Erkekler asla sorun konuşmayı problem çözmeyi ve duygularını ifade etmeyi bilmiyor bence. Şimdi ilişkilerim oldu lafta ya birlikte bitirdik ya da ben bitirdim ama aslında tam tersi ya ben bitirmek istedim kabul etmedim ya da karşı taraf bitirmek istedi ama bunu yapamadığı için saçmalayıp bana bitirtti. Şimdi anlatıyorum. Ben mesela rahatsız olduğum kafamda soru işareti olan veya ters bir durum vs varsa erkek arkadaşlarımla konuştum uyardım veya tartıştım. Onlar da net gördü nede mutsuz olduğumu. Düzeltti ya da düzeltmedi anlaşmadık ve ben de bitirmek istediğimi söyledim. Bu gayet ahlaklı ve dürüst bir ayrılık. Bi de benim başıma gelen ve sinirlendiğim şeyi söyleyim. Her şey iyi güzel normal giderken erkeğin triplere girmesi. Olur olmaz kavgalar çıkarması veya bana kötü davranması benim kızacağım veya beni kıracak şeyleri bilerek yapması ve sonra da ben abartıyorum gibi davranması ve ben ayrılmak istediğimde evet tamam diyip kaçması. Bu çok adice. Hani asla kafasında ne geçtiğini niye birden soğuduğunu veya sevgisinin bittiğini söylemeden. Hiç emek harcamadan vicdansızca kötüleşiyorlar. Mesela bunu bir kadın asla yapmaz. Kadın çözmeye çalışır önce konuşur.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diger soruda da yazdım erkek adamlığını red edilince ve terk edilince gösterir
Kesinlikle öyle ve benim karşıma hiç adam çıkmadı çünkğ hepsi red alınca ya da ben ayrılmak isteyince iğrenç pisliklere dönüştü. O seviyorum ölüyorum diyip kibarı oynayan bütün tipler iğrenç pislikler oldu bir anda. Ben anlamıyorum zaten kadın o anlamda reddedip normal insan veya arkadaş olarak iyi davransa da niye kadına düşman olup kinleniyorlar. Ben bir erkekten öyle hoşlansam o hoşlanmasa asla kinlenmem. Böyle bir kadın da tanımadım ayrıca. Kadınlar yaşan sözleyen aldatan erkeklere sinirleniyor. Erkekler ise onu sevmeyen her kadından nefret ediyor. Çok ilginç.
Evet. insanlar olduğu gibi kabulenemiyor. Degistirmeye calisiyor falan. Gercek sevgi oldugu gibi kabullenmek her zaman iletisim halinde ortak noktayi bulmaktır bence
Bak şimdi şöyle. Tabii ki her ilişkide birbirine uyum sağlaman gereken taraflar vardır. Ama benim ilişkilerde olay şuydu. Ben hiçbirine aşık olmadım ve sevmedim. Hep bu erkekler benim peşinden koştu ve yalvardı etti seviyoruz diye. Şans istediler. Ben de şans verdim hani tanıyım edeyim belki severim hoşlanırım diye. Ama hiçbiri anlık haz veya eğlenceden fazlası değildi benim için. Hiçbirini sevmedim aşık olmadım ve değer vermedim. Onların da bana verdiğini hiç düşünmüyorum. Ben sadece onlara iyi geliyor mutlu ediyorduk ve egoları tatmin oluyordu yoksa benim kalbim ruhum hayatım umrunda değildi hiçbirinin. Sadece benden yararlanmaya çalışıyorlardı bana göre. Çünkğ gerçekten sevsen sen de o insana yi gelirsin. Hayallerini dertlerini dinler destek olursun. Benimkilerde bir gram o zeka yoktu.
Haklisin bencillik çıkarcılık iste bu
Aynen böyle. Niye böyle olmayan çıkmıyor hiç karşıma peki. Ben onu anlamıyorum. Yani günde onlarca erkek sarkıyor o kadar farklı şehir ilke gezdim ettim. Hepsi böyle yani.
Hepsi kendi hayatına benim razı olmamı istiyor. Parasızsa mesela onu öyle kabul edeyim. Çirkin pis ve cinsel sorunları varsa öyle kabul edeyim. Ama ben mükemmelim abi. Ben güzelim iyiyim bir kusurum yok. O benim neyimi çekiyor da ben onların bin tane kusurunu çekecekmişim onu anlamıyorum. Paraları da yok zaten paraları olsa da vermiyor. Hani deli gibi bana para ev araba verse belki çekerim de.
Sende duygusal istediklerini aradiklarini bulamayınca senide maddiyatçı olmaya itmisler
E tabii öyle. Bana nasıl yaklaşırlarsa ben de öyle yaklaşırım. Kimse mal değil abi. Bana fiziğim ve param için yaklaşacak insanları sevip değer mi verecektim? Ben de gayet parasına tipine bakarım.
Ve gayet baktım para harcamıyor cimri. Direk silerim. Onlar nasıl siliyor sen seks yapmayınca.
Haklisin. Peki maddi durumun nasıl
Orta altı. Niye.
Sordum sadece yanlis anlama. Ya iste erkek gözüyle bakinca su durum var. Mesela bende beni cüzdanı olarak gören birine uyuz oluyorum. Bunu hissedersem soğuyorum. Maddi olarak destek olacak olsamda icimden gelmiyor. Bu sekilde de erkegi cuzdani olarak goren cok kız var
Ben öyle değilim ya da çevremde yok. Bir kere gördüm öyle bir kız. Evet yanındaki erkek de baya soğumuştu kızdan. Ama o da kızı bedava eskort gibi kullanıyordu zaten. Ben de aynı şekilde erkek beni bedava eskort gibi görüyorsa soğuyorum. Hani ilişki sevgililik yaşamak değil de sadece oynaşalım yiyişelim elleşelim sevişelim ama başka bir bok yapmayalım. Benden bir şey isteme bekleme derdini bana anlatma. Benden süpriz ya da emek bekleme ama sevişelim edelim sen bana zevk ver sev şefkat göster. Böyle pislik şerefsiz erkek çok fazla.
Evet haklisin.
Yanş her şey karşılıklı olur. Ben bana hediye süpriz incelik ilgi iyilik yaptıkça ben de ona yakınlık sevgi şefkat cinsellik olarak yaklaşırım ama daha baştan kaba ilgisiz öküz cimri biriyle hiçbir bok yaşanmaz.
Cok açık sözlü , dobra ve özgüvenlisin. Bu cok iyi cidden. Burcun ne senin
Evet öyleyim. Erkeklerin de ağzına biber sürerim çok net. Hergün maşallah iki üç tane sıçıyorum o kadar çok asılan pislik var ki. Cidden anlamıyorum böyle pislikler nerden buluyor. Yay
😂😂sakin ol sampiyon. Biraz feministlikte hissediyorum senden.
Bence sende aradigin ilgi ve sevgiyi bulamadığın, hakettiğini bulamadığın icin hırçınlık var birde
Evet öyle. Güzel sevgi ve huzurlu ilişkim olsa niye sinirli ve öfkeli olayım. Yalnız ve mutsuz istediği gibi sevilmeyen herkeste olur bu.
Bebekler bile çocuklar ağlayıp hırçınlık yapar sevgi ve ilgi için
Evet cidden haklisin.37 yasinda olgun diye tabir edilen birisi dahi seni anlamamis cidden sanssizlik
Ya aynen öyle. Yani bak kendimden küçük yaşıt büyük flört ediyorum konuşuyorum ediyorum hepsi aynı ya. Deliricem. Olgun erkekler nerde. Ben hep kıçını topluamayan. Anne baba yalakası aptal Abaza erkeklerle karşılaşıyorum. Bu 37 yalında olan o kadar canım ki. Kardeşlerinin hepsi ondan küçük Zeki ve olgundu. Aile kurmuşlar. Bu hala anasıyla yaşıyor mal. Tim arkadaşları parmağında oynatıyordu bu malı.
Olgun demek yasla olmuyor. Insani olgunlastiran yaşı değil yasamisliklari.. bak sen ondan daha olgunsun sonucta
Aynen öyle.
O değil de ben basıl mutlu olacam ya. Hep çevrende benden kalitesiz iğrenç tipler var. Asla eşitim insanlar bulamıyorum ondan da mutlu olamıyorum.
Bu arada sevgili olarak değil arkadaş olarak da öyle. Hani zaten kafa dengi arkadaş olsa erkek mesela bi denerim sevgili olarak da illa aşk vs gerekmiyor. Anlaşmak önemli
Zamana birak elbet cikar seni anlayan birisi
Dm ye baksana
Ya arkadaşım sen bu ülkeye 5 numara fazlasın.
Düşünme, sorgulama, yargılama üzülürsün.
Evet aynen öyle. Ya dışarı çıkmak istemiyorum artık. Esnaf benle konuşurken şeyini oynuyor. Taksiciler desen pislik katil givi elinde sigara adres bilmiyorlar.
Seni tanımıyorum ama düşüncelerine aşık oldum
Niye
Sana denk gelenler öyle
Niye bana hep bunlar denk geliyor