Sizce neden benden hoşlanmadı?

Selaaam yaklaşık 2 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum çoğu sıkıntıdan dolayı tam anlamı ile yan yana gelemedik diyebilirim fakat bundan üç gün önce onun yanına ailesi ile tanışmaya gittim (daha önce 3 kere kısa süreliğine gelmişti) güzel vakit geçirdim onunla ben Doğu'da doğup büyüyen bir birey olduğum için ya da ailemden öyle gördüğüm için diyeyim çok utandım erkek arkadaşımla ailesinin yanında yan yana bile oturmadim yengesi kuzenleri ile de tanıştım annesi dışında herkes bana çok iyi davrandı ne zaman birşeye yardım etmek istesem sert bir sesle bırak ben hallederim sen yapma ben yaparım gibi tepkiler aldım kendisinden erkek arkadaşım da durumu fark etti tabiki herkesin görebileceği şekilde sinirli bakışlar ve rahatsız edici dikizlemeler oldu (hayatım boyunca 2 ilişkim oldu ilki bitti bu ikinci ilişkim ve ben ilk defa böyle bir şeye atiliyorum) erkek arkadaşım ise daha fazla dayanamayıp annesi ile ben yan odada telefon görüşmesi yaparken tartışmış beni aldığı gibi evden çıktık ve bu yüzden bana daha fazla ayar oldu diye düşünüyorum çünkü sondaki evden çıkarken gördüğüm insan beni öldürmek istercesine bakıyordu siz ne düşünüyorsunuz
Sizce neden benden hoşlanmadı?