Aşk İlişkileri Özlem nasıl giderilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öyle bir özlem duyuyorumki 🥀🥀🥀 Güncellemeler+1 yıl Yemin ederim çok aşığım. O her zaman güler yüzlü biri dış görünüşünden bahsetmiyorum bile aşık olmak çok zor 🖤🥀 Özlem nasıl giderilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Allah'ı bu kadar özlüyor musun dostum?, Kalk ayağa abdestini al ve şükür namazını kıl 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
BaykusHesap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Çok dua et gerçekten işe yarıyo 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten işe yarıyor mu lütfen yardım et Yorumla BaykusHesap +1 yıl Evet. Hem de en çaresiz anımda ettim duaları ve ve gerçekten oldu Yorumla Soran +1 yıl Çok imkansız mıydı peki olması Yorumla BaykusHesap +1 yıl Neredeyse evet. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 💜 Yorumla BaykusHesap +1 yıl Rica ederim. Allah’a sığın o sana yardım edecektir ❤️ Yorumla
karlidağ038 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşkkkk... ah aşkkkk😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu aşk yok mu Yorumla karlidağ038 +1 yıl Bütün kabahat onda... değil mi?😄 Yorumla
Senlikvar1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Neye özlem duyduğun önemli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim çocuk çok uzun zamandır görmüyorum 😔 Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Ayrıldınız mı noldu Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değildikki ama ben onu çok seviyorum çok özlüyorum 🤧 Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Hmm özlem duyduğun şey farklı o zman Yorumla
Myvice Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bende ayni eski gunlerimi özlüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir 😭😭 Yorumla Myvice +1 yıl Acı veriyor hemde nasil Yorumla Soran +1 yıl Seni anlıyorum Yorumla Myvice +1 yıl Bende seni anlıyorum Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
esenyurt27istnbl Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yastikla 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yastıkka Yorumla esenyurt27istnbl +1 yıl Başımi koyuyom yatiyom unutuluyir Yorumla Soran +1 yıl Geceleri uyutmuyor bazen🥀 Yorumla esenyurt27istnbl +1 yıl Asiksin cok Yorumla esenyurt27istnbl +1 yıl Eklermjsin Yorumla Soran +1 yıl Çok aşığımm Yorumla esenyurt27istnbl +1 yıl Belli konusalim mi müsaitsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah'ı bu kadar özlüyor musun dostum?, Kalk ayağa abdestini al ve şükür namazını kıl
Haklısın
Çok dua et gerçekten işe yarıyo
Gerçekten işe yarıyor mu lütfen yardım et
Evet. Hem de en çaresiz anımda ettim duaları ve ve gerçekten oldu
Çok imkansız mıydı peki olması
Neredeyse evet.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 💜
Rica ederim. Allah’a sığın o sana yardım edecektir ❤️
Aşkkkk... ah aşkkkk😊
Bu aşk yok mu
Bütün kabahat onda... değil mi?😄
Neye özlem duyduğun önemli