Garip durum değil mi?

Bir işim vardı hastaneye gittim işimi hallettim çıkıyorum hastaneden çok benim kriterlerime uymadigini düşündüğüm bir kız olsa da fiziği fena olmayan bir kız benim tarafa doğru seyirtiyor kaçamak bakışlar atıyordu derken bir araba durdu çarşıya bırakabilirim hemşerim dedi Allah tan başka bir şey dileseydim olurmuş aynı teklife bu kıza da yaptı tamam dedik bindik otururken kaçamak bakışlar atmaya devam ediyor yalnız bir sıkıntısı var başı çok ağrıyor gibi başını tutuyor ruh gibi sanki neyse geleceğimiz yere geldik teşekkür ettim indim gidiyorum arkamdan biri seslendi döndüm baktım o kız beni beğendiğini tanışıp tanisamayac ağımızı sordu olur dedim ad soyad memleket vesaire soruldu içki alacaktım o an benimle içer misin dedim hem sohbet ederiz dedim kabul etti giderken arada çok ağrıyor Muş gibi başını tutmalar devam ediyor neyse aldık içkiyi bu bir bardak içti icemeyecegim deyip bıraktı işin garibi sarılıyorum öpüyorum ses etmiyor etmediği gibi bir de karşılık veriyor falan bir süre el ele diz dize opuse koklasa oturduk birden uf sıkıldım deyip kalktı ne olduğunu sordum cevap vermedi falan bakıyorum oturduğum yerin onunde yukarı aşağı volta atıyor çağırıyorum gelmiyor baktım olmuyor kendi haline bırakayım dedim göründüğü gibi kayboldu gitti ben böyle birini ilk kez gördüm şaşırdım sorum şu bu kızın niyeti neydi daha doğrusu sıkıntısı ne olabilir sizce yorumunu merak ettim KScanlar

Garip durum değil mi?