Arkadaşlarımın çok güzel sevgilileri falan var yakışıklı arkadaşları var. Benden tek kişi hoslanmadi. 20 yaşındayım fiziğim iyi basariliyim karakterim iyi ilgiliyim ama gerçekten nerde ipsiz sapsız keko var elinde bıçak kumar oynayan tipler onlar harici yazan yok :( bir tane efendi bir çocukla konuşmadım yalnızlıktan çok skldm. hikayelerini açıyorm arkadaşlarımın. Yaninda rahat konusamayacagim tipte yakışıklı efendi tiplerle geziyorlar. Yüzüm çirkinse bile herkesin alıcısı vardır derler ama benim yok galiba o keko tiplere bile şans veriyorm onlar da gidiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
M..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tipe göremi insan seçiyorsun o vakit hiç bulamazsın üzgünüm
Nerde yazıyor tipe göre sectigim. İckici kumarcilarla mi olayım.
Cümlende sürekli yakışıklı yakışıklı yazmışsın hayır yani yakışıklı olmak zorundamı hayır git keko biriyle çık demiyorum da eli yüzü düzgün biri çıkar illaki yani
Yakışıklı dediğim eli yüzü düzgün efendi insanlar ztn. Keko harici kısaca. Onlar da yazmiyorlwr bile.
Doğru insan illaki çıkar karşına konuşmak istersen arkadaş olurum seninle
İstek atm
Umarım hakkında hayırlısı olur sıkma canını her şey olucağına varır iyi geceler sana ☺️
20 yıldır olacağına varıyor sjdj sağol iyi geceler
😊
Adı üstünde efendi erkek. Genelde sakın sesiz içine kapanık ve 9zgüvensiz olurlar hepsi değil çogu
Hep kekolar içkici kumarcilar onla bunla yatmış tipler buluyor. Skldm artk birine güvenmek istiyorum
Hangi dine mensupsun bilmiyorum ama bulursan namaz kılan birini bulmanı tavsiye ederim Allah korkusu olduğundan kadına nasıl davranacağını bilir
Yoruldm tek güvenecegim gezebilecegim insan yok etrafimda
Ne diyelim bulursun umarım
boş ver sevgili yapıp stres çekmeye mi heveslisin
İnsanın bir tane bile mi olmaz
Güvenilecek erkek yok maalesef. Aynı şekilde kadınlar içinde geçerli.
Öyle aynı anda bir sürü insanı idare ediyorlar
Hiç gerek yok 🙏
illaki olur
Yok gerçekten
zamana bırak hayatta çok yanlış insan var erken davranma üzülürsün insanlar umutları inançları yikar
Bir ton lise degistirdim okul değiştirdim. Tek kişi bakmadı. hoslandim dalga gecildim. icime kapandım. Zamana bırakacak bişey yokki
her kadın güzeldir ve özeldir emin ol doğru olan karşına çıkacak ve hayatını değiştirecek buna inan
Etrafımdaki insanlara çok özeniyorum:( tek ilgi gösteren olmadı ne ailem ne akraba ne arkadaş ne bir insan
hepimiz kimsesisiz üzülme lütfen ve inan günü geldiğinde boşu boşuna üzüldüğünü anladığında gülümseyerek tebessüm ediceksin birinin beğenmesi ilgi göstermesi birşeyi değiştirmiyor çoğu insan sahte zten
Zaten sahte herkes diye diye insanları sildim. Kimsem yok. Güvenecegim bir kişi yok 20 yıldır. Çok sıkıldım depresanlarla yasiyorum
istersen ekleyebilirsin beni arkadasim
İstek attm