Aşk İlişkileri 35 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek. siz böyle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaşı 35 ve eline kız eli değmemiş bir erkek düşünün. siz bu erkek hakkında ne düşünürsünüz? Güncellemeler+1 yıl Not. Bu erkek gay aseksüel ya da başka bir tercihte değil heteroseksüel bir erkek? Güncellemeler+1 yıl Güncel 35 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek. siz böyle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl 35 yıldır kimse bu adama bakmadıysa bir bildikleri vardır diye düşünürdüm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tip etken midir peki yakışıklı birisi değilse bu kişi mesela normal karşılanabilir mi? Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Tabi. Tip büyük etken. Ama tipi iyi olmayıp sevgilisi olan bir sürü insan biliyorum. Mutlaka başka sebepler de vardır. Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kaliteli adammış demkki doğru kişiyi bekliyor helal olsun kimse onun gibi olamaz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nadirmiş gibi konuştun Türkiye de? : ) Yorumla SonKapıkuluLardan +1 yıl Tecrübe dediğin şey iç güdüsel bişey zamanla olur merak etme 👍 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben bile koşarak kaçarım. Evde duvarlara huuppvtttşş💥 diye kamçı gibi vurup arka taraftan sıvasını döküyordur duvarın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen de çıtırsın sanırım. Senin gibi bir çıtırı tazı gibi parçalar valla. ddd 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 26 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ona göre çıtırsın. Sen biriyle beraber oldun mu daha önce. dd Yorumla Soran +1 yıl 3 kişiylw çıktım ama bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkınız da hayırlısı olsun bakire hanım : ) Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl 10 dakikalık işi var derim😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece o kadar mı? xscsdfg Yorumla qwerty24680 +1 yıl İkinciye sen hazırlarsın knk bişey olmaz ben ilki için konuştum 😁 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Dünyanın en büyük yalancısı tabiki 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla cesurol34 +1 yıl Öyle bişey mümkün değil olamaz.. ihtimal bile yok Yorumla Soran +1 yıl Bu çok kesin bir cümle. burada bile çıktı bir bey bak 33 yaşında aynı durumdayım diyor nicki İbrahim1988_34 bakabilirsin sende yanıtına. Yorumla cesurol34 +1 yıl Saçma. Bakmaya değmez. İmkansız böyle bişey Yorumla Soran +1 yıl Neden imkansız olacaını düşünüyorsun peki açar mısın biraz? Yorumla cesurol34 +1 yıl burada diyemem Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne düşünelim bebeğim aynı ben 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin nyie olmadı? Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Boydan kaybediyormuşum ben Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç ki? Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl 1.97 santim Yorumla Soran +1 yıl He daha ne? yüzünde çok çirkin değilse kızlar kendi teklif eder eder sana Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Kızlar maldan anlamıyor ya Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kandirma kimseyi toptur o. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte mi? neden öyle düşünüyorsun peki? Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir erkek yasamiyordur. Yasiyorsa secimleri farklıdır. Her erkegin icinde , azıcık ta olsa sapiklik vardir. O yaşa kadar dayanacak erkek yalancidir varsa.
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin durumun ne sende onun gibi misin yoksa? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim 2-3 kişi oldu hayatımda daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O bakir sen? Yorumla Soran +1 yıl Bakire ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi işte hem sen deneyimsiz hem o beraber olursanız birbirinizi keşfedersiniz Ama dikkat et 35 senenin acısını fena çıkarır. Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Dokundugunda bosalabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hahaha Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl A.. ptaldır. Hayattan zevk almasını bilmeyen... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayattan zevk ne alaka? Yorumla PromisedLand +1 yıl Seks yapmayan adamın zevkle işi mi olur... Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bişey düşünmem. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Tanımadığım, bilmediğim biri hakkında pek bişey düşünmem tanımak gerek. Yorumla
icinekapaniksuskun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İçine kaoanik mükemmel eş adayi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl içine kapanık olması neden onu mükemmel yapıyor ki? Yorumla icinekapaniksuskun +1 yıl Çünkü yalnız kalmış bütün şeyleri seninle öğrenecek senin tadacak senle heyecanlanacak Yorumla Soran +1 yıl Kendimi muallim gibi hissettim bir an... Yorumla icinekapaniksuskun +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi ben öğreticem yani? Yorumla icinekapaniksuskun +1 yıl Evet Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl tut bırakma... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla nullmosaic +1 yıl op başına koy ondan Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe yok? Yorumla nullmosaic +1 yıl merak etme Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. yalandır 1 0 Yorumla
mankafa_25 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adamdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
35 yıldır kimse bu adama bakmadıysa bir bildikleri vardır diye düşünürdüm
Tip etken midir peki yakışıklı birisi değilse bu kişi mesela normal karşılanabilir mi?
Tabi. Tip büyük etken. Ama tipi iyi olmayıp sevgilisi olan bir sürü insan biliyorum. Mutlaka başka sebepler de vardır.
Kaliteli adammış demkki doğru kişiyi bekliyor helal olsun kimse onun gibi olamaz.
Nadirmiş gibi konuştun Türkiye de? : )
Tecrübe dediğin şey iç güdüsel bişey zamanla olur merak etme 👍
Ben bile koşarak kaçarım. Evde duvarlara huuppvtttşş💥 diye kamçı gibi vurup arka taraftan sıvasını döküyordur duvarın
Sen de çıtırsın sanırım. Senin gibi bir çıtırı tazı gibi parçalar valla. ddd
26 yaşındayım
Olsun ona göre çıtırsın. Sen biriyle beraber oldun mu daha önce. dd
3 kişiylw çıktım ama bakireyim
Hakkınız da hayırlısı olsun bakire hanım : )
10 dakikalık işi var derim😅
Sadece o kadar mı? xscsdfg
İkinciye sen hazırlarsın knk bişey olmaz ben ilki için konuştum 😁
Dünyanın en büyük yalancısı tabiki
Neden?
Öyle bişey mümkün değil olamaz.. ihtimal bile yok
Bu çok kesin bir cümle. burada bile çıktı bir bey bak 33 yaşında aynı durumdayım diyor nicki
İbrahim1988_34 bakabilirsin sende yanıtına.
Saçma. Bakmaya değmez. İmkansız böyle bişey
Neden imkansız olacaını düşünüyorsun peki açar mısın biraz?
burada diyemem
Ne düşünelim bebeğim aynı ben
Senin nyie olmadı?
Boydan kaybediyormuşum ben
Boyun kaç ki?
1.97 santim
He daha ne? yüzünde çok çirkin değilse kızlar kendi teklif eder eder sana
Kızlar maldan anlamıyor ya
Kandirma kimseyi toptur o.
Gerçekte mi? neden öyle düşünüyorsun peki?
Öyle bir erkek yasamiyordur. Yasiyorsa secimleri farklıdır. Her erkegin icinde , azıcık ta olsa sapiklik vardir. O yaşa kadar dayanacak erkek yalancidir varsa.
Senin durumun ne sende onun gibi misin yoksa?
Benim 2-3 kişi oldu hayatımda daha önce
O bakir sen?
Bakire ben
İyi işte hem sen deneyimsiz hem o beraber olursanız birbirinizi keşfedersiniz Ama dikkat et 35 senenin acısını fena çıkarır.
Dokundugunda bosalabilir
hahaha
A.. ptaldır. Hayattan zevk almasını bilmeyen...
Hayattan zevk ne alaka?
Seks yapmayan adamın zevkle işi mi olur...
Bişey düşünmem.
Neden?
Tanımadığım, bilmediğim biri hakkında pek bişey düşünmem tanımak gerek.
İçine kaoanik mükemmel eş adayi
içine kapanık olması neden onu mükemmel yapıyor ki?
Çünkü yalnız kalmış bütün şeyleri seninle öğrenecek senin tadacak senle heyecanlanacak
Kendimi muallim gibi hissettim bir an...
Ne alaka
Her şeyi ben öğreticem yani?
Evet
tut bırakma...
Neden
op başına koy ondan
Tecrübe yok?
merak etme
Sanırım bende öyle olcam
yalandır
Adamdır