Sabrederek ve bekleyerek. Bir de teknolojinin güzel nimetlerinden faydalanarak 🤳 Şu sıralar özlemimi bolca dindirebilecegim günler yaşıyorum, erkek kardeşimin tepesine tünedim 😄 bir saniye bile ayrı kalmak istemiyorum
Özlemek güzel bir duygu aslında bunu kendine zarar verecek şekşlde bezlemediğin sürece ilişkini de sevgini de ayakta tutan en özel duygu bile diyebilirim. Özlem giderme yolu bellidir. İletişim özlemi hafifletirken buluşma noktasına gelindiğinde sarılma eylemi ile Özlem giderilir öpme ve koklama da işin bonusudur biraz daha ileri gidiyim dersen özlemin dibini sıyırmak denilebilir 😂
Teknoloji gelişti nimetlerinden faydalanmak lazım. Gidip göremiyorsak sevdiklerimizi/sevdiğimizi sesli görüntülü arama var hasret gideririz bir şekilde sonra nasipse kavuşuruz gönüller bir olduktan sonra mesafeler sıradan birer rakamdan ibarettir.
Buluşarak, sarılarak, öperek bazen de ısırarak tabi canını acıtmadan 😅 birlikte vakit geçirerek, gezerek, yemek yiyerek, çay kahve içerek, müzik dinleyerek, diz dize film izleyerek... Bir sürü yolu var önemli olan birlikte olmak 🌸
Gideremiyorum genelde. İnsan yanındayken bile özlüyor :')
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bitiremiyorum özlem duygusu sevmekten daha ağır özleyip söyleyememek hele çok özledim keşke o da beni Özlese yürekten diliyorum bunu eğer “ özledim “ derse günün birinde bu yorumu güncelleyeceğim.