#SelamGençlik 🍀🍀
Sevdiğinizle aşkınızı, ilk gün heyecanınızı hangi faaliyetleri yaparak canlandırırsınız? #TubaSueda 🍀🍀
Sevdiğinizle aşkınızı, ilk gün heyecanınızı hangi faaliyetleri yaparak canlandırırsınız? #TubaSueda 🍀🍀

Birlikte büyümeye devam ederwk, birliktr hatıralar oluşturarak, birbirimizi şaşırtarak, karşılıklı minnettarlığımızı ifade ederek, birbirimize dokunarak, birlikte yeni şeyler deneyerek ve sosyal medya, sosyal medyanın fişini çekmek lazım…
Rica ederim sosyal medya candır 😅
Belli bir süre tamamen değil..
Ateş yükselene kadar😃
Neyse ki 😅
Öyle..
Adalara giderdik birlikte iki bisiklet kiralar turlardık hatta tek bisiklet daha iyi olurdu.

Aynı külahta dondurma yerdik

Keşfedilmemiş bir yerde mayosuz denize girerdik.
Kağıt helva arasında dondurmada olur.
Aşkımla tutumla sevgimle neşemle biraber yaptığımız her şey aşkımızı ilk günkü gibi taze tutar varlığım yeter severim delice
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙏
Cevap
7Cevap
valla aklıma ilk sevişmek geldi, sarılmak, gezmek, birlikte vakit geçirmek, öpüşmek 😅
Cinsellik haricinde başka faaliyetler soruyorum neyse ki gezmek de var 😃😃
Nerdeee? Cinsellik haricinde diye belirtmemişsin 😅 aşk, ateş , canlı tutmak deyince akla o geliyor 😁
Herkes rengini belirtsin diye tuzah kurdum hahhahhah
Benim rengim ne oldu şimdi :D ahhaha
Tatlı fuşya pembesin sen sıkıntı yok güzellik 😍🌺🧡
♥️ Vuruldum yine sol yanımdan..
Hey güzel Allah'ım 😍
🥰🥰
Herşeyimle hissettiririm sevgimi ruhumu kalbimi varlığımı duygularımı neler yapardık🤔 o benim yanımda olsunda mutlu olur..
Beraber şarkı söyleyerek, iddiaya girerek, şiir yazarak ve sohbet ederek tazeliyoruz.
Uzun süredir gitmediğimiz yerlere gitmek iyidir eskiyi heyecanı hatırlatır.
Mesela lunapark nasıl ☺️
Lunapark çok iyi bir seçenek ya zevkli de oluyor
Süper! Gitmişken pamuk şekerler de alınır 🎡🎠 ve birbirinize yedirirken tazelersiniz aşkınızı ☺️
Film karesi gibi yaşayalım diyorsun 😂 olur olur
Kimse ayrıntılı görüş yazmıyor ben tamamlıyorum cevapları 😅😅
Çabanıza hayran kaldım hanımım 😂
Üyeler de çabalasın rica ediyorum cidden tüm üyelerimiz görüş yazarken üşenmesinler gerçekten, adminler etkileşim istiyorlar arkadaşlar buradan hatırlatalım 🧡✌️😃
Aşkın ateşini tazelemek için fırına odun sürmek gerekir, ateşi artirmakla kalmaz aradaki bağı güçlendirir.
Bence onu sevmem bile yeterli olur ona olsaydı😂
Olur olur daha gençsin 😘☺️
Aman hayırlısı olsun da 😅yeterli
Her şeyin hayırlısı güzel kızım 😅😅
Ateş yakarak,😀😀
Üf espratörya
Evlilik teklifi falan
Yanımda olması yeterli
Bi bakışım yeter😂
Gözaltına aldın adamı 😃
İstiyor bence de 😃
Öperek