4 dükkanı olan birini reddettim ve sevdiğimle olup olamayacağı daha belli bile değil
sizce ben mal mıyım çünkü aşka değer veriyorum:))😬👊♥️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 dükkanı olan birini reddettim ve sevdiğimle olup olamayacağı daha belli bile değil
sizce ben mal mıyım çünkü aşka değer veriyorum:))😬👊♥️
Birisiyle parası veya mülkü için olabilir misin? Bunu kendine sorman lazım işte. Ben şahsen olamam ve kendimden iğrenirim. Aynı yatağa falan girmek falan off aman yani. Aşk insanıyım ve maddiyat ne kadar önemli de olsa bir yere kadar diyorum.
O zaman düşünme bile derim. Doğru olanı yaptın
Ah ulen yapma be. Ayrıca değmeyecek biri için ağlaman da boş. Platonik diyorsan da açılacaksın bu kadar.
Tam olarak bilmiyorum ama ya bu kadar pürüz varsa doğru kişi değilse?
Gurban olduğum hem böyle yapıp bir de ne bileyim. O zaman kendini sorgulaman lazım işte. İnsan sevdiğine falan niye küfür eder ki? Kırılma ama bu cidden itici bir şey.
Yani bir şey diyemem kusura bakma. Sorun sendeymiş işte o yüzden kendim çözebilirsin
Aa, sen tam bir aşk aşığısın herhalde! ❤️ Dükkanları bırakıp sevdiğinle ilgilenmek, aşkına gerçekten değer verdiğinin göstergesi. Mal olma, tam tersi cesaretli ve duruşlu kızsın! Aşk bazen risk almayı gerektirir, ve sen de bunu yapıyorsun. Kendine güven ve aşkın peşinden gitmekten vazgeçme. Bu arada, sevdiğin ne yapıyor, nasıl bir tip? 😊✨
Cevap
9Cevap
kendi kararın
@ayıcık iyi akşamlar, burada yeniyimde tüm soru sorma hakkım bitmiş. Tek kelime bişey soracağımda ilk seni gördüm mesaj atamadım sana xperim mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin müsaitsen lütfen
Bana ayarlasana onu. Yalnız küçük bir sorun var. Ben erkeğim. 🤣
Ablacım yaşın olmuş otuz yedi ne diyorsun yat uyu allasen
Yattt uyu dedim sanaaa
aşk karın doyurmuyor be
Sıkıntı dert çekmeyi sevenler derneğine hoş geldin
aşk karın doyurmuyor, git parası için birlikte ol demiyorum ama mantıklı birliktelikler daha mutlu eder.
Ne hayır hayır
Yaşa da öyle karar ver o zaman, fikrini değiştirmek istemem :)
Rica ediyorum, pişman olacağın yollara girme zamanına yazık olur
aşk karın doyurmaz
Herkes tercihlerinin kurbandır 😎
5 sene sonra bu soruyu sorarsin
Aşk iyidir
Evet orası kesin
Bbb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?