Parasız aşk bile mi olmaz … yoksa Para varsa orada aşk yoktur diyenlerden misin?

Para ile Aşk Kavramlarını ele alalım…
Parasız aşk bile mi olmaz … yoksa Para varsa orada aşk yoktur diyenlerden misin?

Para ile Aşk Kavramlarını ele alalım…
Para araba ise aşk onun benzinidir. Benzinsiz araba gitmeyeceği gibi parasız aşkta olmaz. Yani evlendiklerini düşünelim parasız olan insanların evleri de kira yarın bir gün ev sahibi kapıya gelip kira istediğinde ben kocama aşığım, karıma aşığım gibi bir şeyi beyan edemezsin. Mecburen belirli düzeyde maddiyat gerekiyor aşk için bile. Şimdi sen karnının açlığını düşünürken kocama aşığımı düşünemezsin yani önce temel ihtiyaçlarını karşılayacak rahat ettirecek şeyler lazım ama bu para aşk getirir anlamında değil ama parasız da bir aşkın çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Yani hediye bile almak istediğinde karşına madde yap geliyor öyle uçuk bir şeye de gerek yok yani bir çikolata almak istediğinde paran olmazsa alamaz onu.
Gerçek aşk parayla satın alınamaz. Gerçek vicdan ve gerçek karakter parayla satın alınamaz. Ama gerçekçi bir bakış açısıyla bakarsak parasız ne aşk ne de evlilik yürür çünkü hayat bir monotona bağlanır. Evet erkek adamın altında arabası ve iyi bir işi olmalı en azından çünkü erkek adam sevdiği kadını rahat ettirmek, bir şeyleri başarıp tatmin olmak ve gelecekteki çocuklarına iyi bir baba olacak parayı kazanmak ister. Aşkta tavlamak için dahi para lazım ki adam kadına daha güzel jestler sunabilsin.. Maalesef gerçekler bunlar çünkü hiç bir kadın rahat edemeyeceği bir alanda durmak istemez ve kendisine istediği şeyleri sağlamayan bir adama ilgi duymaz. Para her açıdan garanti ve rahatlıktır. Para zamanı ve konforu satın alır ve duygusal rahatlığı beraberinde getirir ancak karakteri düzgün ve vicdan sahibi olan insanlar bulmakta bize kalmış bir şey..
Paranın olduğu yerde aşk olur ama neyin aşk olduğu tartışılır. Konforla karıştırılan duygular, gerçek aşk sanılabilir. Para aşkı kolaylaştırır ama satın alamaz. Para gittiğinde hâlâ sevgi kalıyorsa, işte o zaman gerçek aşktır.
Zenginler aşk yaşayabilir mi gerçek aşk
Yaşar neden yaşamasın ki? Ama bu kişiye bağlı.
Yes yürek ister
Parasız ne olur diye soruyorum? Para sebebiyle oluyorsa aşk değildir ama harici aşk yokken de parayı kullanıyoruz ve var hani... Ne bu dram anlamıyorum.
Cevap
9Cevap
aşk diye bir şey yok para vardır sadece.. herkes para için birlikte olur ya da cinsellik
Para her şeydir diyorsun
Bu devirde aşk yok. Varlığına inananlarda kendilerini kandırıyor sadece. Hiçkimse gerçek adam gibi sevemiyor... Kimisi parası için, kimisi maddiyatı için...
Kesinlikle
Aşk olur neden olmasın duygu olmadan hayat gecer mi sence.
Para gözler için farketmez :)
Para önemli yalan değil ama aşkta önemli.
Aşkı parası olanda yaşıyorlar o tip insanlar görücüye gitmiş gibi düşün paran yoksa şansın bile yok bile o kişiler için
Geçmez gerçek sevgi her şeydir @kitapsever122
Eğer ki para olmuyor ise sevgi 3 ayliktir çünkü ikili ilişki arasında kavgalar çıkmaya başlıyor önemli olan burada iki tarafında saygıyı çalışkanlığı ve sevgiyi bir arada tutması tek sevgi ile ilerleseydi şu anda dünyadaki çoğu kişi mutlu olurdu
Haklısın aşk karın doyurmuyor derler giderler sadık olunmuyor beklentiler çok yüksek değer bilmek ağır geliyor adam satmak mermi satmak gibi hızlı
Para varsa da aşk gerçek aşk değildir diyen de var ama @kitapsever122
Ben tek parayı demedim tek çalışma da demedim asla ama mesala bir insanın bir evi bile olsa yeterli bana göre
Ev araba önemli şeyler r
Evi arabası olan geliri yüksektir zaten şansı var onun
Ev dedim araba demedim alman prens sen Almanya'da değil misin neye takıyorsun buradakiler için zor senin tuzun kuru tabi
Almanya çok kötü raflarda ekmek yok makarna yok türkiye cennet cennet sakın gelmeyin
Sivas'lı yeminle iyi dedin valla
Teşekkür ederim :)
Takip edebilir ve yazabilirmiyim
@kitapsever122 almanyadayım haydaaa bana zor depil de neden tuzum kuru 😂
Almanya ekonomisi sayesinde
Sen sus birçok ülkede bulundum Almanya'da yaşayan turkler kadar manyak turkler görmedim Almanya'daki insanları ancak kötülüyor burada yaşanmaz diyor ne zaman ki tek kaldım Almanya'nın cennet bir yer olduğunu gördüm insanlık olsun hak hukuk sistemi olsun o yüzden konuşma hakkın yok
Benden nefret mi ediyorsun 😁🌪️
Konuşma şeklinde bakılırsa buradaki insanlar hakkında yorum yapıyorsun ev araba istiyorsunuz diyorsunuz ne diyim ülkenin ekonomisi belli elbette ki kadin olsun erkek olsun iyi hak ve hukukun olduğu ülke ister o yüzden bir dönüp konuşmana bak gülünçsün inan ki.
Öyle bir konuşma tarzım olmadı karıştırdın… yorumlar karıştı galiba 🤣
Emin misin sen konuşma bu yorumdan cidden geçmiş Almanya anılarım depreşiyor
Keşke almanyada kalabilseydin türkiye yaşamak akıl kar işi değil çünkü
@kitapsever122 anılarını bilmiyorum ama burada beni görünce travmalarını mı yaşıyorsun …
Evet Almanprens
Keşke Sivas'lı :)
Anılarını ve almanyayı bana anlatmak konuşmak istermisin?
Engellicek misin beni 😂
Nikah şahidğniz olacaktım 😕
Ne şahitligi bahsediyorsun bizim gönlümüz zengin sadece :)
Artık bu zamanda paran varsa aşık oluyorlar kız erkek fark etmeksizin ne yazıkki keşke sevginin ne olduğunu anlayan insanlarla dolsa burası daha iyi değil mi?
Para önemsiz aşk önemli
Para her zaman bulunur kafayi calistir zengin olursun fakat aşkı her yerde bulamazsin
Paranin olmadiği yerde devam eden aşk para olduğu zaman da devam eder
Para ile aşkın hiçbir alakası yoktur. Para maddiyat, aşk maneviyat işidir. Para ile aşkı bir arada tutan aşka değil paraya aşıktır.
paranın olduğu yerde her zaman aşk vardır ama o aşk doğru aşk mıdır bilmem
her şey olur ama bazen çok para demek gerçekligi kaybettirir bozar aşkta olmaz
Aşk kaçınılmaz olur xd
Olur kısa ve net cevap budur ( arkadaşlar aşağıda nedenini ayrıntılı açıklamış ) o yüzden kısacası olur diyorum
zenginse eliyoruz direkt
Oooo enteresan
zengin adam parasıyla, fakir adam karısıyla oynarmış.
sadakatimi ve güzelligi hak etmeyene harcatmam
İddialıyız
iddiayla alakasi yok günümüz çok mide bulandirci mecburen böyle katı olmak zorunda kalıyoruz
İkisinin birbiri ile alakası yok
Yok. Mu
Yok tabi
Parasız erkek istemem
Eekek güçlü olmalı
Para Aşk'ı bozar ancak Meşk için gerekli
Para yoksa aşk yoktur
Aşk parayla satın alınamaz.
Keşke dediğin gibi olsaydı ama gerçekler acıdır
@Sivaslıbarış Gerçek her zaman acıdır. Sevgi yüreğini doldurur.. Para ise cebini, Gerçek aşk cüzdanınızin değil, kalbimizin zenginliğidir...
Valla bu devirde bu işler senin dediğin gibi yürümüyor bence bunu sende biliyorsun toplum zihniyeti ve ekonomik şartlar ortada adaletin olmadığı yerde senin gibi saf temiz katkısız birini düşünen ve uygulayacak evet diyecek kız bulabileceğime inanmıyorum gerçekten
@Sivaslıbarış haklısın ama ben iki insanın birbirini sevdiğini ve birlikte her şeyi başarabileceklerini düşünüyorum.
Nasip olur mu milli piyango gibi bir şey benim için biliyormusun bu toplumda
@Sivaslıbarış Hayırlısı 🤷🏻♀️
Ama senin düşüncelerin hoşuma gitti en azından aklın başında olması beni mutlu etti özentilik göremedim karakterli birine benziyorsun
Nickin öylesine bir nick degilmiş
@Sivaslıbarış teşekkür ederim 🙏🏻
Sen zaten çıksan çıksan sanalda çıkarsın kaliteli insanlar pek yok bizim burada imanı dini dünya olmuş
aşk her yerde olur para engel degil bence
para aski olur
Aşk diye bişi yok
İkiside lazm
Hayat boş pompala coş
Olur tabii ki
Aşk parasız olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?