Ben rahatıma düşkünüm fazla ev işleriyle ilgilenmem , kocam yemek yapar ama beğenmiyorum bu yüzden tamam sen yemek falan yapma diyorum o işe gidince aşçı sevgilim eve geliyor hem bana güzel yemekler yapıyor hem de tensel ihtiyaçlarımı karşılıyor. 1 taşla 2 kuş vurmak lafı tam yeridir. Hakli miyim sizce ya?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koca güzel yemek yapmasını nerden bilsin sen aşçıyı nerden buldun yemek falan bahane amaç iligilenilmek zevk mutlu olnak tatmin olmak cinsel ihtiyacın varmış seks yaşamak doyurulmak a*ın iyi skuyomu
Sen onu da yapmıyormuşsun. Bu durum da o adamın da seni 2 kızla aldatması lazım. Haklı mı sence?
Onun aldatabilecek kalıbı yok merak etme. Çünkü sessiz sakin gariban birisi
Onun gibi erkekleri her kadın aldatır. Şu kılıbık hanımcı denilen tipler varya hani
Yazık sana yaa. Daha ne istiyorsun? Hanımcıymış işte, sözünden çıkmıyor. Daha ne istiyorsun? Ben öyle adama biterim be. Ama sana iyilik yaramıyor galiba. Sert yapıp da dövmesi mi lazımdı?
Ahhaaaa öyle adamlara bakmayız kendini kandırma
Sana tavsiyem öyle biriyle olma yoksa baştan hoşuna gitse bile sonradan sıkılıp ya aldatırsın ya da terkedersin başka birini bulursun. Kadınlar sert maço başına buyruk becerikli erkek sever
Son sevgilim öyleydi? Çünkü benim kendime saygım var. Beni ezeni değil de dokunmaya kıyamayanı seçtim.
Daha ne istiyorsun? Öyle adam üzülür mü?
Iyyy maço hiç sevmem. Ya hadi beni boş ver ama Allah aşkına şu adamı aldatma be.. Boşan bari, benim burada içim gitti 😐 Iyi kalpli erkek çok az. Böylelerini üzmeyin be. Üzecekseniz tecavüzcüleri üzün
Iyi kalpli erkek çok az evet ama biz de zaten iyi kalpli erkekleri pek sevmiyoruz ki? O yüzden arada doğru orantı var aslında 😂
Ne yapsin istiyorsun? Tecavuz etsin dovsun ve kisitlasin mi? Yok, benim kendime saygim var.
Sudecim madem iyi efendi erkek bu kadar çok seviyorsun ve onların az sayıda olduğunu biliyorsun. Neden efendi iyi sevdiceğinden ayrıldın o zaman?😂😂
Bizim bambaşka nedenlerimiz vardı. Ayrılma nedenim efendi olması değildi. Hiçbir erkekle evlenmeyi düşünmüyor ve bunun için geçerli bir kaç sebebim vardı. Bu yüzden kendimden uzak tutmak ve yuvasını kurmasını istedim. Çünkü o temiz kalpli biri ve üzülmeyi asla haketmiyor. Gel gitli hayatımla onu yormak dahi istemedim, o yorulmaya dünden razı olduğu halde.
Anladım peki
Bu hikâyeler nereden aklınıza geliyor yav? Asciyla kocasını aldatıyormus!! Bak bak bak...
Sen de aldatiyorsun. Burada sevdiğim adam var diyordun halbu ki senin de kocan var peki sevdiğin adam kim? Başka birisi işte
Kocam yok bekarim. Sevdiğim adamı kocam yerine koyup bazen evlilik sorularını evli birinin gözünden cevapliyorum. Çünkü bazı m*llar diğer türlü anlamıyorlar.
Aynen aynen kesin öyledir canım
Evet öyle. Herkesi kendin gibi motor sanma
Kocama sizden bahsettim birlikte güldük diyordun. Merak etme sitede yeni değilim seni çok gördüm burada. Sen de gayet eşini aldatiyorsun boş yapma
Ben siteye uye olalı 3 ay ya oldu ya olmadı. Evet öyle demiş olabilirim bir soruda ama hangi soru hatirlamadim. Eğer bu cevabı vermissem kesin sevdiğim adamın da gulecegi bir şey demissindir. Zaten ikinci yorumumda demek istediğim şeyin bir örneği bu. Hala ne zirliyorsun?
Keyf aliyorsan gerisini salla gitsin yavrum kocan biliyor mu
iyi ki araba kullanmayı bilmediği için şoförle aldatmadın
Yok onu biliyor
tır kullanıyor mu en acı tarafı bu olurdu
Hayır
Ama eve pek uğramayan işi uzakta olan erkeklerin çoğunu karısı aldatıyor sanirim
ooo kötüymüş bi tırcıyla aldatırsan için kötü demedi deme
Niye?
biraz özellikleri farklıymış ve aç oluyorlarmış yazamıyorum yerden dolayı
o bazı özellikleri duymak mı görmek mi istersin
Trolldür, lütfen linçlemeyiniz.
haklisin
Sagol
Yeterli bi sebep
Haklısın tabi