Çok garip bir olay degil mi?

Bugün kurstan cikarken merdivenlerde bir adama hizl geliyordu arkamdan beni beklemesin diye yol vermek istedim az kalmisti merdivenlerin bitmesine ama buyrun aceleniz var sanirim dedim sonra hayir estahfurllah sizin var sanirim ama dedi ben de hayir benim de yok falan dedim iyle iyle derken adam kursumu falan sordu ve sonra bana (ben kapaliyim ama pantalon tunik sal falan klasik renklerde dikkat cekmemeye fazla dar olmayan bir sekilde uygun olmaya calisiyorum ama yeni girdim tesetture ) namaz kiliyo musunuz dedi ben de tam oturmadi ama kilmaya calisiyorum hepsini dedim ardindan baya utana sıkıla ben ciddi bir iliski istiyorun Nisan evlilik dusunur musunuz dedi o sirada ben şok oldum daha yasim kucuk falan dedim dusunuyorum ama simdi degil dedim tesekkur ettim arkamdan seslendi bunlari soylerken cok kekeliyordu heyecanliydi baya ben de heyecanlandim epey ilk defa basima boyle olay geldi adini falan ona dair hiçbir sey bilmiyorum neci gorsem tanirim belki benden de adimi numarami sosyal medya hesabimi falan istemedi ben zaten sohbetin o kadarina ilerlemesina izin vermedim bir de bu evlilik meselesie falan yuzunuz cok temiz iyi birine benziyosunuz diyerek baslayinca is teklif edicek sandim 😂😂😂 komikti yaaa
Çok garip bir olay degil mi?