Yine her zamanki gibi gibi sorun güldürdü beni 😬😬bu soruyu okurken bunu dinliyordum. Bir yanda sen bir yanda tövbeler.. Bir yanım karşı koyar bir yanım ister..
Ahdhfdj Yav kişilik karakter de var da psikoloğumuzun çok normal olduğunu da düşünmüyorum bakma sen fjfjf Millete akıl vere vere bişi kalmadı herhalde djfjd
Hıı kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :D sjsjk bezdum bezdummm, psikoloğomuzu bozanlar utansın ☕️☕️🚬🚬 insanların aşk hayatı çok karışık, entrika ve bol yalanlı sanırım biz heyecan seviyoruz 😌🥹
Şu an bizzat içindeyim. Her şey güzel ve tadında gidiyor. Uzun zamandır yaşamadığım güzel duygular yaşıyorum. Doğru insanlar olan her şey çok daha tatlı oluyor
Tam oldu değecek derken teğet geçiyor yanında yöresinde geziniyorum içine giremiyorum Tam gireceğim sırada bir engel çıkıyor. İlgi duyduğum kişiler ya k. şar oluyor ya önceki sevgilisinden ve eşiyle aldatıldığından dolayı ayrılmış, erkeklere güveni kalmamış aşka sevgiye inanmayan kadınlar denk geliyor. Daha önce bir ilişkisi olmamış kişi ise ya arıza, dengesiz çıkıyor ya da sevgili vs gibi konular ile uzaktan yakından alakası olmayan tipler oluyor. Sosyal takıyor kanka vs.. Bana yürüyenler oluyor arada bari buna şans vereyim diyorum bir adım atınca kendini geri çekiyor. Abuk subuk davranışlar gösteriyor.
Yeteri kadar aşkı yaşadık bence aşkın varlığına gerek yok önemli olan sağlam bir iletişim aşkın verdiği karmaşık duygular yorucu olabiliyor her ne kadar mutlu etse de hep ağırlık ve aşırılık barındırıyor o tip duygular ve gerek yok aşırılığa uğraşamam bu tip şeylerle aşkın dışında huzurun ve mutluluk kollarında olmayı yeğlerim 😉
kendisinin beyaz atına atlayıp bu çürüyen dünyayı terk etmesi ağır oldu biraz kırgınım kendisine gelse affetmem ama kinli de değilim sadece artık muhattap olasım yok kendisiyle
Aşka inanmazken yakın zamanda birine çok inandım güvendim ve sevdim. Sağolsun beni eski yalnızlığıma kavuşturdu mutluyum, daha da tekrar güvenip sever miyim birini bilmem.
Istemem artık. Her türlü duygu benden uzak olsun. Çekmediğim kalmadı lanet insanlardan. Hepsinin canı cehenneme. Çift gördüğümde yol verip bi anda üstlerine sürüp kaçmalarını izlemek en büyük aşktır.