Sizce seven bunu yapar mi?
Emekler umutlar hepsi bosa gitti
umut verip yari yolda birakti tam kavusacakken
erkekler niye boyle siniz
Emekler umutlar hepsi bosa gitti
umut verip yari yolda birakti tam kavusacakken
erkekler niye boyle siniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin adına çok üzüldüm inşaallah bundan sonra karşına güzel insanlar çıkar ama genelleme yapmamak lazım
Saol canil Allah dusmanima vermesin
Hikâyeyi sadece senin ağzından dinleyerek doğru sonuca varmak mümkün değil. Hiçbir erkek durup dururken o aşamada terk etmez.
Sevgi olsa sahip cikmaz miydi
Mevzu sahip çıkmak değil. Niye ayrıldı?
Tartistik gecimsiz oldugumu soyledi
Bu bardağı taşıran son damla olmuş. Asıl sebebi söyle. Sürekli mı tartışıyordunuz? Memnuniyetsiz bir yapın mı var?
Surekli onu zorladigimi dusunuodu ev konusunda , aza kanaar etmiormusum. Ama ev zaten hazirdi para verme kira odeme gbi bisey yoktu. benimle evlenip yurt diisna gelicekti belkide ondan korktu sorumluluk, is yabanci bi ulke ama bunu en basindan beri biliyordu yani cok uzgunum
şu an Türkiye'de yaşayan hemen her insan burayı terk edip yurtdışında yaşamanın yollarını arıyor. Sorumluluktan, işten kaçtığını sanmıyorum. Baskıcı bir yapın varsa ve sık tartışıyorsaniz bitirmek istemesi normal. Yan yana değilken bile böyleyse yan yanayken kim bilir nasıl olur demiştir. Bu arada nerede yaşıyorsun?
Elbette.
Msjlari acarmisin
Açtım.
Bu olayı bütün erkeklere nasıl malediyosun onu anlamadim
Erkek psikolojisini anlarsiniz genelleme yapmak istemedim erkek erkegi anlar die… cok uzgunum
Iyide olayı anlatmamissin neden biraktı ne oldu
Tartistik cok siddetli ama her iliskide olur bi sure sessiz kaldik sonra aradim.. dugun davetiyelerimizi bastirmak icin ailesinin evine gitcekti gitmis ama davetiye yerine ailesine benden ayrilacagini soylemis
Birtek tartismayla vazgectiyse yanlis yapmiş 3 yıl uzun bir zaman eger bu üc yilda senden alacagini aldiysa hevesini almis sogumus senden
Evet aynen oyle oldu vicdan yokmus
Yanlis yapmis ozaman ama olaya soyle bak bu adamla evlenseydin sana hayatı zehir ederdi
Bunlar dengesiz konu evlilik olunca kaciyolar madem hazır değil niye umut vermis sana boş ver be böyle birinden kurtulduğuna şükretmelisin
Ayıp ya
Neden ayrıldı ki
Geçimsizmisim bunu 3 yeni idrak etmis
3 yıl uzun süre ondan ayrıldı
Elimizde degildi ki mesafeler mecburduk
Evlenmek istemeyene bahane bulmak kolaydır
Oyle ben cok sevdigim icin gonlunu almaya calistim ama nafile biyerden sonra yalvaramam ki
Adım atamayana çaba gösterme. Allah a havale et.
Düğün şartları ağır gelmiştir
Maddi sorun degil
Artık böyle
boş ver takma kafana
Elimde degil