Eğer arada çok ciddi bir problem yoksa bence her insan ikinci bir şansı hak eder. Sonuçta hepimiz insanız ve hata yapmak bizlere mahsus bir olay. İnsanlar hatalarından ders alıp tekrarlamadıktan sonra bence sorun yok. İnsanlara biraz şans daha verebilirim. Bunu abartıp suistimal etmediği sürece.
Pis niyetli olanlara ikinci şansı vermem. Sevmiyorsam hiç vermem. Hataları affederim ama ya da karşımdaki kişinin özünde kötü bir insan olmadığını biliyorsam, içsel kavgası olduğunu biliyorsam affederim ama şu bir gerçek ki niyeti gerçekten kötü olanları asla affetmiyorum. Af dilemek istediler ama affetmedim, affetmem
Olmuyor, olmuyor 🤦♀️senin sorulara odaklanayım bir fenomene yakışır görüş paylaşayım diyorum, cık olmuyor 🤦♀️🤦♀️😂 Valla bazen öyle bir r*h hastalarını hayatıma çekiyorum ki bırak şansı selam vermeyi bile haketmiyorlar. Ama bazılarına ise verdiğim oluyor. Yalnız görsel efsane 😬😬🤦♀️😂
Eskiden sınırsız şans tanırdım, şimdi iki. Ilk şansı beni yeterince tanımamış olmasından dolayı tanıyorum, ikinci şansı ben de bu hatayı yapabilirdim diyerek.
Birinci yapılan yanlış hata ikincisi kaza üçüncüsü tercihdir, benim gözümde her insanın 3 hakkı vardır. Tabii ki yapılan Yanlışa göre de değişir 2 yıllık arkadaşlığımı bir gecede sildiğimi bilirim
Ben bir anda kestirip atabilen birisi değilim ya. İkinci şansı tanırım ama bu şekilde birden fazla şans biraz enayiliğe girer. Bu şekilde hayır tabii ki.
Genelde tanırım belli başlı konuşarda tek şans veririm sadece
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yapılan hatanın mahiyetine göre değişir tabii ama ben genelde şans tanırım. Çünkü ben de bir insanım, kendim de üst üste affedilmek istediğim hatalar yaptım.