Ben ALUA uygulamasından isviçreli bir kızla tanıştım ☺ çok tatlı ve sempatik biri, kendisi ingilizce öğretmenliği okuyor ben ise ingilizce işletme mezunuyum. 3 aydır konuşuyoruz, ilişkimiz baya ciddiyete bindi.
Kız türkçe öğrenmeye başladı, ben Almanca çok az biliyorum konuşurken araya Almanca kelimeler katıyorum hoşuna gidiyor 😊
Bilen biri varsa Almancayı en kolay nasıl öğrenebilirim?
Benim için öğrenmeyecekse ben devam edemem çünkü Almanya da yaşamak hayalim şu an bende öğrenmeye çalışıyorum düşük performansla ama vakti gelince 1 sene de iyi bir seviyede öğrenmeyi düşünüyorum yani mecbur öğrenecek seviyorsam da ayrılırım yapacak bir şey yok ben küçüklüğümden beri bu hayali kuruyorum eğer yanımda olursa prensesim olur en iyi imkanlarda yaşatmaya çalışırım ama olamam derse de kendi bilir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence türkçe öğrenmesine gerek yok 🤔 ama benim Almanca öğrenmeme şiddetle gerek var! Zaten ingilizce anlaşabiliyoruz bence türkçe öğrenmesede olur
Olabilir tabi sonuçta Almanca daha yaygın bir dil eğer sizi mutlu etmek için ya da öğrenmeyi sevdiği için öğreniyorsa bırakın öğrensin zaten Türkçe diğer dillere göre biraz kolay
Ben olsam İsviçreli Kızı kaçırmam. Türkiye' ye çağır. Gezdir, dolaştır, gerekirse tatil yap. Umarım aklı havada olanlardan değildir. Çok ilerisi olacak belki ama evlen derim. Veya sevgili vizesiyle, nişanlı vizesiyle, beraber yaşama vizesiyle İsviçre' ye git. Ama kızın işi olmalı, para kazanmalı, ikinizin yaşayacağı bir ev olmalı. Yoksa İsviçre Devleti orada olmana izin vermiyor.