Kudurmuş biraz, kaşındın aslan parçası 😅
Sevgilim kaç gündür sadece oyun oynuyor. Ben de kıskandırmaya çalıştım. Merak etmiş midir?
Kudurmuş biraz, kaşındın aslan parçası 😅
Sevgisiyle ilgilenmeyen erkekleri bir türlü anlayamıyorum. Madem ilgi verecek vaktin yok sevgili yapma arkadaşım. Hayır yani çoğu keyfi olarak bunu yapıyor. Hani mecburi yapmak zorunda olduğu bir şey için yapsa mazur görülebilir ama değil de. Neyse asıl konuya geleyim, iyi yapmışsın, o da bunu yapmaya mecbur bırakmasaydı. Doğru bir taktik uygulamışsın ama abartmamanı tavsiye ederim. Aksi takdirde aldatıldığını düşünüp senden soğuyabilir. İstersen durumu tüm gerçekliği ile anlat. İlgini çekebilmek için yalan söyledim de. Erkekler böyle konularda hassas olur. Aklında seninle alakalı soru işareti kalmasın.
Al benden de o kadar beni umursamayan birini umursayacak halim yok dedim ayrıldım zaten öyle bir şey olmadığını da söyledim ama inanmadı keyfi bilir kimseye yalan borcum yok naparsa yapsın
İşte beklediğim davranış. Bir kez daha iyi yapmışsın diyorum :D
Teşekkür ederim 😃💕
Rica ederim 🌸
Selamlar,
Ya aslında bir insanı kıskandırmaya çalışmak bana mantıksız gibi gelse de sanırım yapacak da başka bir şeyin kalmamış. Aslında ona vereceğin en büyük ceza o sana nasıl davranıyorsa sen de aynı şekilde davranma.
Sırf oyuna daldı diye sevgilisini veya sevdiği insanı yok saymak bana çok abes geliyor. Umarım amacına ulaşabilmişsindir ve seni merak etmiştir.
Evet merak etti kimmiş o arkadaş diye sormuş görüldü attım wp girmeyen adam girip duruyor şu an ama hevesim kaçtı konuşmak içimden gelmiyor, böyle mi olması lazım 😔
Cevap
9Cevap
Merhaba, evet bu yaptığınız hareketle merak etmiştir tabii ki ama sırf oyun oynuyor diye de böyle yapmak yanlış bence. Eğer gerçekten çok rahatsız oluyorsam, ben kendisine söylerim ve orta yolu bulmak isterim. Bu konuda kendisinden rica ederim ama bir süre sonra baktığımda halen aynı şeyi yapıyorsa ve ben de bunu ciddi bir sorun olarak görüyorsam o zaman ayrılırdım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkürler baştan uyardım tabi dikkate almadı, ayrıldım zaten böyle yürümez
Rica ederim. Evet, kesinlikle.
Merhaba
Kıskandırmaya çalışmak doğru değil ama insanı gerçekten bazen başka yol bırakmıyorlar ondan sonra da işte tekrar dönüyorlar halbuki en başından o şaşırtı davransalar kimse üzülmeyecek ama yapmıyorlar amacına ulaşmışsın istediğin olmuş zaten ama bu saatten sonra da yani birlikte olmayın ayrılın artık telefon başında beklemek çok sıkıcı
Hala peşine düsmediyse bu mesajın merak etmez. Zaten kıskandırmak ergence bir davranış. Bu yollara giren kendisi kaybeder. Oyun oynuyorsa çağır konuş ilişkiye biraz emek versin.
Bitirdim
Çocuk büyütemem bu saatten sonra adam olsun
sen de yazma, o yazarsa da tinlama. deger, kiymet bilsinler biraz.
Öyle yapıcam canıma tak etti
Hayirdir? Aklina mi gelmissin?)
Öyle olmuş anlaşılan
Sadece kim o arkadaş demekle kaldıysa herif basbaya senden ilgiyi kesmiş oyun bahane
Bence boyle bir sey yazman sacma olmus. Bence ona uzun bir sure yazma, iyi geceler mesajina falan da hiç cevap verme. Sorna kendisi merak eder zaten
Ayrıldım uğraşamıycam onun tripleriyle
Sağol canım
bu bana birini hatırlattı. d
Ex mi?
Ya kıyamam 😅
Csgo oynuyor ise Allah yardımcın olsun 😂
Bilmiyorum ne zıkkım oynuyorsa cs midir LoL müdür artık ya Rus gacılar gibi kız bulmuş hala oyun peşinde ayrılıcam kimse yüzüne bakmıycak haberi yok
'Gibi' kelimesini okumadın galiba fiziksel olarak benzerlikten bahsetmiştim 😂
etmistir yazarsa bakma
Aynen öyle yaptım sağol
Kafayimi yedin ya
Hayır yemedim
Birdaha zor düzelir aranız
Ayrıldım zaten böyle olacaksa düzelmesin onu mu bekliycem telefon başında mesaj atsın diye 😂
Bu şekil hoş olmadı ama. senin onu aldattığını düşünecek. Keşke ilgisizliğe tahammulum yok böyle olmaz diyerekten ayrılsaydın. Neyse olan olmuş artık
Zaten güvenmiyormuş ki sorma gereği bile duymadı napıyım öyle adamı
Ne düşünürse düşünsün
Valla nediyecegimi bilemedim.. geçmiş olsun.
Sağol
Sokak sokak peşine düşeceğine bırak oyun oynasın
Benimle konuşmayacaksa bile sevgili olmanın anlamı ne ki yalnız olurum daha iyi
Şöyle triplere girdikçe insan sinir oluyor
Sanmam sevgisi olsa ilgisiz birakmaz
Kaşınanı kaşırlar hacı :)
Basittt
Basit olan ne
Etmez
Rahat birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?