- Aşk neydi? Gerçekten verilen emek mi? Yoksa insanların cebindeki para kadar mı değerliydi? Aşk yakardı hani. Çok severdik eskiden. Leyla ile Mecnuna ne oldu?

Para değil, paranın getirdiği güç ve özgüven cezbediyor kadınları. Buradaki para kıstası sunjektif tabi. Erkek kadın dan güçlü yapı da olmalıdır. Bu kadının DNA’sına istemsizce kodlanmıstır. Modern dünyanın gücünü elde edebilmek için de para gerekiyor. Her kadının gözü, kendisinden güçlü erkeği arar. Sadece bulan/ bulamayan kadınlar vardır. Matematiksel olarak herkes aradığı kıstaslar da birini bulamayacağı için eldeki seçeneklerle yetinecektir doğal olarak. Bunu da sevgi, ask gibi kelimelerle perdeleyecektir.
Evet, maalesef artık aşkın meşkin büyüklüğü de cüzdanın büyüklüğü ile doğru orantılı. İstesek de istemesek de, kahretsek de lanet okusak da bu böyle. Herkes paranın ve gücün peşinden koşar olmuş. Gerçek sevgiye ve aşka verilen değer pul kadar bile değil. Maalesef dünya artık iyi kalplilerin ve temiz sevenlerin cehennemi gibi..
Aşk gönülden, yürekten, içten, ruhtan sevmektir. Maddi değil manevidir. Para maddi bir canlıdır. Maneviyatı olmayan sevginin sürdürülebilmesi imkansızdır. O yüzden aşk gerçek sevenlerin gönüllerinde yaşanır ve yaşatılır
Para elbette önemli ama gerçek sevginin olduğu yerde ne paranın, ne de mal varlığının önemi yoktur olmamalı da.
İnsan bir ilişkide işin içine parayı karıştırıyorsa, o ilişki çok da uzun sürmez.
Cevap
28Cevap
İkisi de yok bende
Aşk yakardı hani. Cok severdik eskiden. Ne güzel cümledir öyle 😔. Hani aşk böyleydi şu zamandaki aşklar bir hoscakala sığar oldu. Noldu ya onca şey yaşadık diyorsun şimdi iki yad insanmi olduk. Nebileyim şimdiki zamandaki aşklar pek bana göre değil.
Günümüzde parası olması artık en önemli kıstas haline geldi. Ama yine de gerçekten sevdiği ile evlenen insanlar da vardır. bence doğru orantılı değildir.
Para aşk getirmez bununla ilgili bi ton örnek var ama kız getirir mekana gidiyosun viski açtırıyosun konfeti falan hemen geliyorlar very easy
Ask sevgi sadakat gibi kavramlr para ile olculemez ve bir mali deger bicilemez o yuzden paraya bakan sevgili bosa emektir...
Aşkımdan ölecem bayılacam seni seviyorum laflarına inanmaz oldum. Karnımız doydu yeterince.
Para, aşktan önce geliyor benim için 😂
Aslında değil tabiki ama işin sonunda evlilik varsa, bir ev geçindirme varsa belki biraz önemli olabilir.
Kadınların gözünde parasız adam gereksiz adamdır.
O yıllardan beridir hayalini kurdukları ultra muhteşem düğüne kim sponsor olacak yoksa.
Sevgi neydi? Sevgi emekti, Samet ona baba demişti, Cemşiti babalığa seçmişti…
Kalmadı böyle emek isteyen sevgiler, maddi manevi Yemek istiyor yeni sevgililer…
Parayı aşka tercih ediyorum
Kadınların seni seviyorum kelimesinede ben artık inanmıyorum
I love money I have to money😎
Bunu düşününce beynim yandı
Sanırım asla orantılı değil
Para yaşamak için şart. Parası olmayan reddi yiyor. 🤤
Aşk gezegenler kadar uzak bana. 25 kuruş bile aşktan daha agır basar
Seviyorsam neden edeyim, para olan para ilişkisidir aşk-sevgi değil ki
para varsa kızlar aşık aslında aşıkda değiller aşık oldukları sadece zenginlik
tabikide kızlar paraya tapıyor
Genelde red ediliyor
Bu devirde aşk zor :/
Hayır cebimdeki daha ağır basıyor.
abi al beni
Para ile aşkın terazide ne işi olur ya
Bende ters orantılı: para var aşk yok :D
Asla 🙅♀️ çok elit zengin bebesi kendisi :(
Ne yazık ki evet.. Param yok aşkımda yok :D
Öyleyse parasız birini kabul edermisin
@Mhmtkrds63 parasız birini kabul ederim evet ama benim bir önceliğim var... O da hayallerimi gercekleştirmek. Yurt dışına gidip olumsuz şartlar bile olsa yine de umudumu kaybetmeyip hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Ben şu an aşk maşk çekemem. Hem hayatın tadını çıkartıcam hem de hayallerimi gerçekleştiricem. Tutkumun ve yeteneğimin olduğu şeyler de yani senaryo yazımı, karakalem çizimi, ve benzeri çok şeyde kendimi daha çok geliştirip istediğim yere geliceğim. Kısacası benim bir hayalim var ve hayata bir kere geliyorum, o yüzden aşk meşk işlerini şuanlık istemiyorum, zaten ileride eminim ki o da karşıma çıkacaktır.
Valla görüyosun 500 km gidemiyoruz suanki sartlarda degil 10 bin kilometre gitmek ama biran önce git bence gittikce zorlasiyor imkanlar☺
@Mhmtkrds63 gideceğim zaten. Oraya gittiğim de ilk yapacağım şey hayatımı yaşamak olacak...
Evet ikiisde hiç olmadı
Ikiside aynı sıfıra sıfır elde var sıfır 😀😀
aşkı boş ver bana para ver dgsgs
Her şey varda aşk yok huzur yok sevgi yok
Benim için aşkın hiçbir manası yoktur
Ters orantı olmadığı kesin :)
Para aşk bulmaz ama çok kız bulur
Eşit
Doğru değil.
Bende ikisi de sıfır.
Hayır
Evet ikisi de yok :D