Söylemeli... Bir gün okuldan çıktık. Arkadaşla dönerciye gidelim dedik. Tabi o zamanlar tavuk döneri yediğim dönemler. Dışarıda oturuyoruz. Yanımızdan mini etekli bir kadın geçti. Tam trafik ışıklarının olduğu yer. 2 kişi laf attı o zamanlar 15/16 yaşlarındayız. Laf atanlar 35/40 yaşlarında var. Kadın direkt bağırdı bekleyin nişanlımı arayacam filan. Neyse kadının nişanlısı geldi. O iki adamla tartışmaya başladı. Adamı orada herkesin gözünün önünde öldürdüler. Kafasına sıkarak. Şimdi düşünüyorum da acaba kadın çağırdığı için pişman oldu mu?
Evet, kötü oldu. O kadın o anı bir ömür unutamaz. Derin bir tacize uğrasa bile sessiz kalır. Böyle taciz eden erkeklerin çoğuda içten içe namus, namus diye veryansın eden tiplemelerdir.
Her şeyi söylemese iyi eder söylenmesi gereken şeyler vardır misal musallat olmuş bir sapıksa kendi başına halletmesi zor olacak o zaman destek alabilir ama sevgilini de iyi tanımak gerekiyor adam aşırı sinirli bir tipse başını da yakabilirsiniz. Nerden tutarsak tutalım bu iş biraz karışık aklıma ünv. Yıllarında başımı belaya sokan Çakır gözlüm geldi fazla güzel olmasından dolayı her gün birileriyle kavga eder olmuştum. bir yerden sonra dedim senin için tüm ili dövmek isterdim ama onlarında eli armut toplanıyor çok pis vuruyor adiler 😂😂 ayrılık bu sebepten olmasa bile bir yerde sonra onun rahatlığı gözüme battı ve ayrıldım. Kısacası Yani söylemeyin kızlar her haltı başımızı belaya sokmak istiyorsanız Nikah bence yeterli :)))
Söylüyorum ve söylerim. Kendim de hallederim ana neden muhatap olayım. Böyle manyaklar sapıklar kadınların bu tür tepkilerinden daha da keyif alıyor. En güzeli sevgilime havale etmek oluyor
Türk erkeğine gidip diyemezsin ki birisi beni rahatsız ediyor çünkü gider kavga eder dövüşür kavga çıkar yani insan gibi konuşmayı bilmiyor Türk erkekleri o yüzden söylemesin mümkünse kadınlar
Benim açımdan olayın çapı ile ilgili bir durum. Küçük bir olaysa mesela gündelik bir şey, ben hallederim. Karışması gerekecek kadar büyük bir durum varsa ve ben baş edemiyorsam söylerim
Ben saklamıştım ailemden bunu uzunca bir süre, psikolojik olarak etkilendiğim için farkettiler. Odama kapanıyordum, konuşmuyordum kimseyle.. söylemek mesele değil sonraası asıl mesele! Erkekler işin içine karışınca kan dökülüyor maalesef.. annemle paylaştım sadece, taşıyamadım çünkü. . Destek de almıştım sonrasında
Kendisi ben söylemeden anlayıp müdahale edecek kadar ilgilenmiyorsa veya umursamıyorsa ben ona değil polise söylerim, geçmiş olsun. Seven ve ilgili bir erkek anlar zaten direkt, söylemeden anlar..
Başta kendim halletmeye çalışırım ben, baktım halledeyim derken iyice kontrolden çıkıyor durum, ki genelde öyle oluyor djfj Söylerim tabii ki, sonra niye geç söyledin diye tartışma çıkar ama söylerim sonuç olarak djfj
Shdjfk Olsun da en tuzlusundan, biberlisinden, baharatlısından yaparım ben. Hatta direkt zift dökerim, içtikten sonra hala hayattaysa tamam o kişiyle evlenilir fjfjfj
Ben kesinlikle söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü rahatsız eden insan bunu farklı anlayıp daha çok cesaretini arttırabilir. O yüzden çok muhatap olmadan sevgili ya da eşe bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Söylemeli , işin sevdiğime zarar gelir susmaliyim kısmını geçtim. Bu hayatta öyle erkeğin kasarlari var ki sessiz kalmandan cesaret alan bu sebepten kadını istekli gören. Yani onlara göre eşinden , sevgilinden saklaman onu arzuladığını belirtisi.. kafa öyle düşünüyor psikopatlarda. O yüzden varsa bir mevzu sevdiğinize acilin kızlar.. tek. basiniza halletmeye çalışmayın
E tabii ki söyleyecek ona göre önlem alınacak hadi adam paranoyu yoksa öldürürse ne olacak o yüzden söylemesi gerekiyor ama tabii bunu da böyle kavga ile bıçakla değil ispat ederek polis yoluyla çözülmesi gerekir şimdi bizim millet de eline silahı bıçağı alıp birbirini kesmeye gider herkes anasını satayım ülkede Polat Alemdar kesildi Süleyman Çakır oldu bana
Sevdigim adama bu konulari elimden geldigince anlatmiyorum. Birini duysa digerlerini duymuyor. Ama duydugu zaman cildiriyor. Tadimiz kacmasin diye morali bozulmasin diye anlatmiyorum. Kendim hallediyorum. Tacizler dozunu arttirdigi zaman avukat kuzenim sayesinde bir mektup gonderip goz korkutuyoruz 😏
Rahatsız edildiğim bir durum olsa en net tavrımla bu işi çözmeye çalışırdım. Ama sülük gibi yapışkan bir şey ve hala benimle uğraşıyorsa elbette ki söylerdim. Laftan anlamayanın hakkı kötektir misali sevgilim dediğim adam da icabına bakardı.
Ben söylemem gerekiyorsa adamı kendim döverim Birde konu ile ilgisi yok ama yukarıdaki rakı içen kadın ve adam resmini nereden indirdiniz dizi film karakteri mi?
Bence söylemeli. Çünkü bunu bazen tek başına halledemiyor insan. Karşıdaki laf anlamaz tavırları ile peşine düşerek taciz etme cüretinde bulunabiliyor.
Söylemeli. Ama söylediği içinde erkek tarafından suçlanmamali ya da daha fazla baskıya maruz kalmamalı kısıtlama ve suçlama da olmamalı. İlişki içinde olduğum kadına ebedi güvenirim.
Duruma göre değişir, her adım atanı, kur yapanı söylerse kadın, erkek acaba bu da doğru durmuyor mu? Yanlış sinyaller mi veriyor diye gereksiz bir kıskançlığa girip eşini kısıtlayabilir. Ama karşıda ısrarcı ve zarar verebilecek saplantılı biri varsa söylenmeli.
Ben söylüyordum ama kendim hallediyordum. Fakat mecbur kalınırsa, eşi de yardım etmeli. Çok büyük bir tacizciyle uğraşmadım hiç. Yani kimse beni kaçırıp da eve kapatmaya falan kalkmadı çok şükür. İş çok büyümeden de sevgilimden yardım istemezdim.
Olması gereken bu diye düşünüyorum beni en iyi sen anlarsın yumuşak biriyle sevgili olsan "nolcak aşkım bir şey olmaz bulaşmayalım hiç" der korkar 😂 ama maço erkek öyle mi bakışı bir uyarısı yeter 😋
Tabiiki de söylemeli. Bu sadece ona yapılmış bir taciz değildir. Aile bir bütündür ve yeri geldiğin de herkes birlikte hareket eder, savunur ki yalnız ve kimsesiz sanılmasın kimse.
söylememeli, aşırı rahatsız edici ve uzun süreli durumdaysa belki durduk yere olay çıkarmaya gerek yok bi kere zaten ben umursamam ahsj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben söyledim eşim dövdü adamı. kaç defa takip etti beni avm'ye gidiyorum orada en son akşam evin karşısında gördüm keşke önceden deseydim. Böyle şeyleri gizlemeyin asla. Zarar verebilirdi bana. En azından polisi arayın
eşine sevgilisine söyleyip adamı saçma sapan durumların içine itmesine gerek yok. rahatsızsa polise şikayet edecek. sevgili ya da eş kolluk kuvveti değil hayat arkadaşıdır.
Söylemesi gereken durumlar var söylemeye değer olmayan durumlar var. Mesela yolda birisi tarafından sözlü tacize uğradı çok abartı bişey yoksa söylemese de olur. ( Türkiye'de kadın olunca çok sık oluyor sürekli söyleyeceksek katil olur ) Ama gerçekten bir sapık tarafından rahatsız edildiyseniz kesinlikle sevgilinize ordan karakola !!