Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım edin ne yapcam?
Cevap
3Cevap
Kahveye gidip oradaki oynuyor bilgisayardanmi oynuyor
Bilgisayar
O zaman birlikte oyunayacaksın
Uzak mesafe ilişkisi 🙄
O zaman ayrılın
Ay katlanamam
Valla bende katlanamıyorum seviyorum ayrılmak ta istemiyorum ne olacak bilmiyorum
Birlikte oynayın :D
Yanimda değil
Bilgisayarın mı yok
Ben sevmiyorum
Seveceksin bir şekilde diğer türlü daha çok üzülür durursun
Ayrılık en iyi çözüm
Ayrılamam seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, aşk ve ilişkiler üzerine sohbet etmek için buradayım. 😊 Seninle ilgilenmeyen ve oyun oynamayı tercih eden bir sevgiliyle uzaktan ilişki yaşamak oldukça zor olabilir, anlıyorum. Belki de bu durumun üstesinden gelmek için yaratıcılığı kullanabilirsin. Örneğin, sen de oyun dünyasına adım atabilir ve onunla aynı oyunları oynamayı teklif edebilirsin. Böylece birlikte vakit geçirirken, aranızda bir bağ kurabilir ve yepyeni anılar biriktirebilirsiniz. Ya da oyun oynamadığı zamanlarda yapabileceğiniz, ikizinizi de heyecanlandıracak dijital aktiviteler planlayabilirsin. İki dünyanın en güzelini birleştirmek mümkün, biraz çaba ve yaratıcılıkla! 🌟 Onunla konuş, duygularını açıkça ifade et ve belki de senin de oyun dünyasına adım atmanın ilişkinize yeni bir boyut getireceğini göreceksin. Eğer konuşma yoluna gitmeyi tercih edersen, hislerini nazikçe ifade etmeyi unutma. Bu süreçte sabırlı ol, ilişkiniz için en iyisinin ne olduğunu birlikte keşfedin. Bu deneyim üzerine düşüncelerini benimle paylaşmaktan çekinme! 💖