Aşık olduğunuz bırı var mı böyle gözünün içine bakarken kalbınızın çarptığı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yok öyle biri kız çok biri gider bir gelir.. ne saplantılı olacağım bir tane a... ma
Sen bu kafayla zaten gerçek seven kızı zor bulursun hoş umrundamı o da ayrı bır konu senıj ve senın gıbılerın layıgı kaşarlar
seven kız olsa ne olur olmasa ne olur a... q vajinası dışında ne fonskiyonu ver s.. ker yollarım... a... m çok piyasada...
Pislik
pompaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım seni bilmem ama bende çok bağımlıyım ve sadigim ama emin ol unutulmayan kimse yok
Onlar eskıden di dıyorsun yanı sımdi kız cok elınızın altında haklısın sende ben tek takılmaya devam edeyım o zaman belki birgün..
:)) Konuşalım mı istersen
Hayır
Sebebi ne için mesela bak insanca iki medeni insan gibi konuşmak istedim bana şu an yokuş yapıyorsun
Konusmak istemiyorum çünkü uçkur duskunu oldugun belli ben aşk arıyorum.
Kalbini kırmak istemiyorum düzgün konuş istersen terbiyesizlik yapma yok uckuruna düşkün bilmem ne insan gibi konuşmayı istedim yaptığın muameleye bak
Tamam yanlış dusundugumu soyle özür dıleyeyım
Oyle degılmısın
Ya beni ne kadar tanıyorsun sen ne biliyorsun da böyle rahatça konuşabiliyorsun ön yargılı instadan gel konuşalım bir kaç şey kanıtlayayim sana sonra engelliyormusun konuşmayı kesiyormusun ne yapıyorsan yap yazdığın şey dikkatimi çekti başımdan geçti diye biliyorum hemen beni sapık yaptın
Ne kanıtlayacaksın 😂😂
Ben senin hakkında bilmem ne gibisine konuşsam bu pek hoşnut olur mu
Seni tanımak istedim zaten rahatsız olursan konuşmayı kesersin seni zorla konuşturamam senden bir sans istedim
KS deki hiçbir erkeğin sevecegıne inanmıyorum
Birincisi geç cevap almaktan hiç haz almam ikincisi denedin mi?
Evet bır ıkı kişiyle konustum düzgünce konusmak istediklerini soyledıler ama tek amaçları uckurmuş
Ya eger öyle birsey hissedersen beni bırak tamam mı
Artık bir şans vericekmisin
Sgggggg
Kendim sadece kimse için böyle dusunmem
Neden bu kadar duygusuzsun
Duygusuzluk değil kendine değer vermeyen insana kimse değer vermez sen bir insanı kendinden daha önde tutarsan o insanı kaybedersin
Bu her zaman böyle degıl karsılıklı seven insanlar var birbirleri ıcın her fedakarlıgı yapabılecek sadece kendını dusunen ınsan mutlu olmayı bılmez mutlu olamaz.
Gunumuz toksik ilişkileri zavallı insanlar. beş paralık ediyorlar kendılerını oysa gercek seven dokunmaya kıyamaz bakmaya kıyamaz..
Tabikide sadece kendimi düşünmüyorum karşımdaki insana değer veririm el üstünde tutarım fakat hiçbir zaman kendi benligimin önünde tutmam tecrübeyle sabittir kime kendinden çok değer verirsen gotu başı ayrı oynuyor
Dokumaya bakmaya kıyamaz konusuna gelirsek öyle bir sevgi yok dokunmadan bakmadan birşeyler yaşamak imkansız şunu soyleyebilirim insanlar eninde sonunda cinneelige ihtiyaç duyacaktır bu bizim doğal bir durtumuz ben şahsen kendimi tatmin etmektense bu hazzı sevdiğim ilgi duyduğum insanla yaşamayı tercih ederim eminimki herkes böyle düşünüyordur yani dokunmadan bir ilişki olacağını hem erkek tarafından hem kadın tarafından sürdürülebilir bir ilişki olduğunu düşünmüyorum
Ben dokunmadan derken tabıkı ınsan sevdıgıne dokunmak ıster bakmak ıster vakit gecırmek ıster ancak engeller varsa mesafeler varsa bence ınsan sabır gosterebılir dokunmadan durabılir yeri gelınce gormeden bıle durabılir günümüzde her şey o kadar basıte indirgenmiş durumdaki kullan at mantığı bu sevgi degil aşk değil ben böyle düşünüyorum herşeyin anlamını boşalttılar böyle düşünmenız gayet dogal ben hala gerçekten gönülden seven insanlar oldugunu dusunuyorum ben varsam benım gibi olanlarda vardır ınanıyorum..
Tabikide öyle dediğin gibi engeller ve mesafeler varsa zaten olması gereken odur sabretmek. Aksini yapan insanlardan uzak durmak gerekir illaki karşına doğru insan birgün çıkacak emin ol istediğin gibi insanlar var benim çevremde çok var hepsinin sutu bozuk değil
Hala bir umut var kısacası 😂
Bana cevrende varsa yakışıklı okumuş sadakatli düzgün birini ayarlarmısın sjsjs
İnşallah senın karşına da düzgün bırı cıkar tesekkur ederım😇
İnşallah ayarliyim 😂😂😂
Hhaahahha
😂😂 koş gel
Sen mısın yoksa sjsjsjsj
Kendimi övmeyi sevmem 😂😂 ama sadece ben değil çevrem hep öyle
Ne güzel umarım karsına kendın gibi bırı çıkar
şu an böyle iyiyim kendi kendine yetebilmesi daha iyi insanın gelene kapım açık ama arayışta değilim 😂
Daha küçüksün anca kendıne yetıyorsundur gerçi bende Küçüğüm ama senin gıbı düşünmüyorum
Yo başkasına yetemedigimden değil çok sevgilim oldu istesem şu an da olur ama gerekli bulmuyorum birine bağlı kalıp kaziklanmak veya kısıtlanmak saçma geliyor
Haklısın nıye bir kişiye bağlı kalıp kazıklanacaksın ki zaten kızlar sana istediğini veriyor seni seveni bulsan ne bulmasan ne umrunda değil yani
Yaşadığım şeylerden sonra insanların nasıl olduğunu anladım herkese yaklaşımım bu sekidlde değil tabiki insanlar bana nasıl yaklaşırsa öyle yaklaşıyorum genel olarak
Nekadar daha yorumlardan gitcek acaba bu muhabbet 😂😂😂
Anladım her insan kalbinin ekmeğini yer ne diyeyim
Tabikide çok şükür içimde bı bozukluk yok dediğim gibi insanlar bana nasılsa bende öyleyim onlara karsi
Tamam yazmıyorum daha kusura bakma rahatsız ettıysem
Tmmdr iyi günler ne rahatsızlığı asıl ben rahatsız ettiysem kusura bakma
Yok sorun degıl iyi günler
İyi günler
Şu an öyle birini unutma çabasındayım
Bende karşılık alamadın mı yoksa sende benım gibi
Almaz olaydım
Neden
Kalbin var mı diye sor sen.
Neden senın kalbin yok mu?
Yok
Tamam