Aşk bazı insanlara göre sigara gibi dibine gelince sallıyorlar ben hem inanıyorum hrm inanmıyorum kiöseye aşık olmadım bi ilişkim oldu o kadar çok ilgi gösterdim ki kaçtı zaten dedi ben bu kadar şımartılmaya gelemem peki ne yapmam lazım bebek gibi sevdim saçlarını okşadım aynı zamanda masörüm masajlar yaptım hediyeler aldım beraber daha yrmekler yapmak şarkılar söylemek şiirler yazmak alışverişler yapmak gezmek tozmak istedim ama sanırım benim ilgim çok fazla geldi 😊 neyse aşkla aram iyidir sanırım ama aşırı fazla ilgi gösterdiğim için çekiniyorlar herhalde kadınlar bebek gibi sevilmekten hoşlanır diye biliyordum.
Bende bu kategoride yer alıyorum. Tek başıma kalmaktan nefret ediyorum çünkü yaratılışımız da teklik yok, yanımızda iyi vakit geçireceğimiz birileri olsun isteriz hep arkadaş dost sevgili veya eş birisi olsun ki şu Dünya hayatında anılar yaşansın yoksa ot ve hayvanlarda yaşıyor hayat ama boş, insan dolu yaşamalı ve bu anılar biriktirmekle olur 🤘🏻
Aşk hayatım yok :d olmasını da pek istemiyorum açıkçası. Evet güzel bir his, güzel duygular, önemli hissettiriyor ve her şeyden önemlisi şu; sana çok farklı bakan bir insan var ve sen de onun sana baktığı gibi bakıyorsun. Aşk güzel bir şey, bir insan ölmeden bu deneyimi kesinlikle yaşamalıdır diye düşünüyorum. Hayatın ne stresi varsa, ne derdi tasası varsa unutuyorsun, öyle güçlü bir şey. Benim şu an ki hayatım açıkçası pek heyecanlı geçmiyor, aksine sinirli bir insan oldum çıktım :d ruhen iyiyim ama her şey monoton, sıkıcı geliyor ama bir yandan da o hissi yaşamaktan da korkuyorum diyeyim. Aşk büyük bir sorumluluktur ayrıca, karşına aldığın insanı en ciddi şekilde sevmelisin, bu his çocuk oyuncağı değildir.
Sadece ilk askim ve esimi dahil ettim iki ay oldu bosanali aile dostumuz oluyorlar kendileri abi derdim cocukken oyunlar oynardik hep beraber bana olan hislerini 6 yil once soylemisti sevgili olmustuk derken 2 yil evli kaldik ondan sonra hayatima kimseye dahil etmedim zaten acim taze henuz
Aşk nadir yaşanir o yüzden çok sıkı fıkı olunmaz her sevgilisine aşığım diyenler ya yalan söylüyodur ya da aşık olduğunj saniyodur onun için aşkla aram sıkı fıkı değil
Aşk aptallıktır, insana saçma sapan şeyler yaptıran bir geçici körlük halidir, bittiğinde geride enkaz bırakır, maalesef istisnasız bütün aşklar biter ve mutlu aşk yoktur. Bu yüzden, benden uzak olsun.
Genelde kizlar, önce nefret ederler benden sonra aşık olurlar sonra tekrar nefret ederler öyle saçma garip bir şey sonuncusu benim onlari red etmemsen kaynakli
Yalnız kalmayı seçtim ben aşktan yana. Güzel bedenler, hoş kokular ile yaşadığım o an ' ların tadındayım. Çok fazlaca sorgulamadan. Sadece olduğu gibi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşım küçük o nedenle pek önem vermiyorum. Belki ilerleyen yıllarda olur.