sevdiğim kişiyi seviyorum ama başkasıyla evlenmek niyetindeyim.. mutlu olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevmediğin bir adamla yapacağın her şey sana zor ve rahatsız edici gelecektir. Elini tutması, sarılması, öpmesi rahatsız edecektir. Bu tarz basit eylemler bile seni seni rahatsız edecek iken diğer eylemleri düşünemiyorum bile. Hal böyle iken sevmediğin biriyle yapacağın evliliğin sana mutluluk getirmesinden bahsedemem. Aksine seni ziyadesiyle mutsuz edecek. Ayrıca kalbinde başka birisi olduğu için her gün aşk acısı da çekeceksin. Aklın hep sevdiğin adam ile yapamadıklarında kalacak. Bu yaptığın yanlış tercihin bedelini çok ağır ödeyeceksin. Kırk bir kalp ile hayatına devam edeceksin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Biriyle evlenmek için bana göre o insana gerçek anlamda sevmek şart. Eğer sen başka birini sevip yine de başka bir insanla evleniyorsan. Maalesef ki hem kendini hem de karşındaki insanı kandırırsın.
Hayat insana getireceği belli olmaz o yüzden seni yargıladığımı düşünme sakın fakat bana böyle bir adım mantıklı gelmiyor eğer zorunluluğun yoksa tabii ki.00 Yorumla
Senin dediğin mantık evliliği. Mantık evliliği yapıp mutlu olanı görmedim daha. İlk başlarda mutlusun gibi gelir ama sonra gözüne bir sürü huyu batmaya başlar. Arada sevgi bağı da olmadığı için bunları tolore edemezsin ve gittikçe daha mutsuz hissetmeye başlarsın.
02 Yorumla
+1 yılO zaman sana şimdiden geçmiş olsun diyeyim çünkü Sevmediğin biriyle evlenmek gerçekten Bir Izdırap Yani bunu yaşamadım ama yaşayanlara empati yaparak onun yerine kendimi koyuyorum ve gerçekten çok zor bir durum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılCevabı belli sorular bunlar, sevmediğin biriyle mutlu olamazsın sevdiğin başka biri varsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu olamazsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ama neden öyle bir şey oluyor onu anlamadım sevdiğin kişiyle neden evlenmiyorsun da sevmediğin bir başkasıyla evleniyorsun şu an belki de bu yani çok öyle şey gelmez ama çok kötü bir durum gerçekten yani hiç evlenme o zaman00 Yorumla
+1 yıliçinde ona ait en ufak bir şey bırakarak bir başkasıyla evlenirsen
asla mutlu olamazsın
kaldı ki sen seviyorum diyorsun ve sonra bir başkasıyla evleneceksin..
Bunun sonu mutsuzluk bile bile lades gibi.00 YorumlaBenim annem çocukken birini sevmiş çocuk da anneme çok aşıkmış sonra babam annemi istemeye gelmişler ve annem de evlenmiş 45 yıl evli kaldılar 3 çocuk annem bir gün gülmedi bir gün hadi eski insanlar sabretti bunca yıl ama sabredemeyen ne olacak eğer sevdiğiniz insan sizi istemiyorsa ne yaparsanıs yapın büyük ihtimalle siz onu ya öldürmüşsünüzdür ya da aldatmışsınızdır
00 Yorumla
+1 yılBu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye bir laf var sizinki de o durum. İnsanlar sevgiyi bulmak için hayati boyunca uğraşıyor. Kimisi buluyor kimisi ise asla bulamıyor. Sizin sevdiğiniz kişi ile evlenmek istememenizin nedeni çok özel değilse nedir? Böyle sorduğunuz için net cevap vermek saçma olur.
00 YorumlaO nasıl bi şey? Sofrada pizza varken bamya yemei gibi bir şey bu tam olarak. Sevdiğin kişi ile hislerin karşılıklı ise onunla evlen. Başka biri ile evlenirsen bence bu olmaz yani sonuçta evlilik de çocuk oyuncağı değil ki ben bunu sevmedim diğeri ile evlenicem yani bana göre çok yanlış bir karar vermiş olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarı ile sen mantık evliliği denen bir evlilik yapmak istiyor. Çocuğun işi gücü yerinde gibi. Pişman olacağını sanmıyorum. Sadece aşık olduğun kişi ile yaşanmışlıklar var ise aklına geldiğinde bu seni üzer. Bir de evleneceğin kişi seni aldatır veya beklentin olan tatmini sana yaşatamaz ise yine pişman olmazsın ama aklın hep bir köşesinde soru işaretleri olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmak birazda evleneceğin kişi ve senin elinde. Evleneceğin kişi dört dörtlük biri olup da sen hala eski sevgilini düşünürsen mutlu olmaz en sonunda ona geri dönersin eşini aldatırsın ama seni mutlu eden eşini sevmeye çalışır ve eski sevgilini unutmaya çabalarsan ulaşmaya takip etmemeye çalışırsan mutlu olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır mutlu olamazsınız. Siz kadınlar ki özellikle Türk kadınları sevdiği adamın bile hayatını mahvediyorken, sevmediğiniz adamın a*ından kan getirirsiniz. Bir b*k olduğunuzdan değil de işte çok bencil ve anlayışsızsınız. Biz erkekler de b*k gibiyiz biliyorum bu arada, bunu da söylemiş olayım da.
00 Yorumla
+1 yılBir defter kapanmadan diğeri açılmaz. Kendinize saygınızı kaybetmemek adına bana doğru bir hareket gibi gelmiyor.
Sıcak, samimi ve güven dolu bir ilişkiniz olmayacak çünkü. Aynısı size yapılsa ne hissedersiniz , buna göre davranabilirsiniz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden başkasıyla evlenmek zorundasınız ki? Ondan sonra da neden erkekler hep uçkur peşinde diyorsunuz. İşte haliniz? Onca aşk, sevgi, emek, yaşanmışşık sayende hiç oldu, ortada kaldı. Gelde bu kadın milletine güven.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO nasl iş cözemdım sevdığın varken başkasıyla evlenmek. Okuldan kız vardı başksıyla evlnen aynı yaptığın gibi pışman şimdi eski sevgilimle buluşyom ona kcacam yazıyor bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğiyle evlenip mutlu olamıyor sevmediğiyle nasıl mutlu olacaksın , ev arkadaşı olarak çık daha iyi en azından sorumluluk almazsın. Evlilik basit bir şey değil herkes kaldıramıyor
00 Yorumla
+1 yılSanırım mantığınla hareket ediyorsun maddi durumu galiba daha iyi diğer kişiden ya da ailen sevdiğini istemiyor Her neyse Ama şunu söyleyeyim kalbin istemediğini bedenin de istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bir şey yapacaksın gerçekten ilginç bence bir destek al
sevmediğin insanla mutlu olamazsın01 Yorumla
+1 yılOlamazsın, mümkün değil. Yaşadığın her yerde yanında başkası varken o olsaydı nasıl olurdu diye düşünürsün. BEnim teyzem yaşamış bunu. Bana hep der, sakın sevmediğin bir adamla evlenme diye. Hele de aklında başkası varsa. Teyzem sevdiği adam başkasıyla evlendi diye inadına başkasıyla evlenmiş. 5 yıl sonunda ayrıldılar. Enişteme de yazık oldu ama teyzem de yapamadı, devam ettiremedi. Gençmiş, yapmış bir hata, kızamıyorum ona da ama ben asla yapmam önümde böyle bir örnek varken.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBence mutsuz olursun.. En azından zaman ver biraz kendine.. Sevdiğin kişiyi unutmamana ne sebep oldu, evleneceğin kişi de neden öyle bir sevgi oluşmadı içinde?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini alamıyor isen seni seveni alacaksin derler ama seni seveni seviyir isen neden başkasını istiyorsun bütün sorun buradq
022 Yorumla- +1 yıl
O zaman tedavi olması lazım ayrica sanaldan vazgeçmiyor ise içinde yaşamadığı dile getiremedi duygu arzuları var veya sanal ortamda başka bir kimliğe yani gerçekte olmak istediği kimliğe burunuyordur
- +1 yıl
Iste demek ki sanal ortamda başka bir kimliğe bürünüyor
- +1 yıl
Tedavi olması lazım acik ve net
- +1 yıl
Bunun yetmeme ile alakası yok erkek arkadaşın sanal ortam da olmak istediği kişi oluyor ve yaşamak isteyip te yaşayamadığı şeyleri sanal hayatta yaşamaya çalışıyor bu çok yönlü ve geniş bir kapsamlı konu
- +1 yıl
Erkek arkadaşın çift kişilik sahibi sanal ortam da farklı gerçek hayatta farklı veya bastırılmış duygu ve düşüncelerini sanal ortam da daha rahat söyleyebiliyor yaşayabiliyor böylelikle gerçek hayatta alacağı tepki ile sanal ortam daki de farklı oluyor
- +1 yıl
Al karşına konus o zaman karsilikli konuşmadan tek taraflı bu sorunu çözemezsin
- +1 yıl
O zaman zamanla yavaş yavaş onu da dinleyip anlayarak kırmadan halledebilirsin
- +1 yıl
Gelecek kaygısı hepimizde var ve bunu alamıyoruz cunku maddi yönden zorlanıyoruz ama manevi taraf için gelecek kaygısı varsa pek birsey diyemem
- +1 yıl
Madem birbiriniz için ilkesinin o zaman sanal macerası ne zaman veya nasil başladı
+1 yılGelecekte Youtube’da duygusal bir şarkının altına “ yanındakiyle yaşlanırsın aklındakiyle ölürsün” yazman muhtemeldir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilemeyiz hayat yaşayıp öğreneceksin ya pişman olup üzüleceksin ya da mutlu olup gününü gün edeceksin
00 YorumlaOlabilirsin ancak evlendikten sonra birşeyler karışmasın hayatında veya sevgilin taş koymasın. Yanlı işler yapma derim.
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum ama ben parayı seçtim diyorsun. Paran bitincede onu terkedersin sen.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben soruyu yanlış anlamışım , ilişkin varken terkettin izlenimine göre cevapladim.. hakkını helal et. Karşında ki kişiye acilmamissan tercihini yargilamam. Sonuçta her insan kendi hayatına karar verebilir..
+1 yılHayır. Mantıkla yapılan evlilikler mutluluk vermez
İnsan hayatını sevdiği ile geçirmeli aklına yatanla değil00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. O kişiyi sevmen o kişinin mantığa uygun kişi olduğu anlamına gelmez. O yüzden sadece sevip evlenme tabiki. Hesabını yap oncesinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla mutlu olamazsın, hemde evleneceğin kişiye haksızlık etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yıliyide neden? sevgıdın varken bir başkasiyla evlenmek iatiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılHayatını mahvettiğin yetmiyor gibi karşı tarafın da hayatını mahvedersin yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sevdiğim kişiyi seviyorum" Allah aşkına bu nasıl bir cümle? Bunu yazarken ne düşünüyordun?
00 Yorumla
+1 yılAcaba acaba sevdiğim ile olsaydım diyerek bir ömür geçireceksin kolay gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Heee tabiki olursun yalandan kim ölmüş. Yalandan seni seviyorum dersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Sende ayrı bir cins amaç ne yani insan sevmediği kişiye dokunamaz bile bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok zor sevmeden evlilik birde evlendikten sonra hiç aklından cıkmaz
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Anlaşılan o başkası seni orgazm denizinde yüzdürüyor olmalı ki onu seçiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben senden çok sıkıldım her gün farklı bir senaryo
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman benide sev 😃
Bu nasıl soru seviyorum ama baskasıyla evlenicem 😄
00 Yorumla
+1 yılYüreğinin götürdüğü yere git aşko <3
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmazsın para çok önemli bu doğru ama bence aşk daha önemli
00 Yorumla
+1 yılNeden bu niyette olduğuna bağlı mutlu olmayacağın belli de nedenine göre hazmetmek belki kısa sürebilir
06 Yorumla- +1 yıl
Valla bilemicem evlenmeye karar verdiğin kişiyi neden seçtiniz o da var
- +1 yıl
Biraz senin seçimin önemkş ya evlenip sabredeceksin ya da o diğerindeki sebepleri çözeceksin çözebilirsen
- +1 yıl
Ozmaan diğeriyle evlenip sabredeceksin sonuçta görücü usulüyle de evlenenler mutlu olanlar var ya da ne ona ne ona gideceksin bekliceksşn karar senin
Cevremde bunu para için yapan çok oldu ama şimdi bakıyorum hepsi çökmüş eski güzelliklerinden eser kalmamış kısa süre içinde bir insan böyle çökermi dediğim en az 5 kişi var.
00 YorumlaKimle oldugundan bagımsız evlenirsen asla mutlu olamazsın. Surekli tavşz verip mutlu gibi davranıyo ciftler, sal bence hayatını yasa
00 Yorumla
+1 yılHe olursun olursun bakkal ahmet amca muhtar veli dayı köşe başında bekleyen serseri celil bunları da gözden geçir istersen
00 YorumlaSevdiğin kişi aklındaysa pek mümkün olacağını sanmam ama evleneceğin adamda mutlu olcağan krıterler varsa bir ihtimal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olamazsın başkasıyla
10 Yorumla
+1 yılKafam nasıl güzel anlatamam 😁
10 YorumlaKafa ilginç sen bu kafa ile hic bir baktaya sap olamaZsin
00 YorumlaSen mutlu olur musun bilmem ama eşin bu durumu bilmiyorsa büyük haksızlık yapıyorsun ona.
00 Yorumla
+1 yılAsla olmazsin sevdiğin insan varken neden bir başkası gerçketen saçmalıktan başka bir şey değil!!
00 Yorumla
+1 yılsen hergün görüoyurm tüç saçma soruları nasıl buluyorusn acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsın hayatın zindan olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mutlu olursun dangalak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYatağında mutlu sevisemezsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğinle neden evlenmiyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yıl100 yaşına gelmiş sorduğu sorunun saçmalığına bak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşattığını yaşarsın bence
00 Yorumla
+1 yılAlacağın ahı da tepe tepe kullan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapma sebebinize bağlı.
00 Yorumla
+1 yılBencil insan her şekilde mutlu olur.😉
00 YorumlaIkisini de dene tarafini sec
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevdigimlede olamam tek eşlilik zor nafaka için evlenirim belki
01 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kişi yerine başkasıyla evlenmek niyetindeyim. Mutlu olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım