Sevgiliniz size küfür etse, sonrasında küfür için özür dileyip senlik değil dese affeder miydiniz?

Ne yazık ki iki gün önce böyle bir olay yaşadım. Sevgilim beni okula almaya geldi ve sinirliydi bariz belliydi. Biraz tartıştık ve ilk başta bana yoldan geçerken ' canım, çevremde bir tane akılı yok' diye bağırdı. Ben de yanımdan defol git diyince iyice delirdi böyle yumruklarını falan sıktı. Ben de 'yanımda olmayı bile hak etmiyorsun' deyince bana 'a*m*k çocuğu, sk't*r git dedi. Ve yanımdan hızlıca gitti. Ben hemen numarasını sildim. O da benimkini sildi. Fakat dün mesaj attı şunu şunu yaşadım çok kötüydüm sende üstüne gelince küfür ettim özür dilerim senlik değildi dedi. Ben de sana bitti yazdım tamam yazdı ve daha da yazmadım. Eminim ki yazacak bana. Ama bundan önce de bana a:q kızı, sk't*r git gibi şeyler demişti. Sz vermişti yapmayacağım diye. Yine yaptı. Bu sefer tamamen bitti. Gözüm açıldı. Fakat siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Canım diye çevrilmiş fakat geri*'zekalı dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Ve o kadar yüksek sesle konuştu ki oradaki esnaflar bize baktı. Kendimi sanki şiddet uygulanacak kadın gibi hissettim...
Sevgiliniz size küfür etse, sonrasında küfür için özür dileyip senlik değil dese affeder miydiniz?