Yeni sevgilimden önce beni neden takip edebiliyor diye kendi kendimi sorgulama gibi ilgilendirme söz konusu olur. Eğer ben bu fırsatı verirsem haksız duruma düşerim en sağlıklısı eski sevgili ise eskide kalacak iletişim kurulmaya zemin hazırlanmayacak.
Yeni sevgilimi ilgilendirecek olan eski sevgilimin beni stalklayıp stalklamaması değil benim bu olaya vereceğim tepkidir bence. Eğer ben durumdan memnumsam tabiki hayatımdaki insanı ilgilendirir bu durum ama ben engelliyorsam, bana ulaşmasını önlüyorsam hayatımdaki insan sadakatimden ötürü mutlu olmalı, bunu sorun etmemeli. Hayatımdaki insan benim vereceğim tepkiyle alakadar olmalı, eski sevgilinin yaptığıyla değil.
Eski sevgilimi takip etmediğimden stalklıyor mu stalklamıyor mu bilmem. Bilsem de bunu sevgilime aksettirmem onu kışkırtmam demek. Böyle saçmalıklara gerek görmüyorum...
Tabiiki ilgilendirir. ) Eski sevgilinin hala düşüncelerinde sizin olduğunuzun göstergesi olan bir durum nasıl görmezden gelinir. Ama tabii bu arada sorun çıkarılması anlamına gelmez. Önlemlerini almak yeterli bence.
Eski eskide kalmistir. Yeni sevgilime anlatmam. Moralini bozmamak huzurumuzun kacmamasi icin. O yuzden ilgilendirmez. Benim sorunum beni ilgilendirir. Gecmisimdeki problemi getirip yeni sevgiliye al sen coz demek yakismaz.