Çünkü hiç bir erkek benim sevgimi hakketmiyor, hepsinde amacı tek bir şey.
İnsan gibi bize değer veren yok ya.
Sonra uzulende aglayanda kadınlar oluyorlar.
İnsan gibi bize değer veren yok ya.
Sonra uzulende aglayanda kadınlar oluyorlar.
İlla ki sevgini hak eden, istediğin değeri verecek biri vardır. Bu biraz sizle de alakalı. Yazdığını aynı şekilde bizim açımızdan da çevireyim mesela. Birine ilgi gösteriyorum, değer veriyorum ve sevdiğimi söylüyorum bunu da belli edecek hareketlerde bulunuyorum fakat karşılık göremiyorum, istediğimiz kadar iyi biri olalım kızlar tipe bakıyor. Bu da erkek bakış açısı mesela bu şekilde düşünen çokta vardır ki bende çoğu zaman böyle düşünüyorum. Oturup düşünmek gerekiyo düzgün bi ilişki ararken ben ne arıyorum yakışıklı birini mi yoksa beni mutlu edecek şekilde davranan birini mi, istediğim doğrultusunda hangi kısımdaki beklentimi ne kadar azaltabilirim. Ben böyle bakıyorum bu olaya iki taraf içinde.
Cevap
2Cevap
Şimdi bak bakış açım çok kötü. Herkesi bir tutan insanlar cidden aşırı itici geliyor ama evet insanlar kötüleşiyor bu bir gerçek
İllaki elbette bazıları vardır fakat hayatıma giren tüm erkekler bu şekil bana karşı odun davrandilar.
Bak şimdi. Sen yine iyisin ki ben ne dengesiz insanlar ile tanıştım ve benim psikolojimi bozan bir kadın oldu özellikle cidden bak. Halan o kadar iyi değilim onun yüzünden ama çok şükür. Yine de herkesi asla bir tutmam tutamam bana ters ama doğru insanı bulabilirsin
Sizi yaşatan ne oldu? sevgiliniz den mi ayrildiniz?
Yaa bak psikolojisi bozuktu normal biri değildi ve bende bilmiyorum o zaman o kadar olgun değildim gibi ve hoşlandım derken oldu ve inan bana hayatımın hatası oldu o
Kaç yaşındasın
20 yaşına geldik
Bende 24 yaşındayim
Hayat işte doğru insanı bulursunuz bee daha ne ki
Selflove diyelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?