Eşim beni hiç gezdirmiyor?

4 yıllık evliyim şu an 7 aylık hamileyim eşimle bi kere bal ayı dışında tatile gitmedik. Biz almanyada yaşıyoruz uçak korkusu var diye uçakla gitmiyorduk bi kere arabayla almanyadan İzmir'e gittik bidaha ne uçakla ne arabayla gittik arabayla gitmeyede busefer pandemi bahane oldu yok test olmamız lazım falan filan. Maddi durumumuz çok iyi eşim zaten çok iyi kazanıyor bende hamile kalana kadar çalışıyordum zaten. burada gezme desem en fazla ya kendi gönlü olacak ya da çekine çekine sormayla büyük şehrin merkezine götürür mağaza gezeriz o bile ama çok seyrek. Yemeğe çıkalım bişeyler içmeye çıkalım desen o da ayda yılda bir. Artık gerçekten bunalıyorum arkadaşlar. Kendisi sadece boş boş orman dolansın şu ağaç nasıl bilmem ne öyle şeylerle ilgeniyor ben herzaman gezelimde onun istediği yer olsun dedim ama artık bende bunalıyorum ne tatıle gidiyorz 4 senedir ne bi eğlencemiz var bizim gibi evli çiftleri görünce kendimi yaşlıymış gibi hissediyorum. Daha çocuk yokken böyleyiz çocuk oluncada daha zor olacak. Eskiden kız kardeşim kuzenimle falan kız kıza biyerlere giderdik şimdi evliyim diye eşimde gönülsüz oluyor yanlız çıkmama çıksam bile saate bakıyorum sürekli içim rahat etmiyor. Bugünde dünden sordu yarın ormanda yürüyelimmi erkenden diye bende kabul ettim erkenden kalktım giyindim falan gittiğim yerde bi baktım bin kere gittiğimiz bi yer buraya çok geldik diyince sinirlendi sen ne bekliyorsun hevesimi kırdın eve gidiyoruz falan bayağa kavga etti yok nasıl hamileymiş ormanı sevmiyormuşum gören sanarki hiç ormanda yürümedik bende hatta dedimki yinede tamam gidelim ama yok böyle söyledikten sonra falan beni eve bıraktı sonra inada gitti kendi dolaşmaya. Çok ama çok zoruma gidiyor bu anlayışsızlığı kardeşleri olsun amca çocukları olsun eşleriyle hep değişik yerlere tatile falan gidiyorlar ben yakın yerlerde gezmek bi yemeğe bile çıkmak istesem çok oluyor diye. Evlenmeden önce hep değişik yerlere götürürdü kafelere giderdik yemek yerdik ama evlendik şimdi hep eve tıkılıyorum bi motivasyonum umudum kalmadı hayattan ne yapmalıyım konuşmalımıyım eşimle bu durumu ne demeliyim ya da konuşmayıp küsüp hatasını anlamasınımı sağlamalıyım?
Eşim beni hiç gezdirmiyor?