Benimde yapıldı tüm ulusal ve yerel kanallar dahil gazeteler ve int siteleri kaldırmak istedim 1 hafta önce avukatimla konuştum her yayinciya farklı davalar açılması gerektiğini söylemişti 1 ay içerisinde başlayacaz insallah
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Davayı kime açacağım? Haber yapıldı silindi tıkladığımda 404 yaziyor fakat yandex arama sonucunda icerik okunuyor
Benimki ulusal kanallarda dahil gazeteler int siteleri insanların habere ulaşabileceği heryerde yayımlandı ben haklı olduğumu ispatladim lakin haberler kalkmadı avukatım ile konuştum oda ancak dava ile kaldirtabiliriz dedi yanlız sunuda soyliyeyim dava başı 5 bin TL istedi benim avukatım sizinkide ortalama yakındır diye düşünüyorum o konuda kendinizi hazırlayın
Hayir ücret önemli değil . Yalnız dava acabilecegim bir konu var mi onu bilmiyorum. Site sahibi haberi kaldırdı 404 yaziyor. fakat yandex arama sonucunda çıkıyor Ben dava etsem karşı taraf haberi sildiği için hakim davalık bir durum yok derse boşa masraf yapmış olacağım. Bir site haberi silince yandex arama sonuçlarından kaldırmak zorunda mı? Yoksa o kısmı biz mi hallediyoruz.
Evet yaziyor. site ismi var altta haber ve detayları yaziyor. tikladigimda 404 yaziyor. site sahibi haberi sildim diyor ama sildiği halde böyle Simdi dava edersem karşı taraf haberi kaldirdim diyecek. Hukuken silinen haberi arama motorundan kaldırmak zorundalar mı? Yoksa o kısımları biz para karşılığı bu hizmeti veren firmalar mi halledecegiz? Boşa vakit kaybetmek istemiyorum
O kurum haberi silmiş olsa Yandex aramasından kalkmış olası lazım kalkmadı ise silmemisdir bu konuda detaylı bilgi için başka uzman birinden destek almanız gerekir yanlış yönlendirmek istemem
Cok tesekkur ederim bende öyle düşünüyorum fakat site sahibi israrla sildim tikladiginizda haber yok o yandexle ilgili diyor fakat doğruluğuna inanmıyorum. Siz haklılığınizi ispat ettiğinizde gazete tekzip yayınlamak zorunda değil mi? Birde maddi manevi tazminat hakkınız var mi
haberlerin kalkması önceliğim lakin benim hakkımda asılsız haber paylaşımı ve kisiligi zedeleyici tabirler kullanıldığı için ayrı bir davada açacağım zaten avukatım da kazanma olasılığınız % 98 gibi net bı rakam verdi sizin durumunuz da haberin içeriğini bilmediğim için bişey diyemem
Ben bir emlakcida çalışmıştım seneler önce. Bir adam taksitle mülk alıyordu her ay para gönderiyordu. patronumuzun hesabında sorun olunca benimde o bankada hesabim olunca kartımı kullandirdim. senele4 sonra bir adam benim bir akrabamı aramis o durumu anlattı hemen iletişime geçtim orada çalışmadığımi soyledim. bankaya da hiç bakmamistimayrilinca. Neyse durumu anlattı ben bankayla görüştüm hesaba gelen tüm parayı gönderdim adamla görüştüm. O da bana sende mağdur oldun gel bana tanıklık et dedi. Bende edemem mahkemede adım gecsin istemiyorum dedim korktum yani. Sonra adam bana gece 2 de instagramdan istekler atıyor. baskalarina aratıyor vs. Bir baktım dolandirici diye haber yapmış. Arad7m yaptığın suç dedim mahkemeye gitcem dedim. ozur diledi kaldırıyorum dedi. kaldirdi 404 yaziyor ama arama sonucunda gözüküyor. Açıkçası benlik bir durum yok adam da farkında bana attığı ozur mesajları var. gece ikide attığı istek var insatgramdan. Biraz beni korkutup kendine cinsel çıkar sağlamaya çalıştı diye düşünüyorum sonra geri adım attı. Yanına kalsın istemiyorum tabiki tüm aile düzenimi bozdu. Fakat avukata gidersem haber silinmiş dava acamayiz der diye korkuyorum
Sizin durumunuz biraz farklı ama maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz kazanirisiniz diye umuyorum sadece danışın avukatiniza duruma göre bir yol haritası cizersiniz tekzip yayınlamak zorunda kalır tabiiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimde yapıldı tüm ulusal ve yerel kanallar dahil gazeteler ve int siteleri kaldırmak istedim 1 hafta önce avukatimla konuştum her yayinciya farklı davalar açılması gerektiğini söylemişti 1 ay içerisinde başlayacaz insallah
Davayı kime açacağım?
Haber yapıldı silindi tıkladığımda 404 yaziyor fakat yandex arama sonucunda icerik okunuyor
Avukatınız bu konuya hakimdir ben tam olarak bilgi sahibi degilim bu konuda
Ben haberi yapan kişiye dava açabilir miyim haberi sildiği halde gerçi tekzip yayınlamadı. sizjn ki nasıl oldu.
Benimki ulusal kanallarda dahil gazeteler int siteleri insanların habere ulaşabileceği heryerde yayımlandı ben haklı olduğumu ispatladim lakin haberler kalkmadı avukatım ile konuştum oda ancak dava ile kaldirtabiliriz dedi yanlız sunuda soyliyeyim dava başı 5 bin TL istedi benim avukatım sizinkide ortalama yakındır diye düşünüyorum o konuda kendinizi hazırlayın
Hayir ücret önemli değil . Yalnız dava acabilecegim bir konu var mi onu bilmiyorum.
Site sahibi haberi kaldırdı 404 yaziyor. fakat yandex arama sonucunda çıkıyor
Ben dava etsem karşı taraf haberi sildiği için hakim davalık bir durum yok derse boşa masraf yapmış olacağım.
Bir site haberi silince yandex arama sonuçlarından kaldırmak zorunda mı?
Yoksa o kısmı biz mi hallediyoruz.
Yandex arama kısmında haberi paylaşan sited adresi yaziyormu
Evet yaziyor. site ismi var altta haber ve detayları yaziyor. tikladigimda 404 yaziyor. site sahibi haberi sildim diyor ama sildiği halde böyle
Simdi dava edersem karşı taraf haberi kaldirdim diyecek.
Hukuken silinen haberi arama motorundan kaldırmak zorundalar mı?
Yoksa o kısımları biz para karşılığı bu hizmeti veren firmalar mi halledecegiz?
Boşa vakit kaybetmek istemiyorum
O kurum haberi silmiş olsa Yandex aramasından kalkmış olası lazım kalkmadı ise silmemisdir bu konuda detaylı bilgi için başka uzman birinden destek almanız gerekir yanlış yönlendirmek istemem
Cok tesekkur ederim bende öyle düşünüyorum fakat site sahibi israrla sildim tikladiginizda haber yok o yandexle ilgili diyor fakat doğruluğuna inanmıyorum.
Siz haklılığınizi ispat ettiğinizde gazete tekzip yayınlamak zorunda değil mi? Birde maddi manevi tazminat hakkınız var mi
haberlerin kalkması önceliğim lakin benim hakkımda asılsız haber paylaşımı ve kisiligi zedeleyici tabirler kullanıldığı için ayrı bir davada açacağım zaten avukatım da kazanma olasılığınız % 98 gibi net bı rakam verdi sizin durumunuz da haberin içeriğini bilmediğim için bişey diyemem
Ben bir emlakcida çalışmıştım seneler önce.
Bir adam taksitle mülk alıyordu her ay para gönderiyordu. patronumuzun hesabında sorun olunca benimde o bankada hesabim olunca kartımı kullandirdim. senele4 sonra bir adam benim bir akrabamı aramis o durumu anlattı hemen iletişime geçtim orada çalışmadığımi soyledim. bankaya da hiç bakmamistimayrilinca.
Neyse durumu anlattı ben bankayla görüştüm hesaba gelen tüm parayı gönderdim adamla görüştüm.
O da bana sende mağdur oldun gel bana tanıklık et dedi.
Bende edemem mahkemede adım gecsin istemiyorum dedim korktum yani.
Sonra adam bana gece 2 de instagramdan istekler atıyor. baskalarina aratıyor vs.
Bir baktım dolandirici diye haber yapmış.
Arad7m yaptığın suç dedim mahkemeye gitcem dedim. ozur diledi kaldırıyorum dedi. kaldirdi 404 yaziyor ama arama sonucunda gözüküyor.
Açıkçası benlik bir durum yok adam da farkında bana attığı ozur mesajları var. gece ikide attığı istek var insatgramdan.
Biraz beni korkutup kendine cinsel çıkar sağlamaya çalıştı diye düşünüyorum sonra geri adım attı.
Yanına kalsın istemiyorum tabiki tüm aile düzenimi bozdu. Fakat avukata gidersem haber silinmiş dava acamayiz der diye korkuyorum
Sizin durumunuz biraz farklı ama maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz kazanirisiniz diye umuyorum sadece danışın avukatiniza duruma göre bir yol haritası cizersiniz tekzip yayınlamak zorunda kalır tabiiki
Çok teşekkür ediyorum gerçekten cok :)
Rice ederim ne demek
mail at kaldırmazlarsa dava et
Davayı kime açacağım?
Haber yapıldı silindi tıkladığımda 404 yaziyor fakat yandex arama sonucunda icerik okunuyor
avukatınla görüş bilmiyorum
Tertemiz bir dava aç.. Para kazanırsın :D
Davayı kime açacağım?
haber çıkan yerde duruyor mu
Tıkladığımda 404 yaziyor ama yandex sonuçlarda okunuyor
Yandex ile iletişime gec
Google gibi değil maalesef. jletisime geçemiyorum
nxickin ne senin
selam