Napıcağımı bilemiycek düsünemiycek kadar kayboldu galiba bedenimin içinde bi savaş var aldatıyor mu aldatmıyor mu düşünüyorum aldatsa gitmeden aldatırdı dimi gitmeden önce bütün bi tek benimle konusurdu telefon bile kapanmadı ama şimdi bazen arıyorum 20 dk telefonu meşgul bi o askerlige gittiginden beri bu kadar konuşmadık arıycam deyip bütün gün aklına gelmemek hep unutuyo mesala artık ilgi falan istemiyorum yanlis anlamayın şımarıklık değil ben bi erkekle konussam (normal bi sekilde ve icerigini biliyor konunun) deliriyo ama kendisi bilmiyorum telefonu mesgul olunca nefesim kesiliyo yapmaz diyorum ama bir şey ya yapmışsa diyo ariycam diyo aramiyo ben arıyorum mesgul caliyo sonra 7 8 dk kapatmiyo yine ben ariyorum hayatim komutanla konusuyodum boru patladi cart curt
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu uyurken bile kapatmazdık demek istemistim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence kuruntu yapma ama bunu sana düşündürecek ne. yalti ya da ne yaşadın bunu irdele ayrıca sen çok sevdiğin içindir kuruntu yapma
Telefonun meşgul olmasi yarım saat kadar normal mi komutan diyo boru patladi onu anlatiyorum diyo ama komutan elimde telefonu gormesin simdi yavrum deyip kapatiyo yemin ederim koyan beklemek falan değil orada bitek beni sevsin ailesinden sonra bitek benimle konussun bana yeter ama unutulmak canımı yakıyo
Bunları bize anlatma doğru zaman ve doğru kelimelerle sevgiline soyle
1 dk dan fazla konusamiyoruz ki nasıl anlatıyım bi baskasiyla konuscaksa rahat birakiyim bugun konuştuğunda diycektim ki eger baska bi kizla konusuyosan bana bunu dürüstçe söyle hem daha rahat konusuruzsunuz hemde bunu bana yapma diyemedim cunku ben nobetteyim seni ariycam hayatim deyip kapatti
İyiki kapatmış teli yani gidip sevgiline bunumu dicen saçmalama ya böyle denirmi o zaman oda sana ne der biliyonmu bu düşüncedeysen ayrıl der
Düşüncem aldatilmamak yeterince bağlandım dahada ilerleyince cok daha asik olucam ben bunu kaldiramam sevdigim adamın beni aldatmasina en azindan basindan ogrenmek isterim ve bi cagresine bakmaya calisirim kendimi derse veririm arkadaslarimla bulusurum unuturmuyum bilmem ama acisi daha erken gecer
Dediğim gibi doğru kelime ve doğru zaman
Ben bu tarz şeyleri dogru yapamam ne demem gerek bilmiyroum
Ben olsam derimki başta ben çok üzülüyorum dicek niye falan derdim bu konuşmamalarimiz seni ozlememi daha çok arttırıyor bana biraz daha vakit ayırabilirmisin egerki sert çıkarsa deki amacin ne kavga çıkarirdim derdim sen hayırdır sana düzgün bişi dediğim halde böyle yapıyorsun falan amacın bitirmekmi ne yani bu ne falan ağzından laf alırdım böyle yapardim
Net konuştu Ciddi olduğunu emin şekilde şöyle bende askerden geldim kimse komutanla 30 dakka konuşamaz
Akşamları zaten nöbet dışında musiat oluruz hep uykuya kalma dışında bir şey olmaz.
Net şekilde böyle böyle diyerek anlat
Kapatmaya vs yaparsa ciddi bir tepki ver
Teşekkürler ikinizede
Haberdar edersin beni merak ettim
Nöbeti varmis ailesiyle konusacagini soyledi ben uyuycam dedim oda yarin konuscaz dedi
Ailesiyle sabaha kadar konusmicagina eminim
İlk sen yazma dönene kadar.. dönüncede Dediklerimi söyle
Bence bir iki saat sonra yaz ona
Yok yani soyle nobete gecti anlar android telefonunu aliyo dediki ailemle konusucam simdi sonrada telefonu vermem lazim yarin konuscaz nobetim var dedi tusluya geciciek geri
Ya öyle bir ortam yok orada ya ne sabahı?
Evet tabi konuşur ailesi ile
Ama kızı surekli erteliyor 2. plana atıyorsa
Bir mantıksızlık var
Yani öyle neyse ikinizede gercekten cok teşekkür ederim kendisiyle yarindan sonra 1 2 gün goresemiycem özlemis olur ya da kudurmus yardimlariniz icin cok teşekkür ve yapicam dediklerinizi iyi geceler
Aynı oyle yap ozlesin değerini anlasın az..
Ondan adım bekle
Askerken evet sevgiliden ilgi vs bekliyor insan
Sen değer veriyor o sürekli bahane buluyorsa
burada 2 durum var
Ya başka biri ilede aynı anda konuşuyor
ya da şu an ilişkiye çok odak değil
Bunu anlamak içinde
Dediğim gibi ondan bekle adımları
Nasil bi adım atmasi gerekiyo tam olarak arada ask adamı pluyo seni cok seviyorum iyi gecelrr askim falan yaziyo birden
Valla sen bilirsin ama beni dinle yani konuşmamak o kadar mantiksizki ama sen bilirsin
Konuşmayı kesinlikle yapacaksın
Ama bunu yaparken ilk hadi konuşalım sen söyleme diyorum
Sürekli sen peşinden koşuyor gibi olma
Eğlenceli paylaşımlar falan takıl
O şu saatte boş rahatım der konuşur ve dediklerini ciddi şekilde anlat
Rahatsız olduğun şeyleri nazikçe soyle.. bak dikkatlice mantıklı ise daha az yapar sonrasında zaten... aynı kafa ise yol. ver
+1...
merak et diye yapıyor
Ediyorum zaten bilmiyorum ya cidden dusuncelerimden boğulcam
boğulma sektır et
Ooooo aldatmistir
Saol
Askerin isi belli olmaz