Güncellemeler
+1 yıl
bir de şu var bekle diyorum olucak diyorum sabretmiyor parasını geri istiyor 2 Haft sonra olunca gelip yine bakım istiyor benimde enerjimi düşürüyor böyle insanlar hani çok büyük paralara bakmıyorum 10 soru kadar sorun diyorum daha ne yapayım ki sonuçta kendi rızalarıyla geliyorlar bana değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar tarotu yanlış anlayanlar var tarot bir bilinç altı okuması cinlerden yardım aldığımız yok tamamen enerji uyarlaması !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu tarotu bende duyuyorum dostum nasıl oluyo doğustan mı medyumiksiniz yoksa el alma durumu var ve el almanız sonucunda görevlendirilen varlık mı hissettiriyo böyle böyle vizyon olacak gibisinden hep merak etmişimdir
hayır 6 . his ve yorumlama ile alakalı aslında
himmm
Sanki kendileri çok normal allasen. Zorla değil işte herkes yapmıyor yaaa allahın köylüleri
Çok Müslümanlar yaaa. O yüzden işte geleceği allahtan başkası göremez gözüyle hakaret ediyorlar sana
aynen ya şükür halimden anlayan ❤️
Kötü bir şey yapmıyorsun
ayrıca günahsa da senin günahından kimse karışamaz
bedava olunca koşuyorlar ücretli dyince kötü gözle bakıyorlar ben öğrenciyim para kazanmanın yolları bunlar 🥺
O zaman kimse bir şey diyemez ayrıca geleceği tahmin etmek zor değil kötü bir iş yok
Harbi ücretsiz olsa atlarlar
Kimseye yok öyle bedava. Sonuçta emek var
evet canım beğenmiyorlar bir de sinir oluyorum 😑😑
Cehennemin dibine gitsinler valla
hahahha seni sevdim yarın seanslara başlamadan bakayım sana sorunu hazırla ❤️
Ben de seni sevdim. Kötü bir şey yapmıyorsun bunlar gerçekler canım. Aslında anne ve babam ayrılıyor ve bunla ilgili böyle bir şeye ihtiyacım vardı gerçekten teşekkür ederim
İşte böyle düşünenler az olduğu için… normal şeye bile maalesef sevinir olduk
Kimsenin ne düşündüğünü önemseme bu bir yetenek bundan maddi kazanç saglaman da doğal takma insanları boş ver
teşekkür ederim
Rica ederim ne demekk
Dünyanın en zor setlerinden biri insanlarla uğraşmak bunun uygulaması vardı ordan çok kazanırsın
hangi uygulama
Knk ismini hatirlamiyom araştır biraz bulursun yapmak istiyosan
%10 yanılma payı tanrıda yok :D
Ne kadar ücret alıyorsun ki
yarım saate 50 tl normalde çok daha pahalı yapanlar var
Evet seninki gayet uygunmuş buna da laf etmesinler bi zahmet
ben de baktırmak istiyorum ya
çıktım..
Kaça bakiyorsun
50 tl yarım saat detaylı 100
Bu baktığın fallar çıkıyor mu hic
çıkıyor evett
çıkmazsa neden ğcretli bakayım
Yanlış anlama. İnsanları dolandiriyorsun demiyorum. Ama insanlar gelecek hakkında tahmin bile yapamazlar. Sana tavsiyem bu işi bırak. İyi birine benziyorsun. Dinden çıkıyorsun. Yapma.
beni tanımıyorsun dinden çıkmıyorum arkadaşım bilinç altı okıyorum ya offf zorla bakmıyorum sonuçta
Bak kızma bana. Kaderi Hayri ve şerri sadece Allah bilir. Allah büyü fal şans oklarını haram kılmıştır. Eğer yaptığım haram dersen dinden cikmazsin günahkar olursun. Yaptığım haram değil dersen dinden cikarsin
haramlık durum yok telepati tinekez gibi buda
Bir de pahalı değil insanlar gereksiz yargı dağıtıyor canım boş ver
Tamamen bilmiyordur detaylı tahmin yürütmek zor değil zekası olan anlar yani zaten tanımak için adını falan soruyorlar
Allahın işine karışmış olmaz. Diyelim karıştı hesabını o verecek tamam uyarınızı yaptınız yeterli
Sen o kız mısın? Cafeye giden kız?
hayır online bakarım ben enerjimi insanlarla düşüremem
Cinler ile bakıyorsun
tabikide hayır saçmalamayın
Bak bakalım
ücretli?
Yiiiaaa bedavaya bakamaz mısın? 😬
bakamam iyi niyetimi sömürdüler baya 🥺
Hııı pekiiiii 😔
Sen doğru yapıyorsun merak etme
insanları memnun etmek zor
İnsanlar hiçbir şekilde mutlu olmaz takılma sen