Nişanlım askere gitti ve kız var diyenler oluyor cidden oluyor mu kız askerde? Lütfen doğruyu söyler misiniz konuşabileceği veya ortamında olacak kız olabilir mi etrafında
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kantinde kizlar calisiyor. Temizligi kizlar yapiyor. Sivil memurlar var kız, hepsi 20 li yaşlarda. Senin ki bir şey yapmasa bile, biraz yakisikliysa, kizlar ona bulaşır.
Var ama subay astsubay yani onun komutanı olur endişelenme
Biri kantinde kız çalışıyor temizliğide kız yapıyor sivil memur kızlar var 20 li yaşlarda demiş doğru mu sizce
Aslaaa yok biliyorum
Çarşı izninde bulabilir aman dikkat.
Bi günde bi kaç saatlik izinde nasıl bulabilir ki
Askerim der, havasını atar. Ya hemen sevgili olmaz işte instasını alır numarasını alır fala
Sanki uzman çavuş. er askerin havası mı olur ayrıca bu az bi ihtimal değil mi yani karakterine bağlı bir şey sonuçta havasını atmak için konuşması gerekiyor
Yav farzı misal söyledim güzelim ya. Benim birçok askerdeki arkadaşım hep çapkınlık yapardı sevgilileri olmasına rağmen. Çarşıda kızları görürlerdi tanışırlardı. Üzgünüm ama yüksek ihtimal
Yapmayanlar niye yapmıyor sonuçta karaktere bağlı bir şey öyle değil mi illede konuşur diye bişey var mı ki
Askerde sürekli erkeklerin içinde duruyor, kız göremiyor. Doğal olarak içten gelebilir o his. Benim ne arkadaşlarım vardı masum gibi duran ama hepsi çarşı izninde aldattı
İzinler haftada bir mi oluyor bi gün mü nasıl ve değişiyor mu yerden yere
Cumartesi pazar oluyor yerden yere değişir evet üzgünüm ki acı gerçekler... Burdan yazması zor oluyor bir de sorun varsa özel olarak sor detaylıca geniş çaplı anlatayim
Yazdım
fantezi ocağı orası he mk
Komutan astsubay hemşire vs kız olabiliyormuş
Merak etme kadın askerler bir çok erkek askerden daaha delikanlı orada
Muhabbetleri oluyor mu peki herhangi bir şey için ya da çok fazla görüyorlar mı? Birde bunlar dışında var mı
Onlarda insan mk
Ne alaka konuşuyorlar mı diyorum askerlerle kadınlar
Kadın dediğin de rütbeli asker ve normal erlerle fazla muhattap olmazlar görev dışında
Görev için ilgileniyorlar yani bazen o zaman
Bazen değil gün boyu beraber de ola bilir görevleri önemli
Askerde kız ne arar kim diyo bunu
Komutan astsubay vs kız olabiliyormuş olmuyor mu
Evet oluyo ama senin nişanlinla ne ilgisi var rütbeli subay onami bakar
Çok görür mü onları peki sürekli birde muhabbetleri olabilir mi ve subay kadınların dışında başka oluyor mu kız vs
Hayır olmuyo subay kadınlarda zaten sahada olmuyo hep farklı görevlerde oluyo ben kibristaydim bir tane subay bayan görmedim var hesap et
Hemşire falan kız mı peki ya geçen senenin yorumlarını okudum herkes askerde kız oluyor bazı yerlerde yazmış gülerek geçiyorlarmış subay vs herkes var yazmış aklıma takıldı
Yok öyle şeyler inanma sakin askerlerin içinde okadar ahlaksizlar varki bayan personelden kesinlikle uzak tutarlar ne olursa olsun askerde ki hesirelerde bay asker erkek yani
Komutan ve subay kadınlar dışında kadın yok diyorsun yani değil mi😕Genç mi oluyorlar peki
Komutan bayan subaylarda denk gelirse onlarda zaten evli oluyo askerlerle işi olmuyo merak etme
Yemek görevlileri falan yemekhanede de mi erkek oluyor
Evet hepsi erkek dedimya askerlerin içinde çok densizler var onun için askeriye komle erkek
burada biri görüş yapmış. gün boyu beraber olabilir demiş kız subaylarla vs doğru mu sizce
Yalan inanma sakin tabur 400 kişilik bölük en az 100 kişi alay desen en az 5 bin kişi sence o yazdığı doğrumu hepside erkek bayan olmaz olamaz inanma karakollarda zaten bayan olmaz olsa olsa bayan rütbeli alaylarda olur hem senin nişanlın askerde ne olarak gitti ermi yedek subay mi ne
Er olarak gitti denk gelir mi yani alayda vs kadınlarla
Mümkün değil senin nişanlinla işi bile olmaz hiç kimsenin yedek subay olup doktor falan olsa belki derdim oda denk gelirse ama şimdi 100 de 1 ihtimal bile vermem
Er diyosun 😂😂😂😂😂
Ancak spor yapar boyna istima ya cikar
Peki kantinci olsa yine muhabbeti olmaz değil mi
Olmaz yaa onun olduğu yerde yok er diyon er yok bayan asker yok
İnşallah senin dediklerin doğrudur ya çünkü biride yemekhanede oluyor temizleyen vs oluyor kız yazmış
Yok öyle bisey
Ay şimdi de Biri kantinde kız çalışıyor temizliğide kız yapıyor sivil memur kızlar var 20 li yaşlarda demiş doğru mu sizce ya bunlar niye böyle söylüyor
Yook öyle bisey
Olur tabi
Nasıl oluyor kim
Yemekhanede oluyor koridorları temizleyenler oluyor. Sonraa çarşıya çıkıyorlar izine orada oluyo
Yemekhanede kiler temizleyenler vs genç mi ki
Çarşıda illa ki olur ben askerde diyorum
Genç tabi yaşlı kadının askeriyede işi ne o tempoya ayak uyduramazlar
20-25 mi gençden kastın daha mı büyük
22 23 30 lara kadar
Yemekleri erkek askerler dağıtıyormuş ama dimi
Hayır karışık o. Bazıları kendi aliyo
Hayır
Olabilir
Nasıl olur