bu olay şey gibi sen ne anlatırsan anlat karşı tarafın anladığı kadarsın olayı var ya tam olarak bu. Dışardan bir gözle bakıldığında zekam konusunda ciddi iltifatlar da aldım ciddi hakaretlerde bana kalırsa zeki bir insan olduğum düşüncesindeyim.
Hakaretleri de zekana mı yapıyorlardı? Bence de sen ortalamadan zekisin. Cümle kurma tarzın tutarlı. Sana zeki misin diye sordum çünkü çoğu kişi zeki der ama aslında sallıyorlardır
Hakaretleri genelde dediklerimi anlamadıkları ve kelime dağarcıkları yetmedikleri zaman yapıyorlar aslında sen şusun sen busun anlamında kendini zeki mi sanıyorsun diyerek aşağılama çabaları vs vs. Ben sapyoseksüelim zaten zeka kırıntısı olan her şey benim ilgimi çeker.
Sana özelden yazabilir miyim
Genelde sorulara cevap verir diğer soruya geçerim mesajlaşma durumu pek benlik olay değil
Anladım. Soruyu soranın telefonuna daha çok bildirim gitmesini istemedim. Bence de soruları cevaplamaya devam etmelisin
Teşekkür ederim 🌼 iyi geceler
İyi geceler 🌺
Çünkü çok ufak bile olsa dış görünüşünden etkilenmediğin kimseyi tanımak istemezsin. Bu bir gerçek.
Çok uçlarda düşünüyorsun bence. Ben olağan gidişat için makul bir noktada bahsettim durumdan.
Cevap
4Cevap
mizahımı anlayacak kaday zeki olsa yeter aslında :p iltifat konusunda biraz çığır açmış olabilirim anlamadıkları, anlatmak zorunda bıraktıları zaman tüm hevesim kaçıyor :/
Ne yazık ki zeka güzellik kadar kolay değişmiyor o yüzden zeka.
Ikiside olmali
Zeka daha ön planda.
buyur
Buradan sorabilirsin.
özelden konuşmayı sevmem.
iyi günler
Fiziksel Görünüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?