+1 yılBöyle şeyler bence olmamalı. Ya hiç yapma yemek, ya da ikinizin de sevdiği yemekleri yapsaydın. Bilmiyorum bence eve geldiğinde yemeği koyarken sana çok kırıldım bu sabah çok üzdün beni diyebilirdin. O da eşek değilse lan bu kadın kırık kalbiyle bile düşünüp bana yemek yapmış diyip özür dinleyebilirdi senden.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen aç mı kalayım ! Amacım z
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnları görünce vay be ne kadar fena ne kadar zeki bir kadın hele iyilik yapmışım demeyecek sana karşı soğukluk hissedecek yani bir şekilde barışmaya çalışmak varken böyle devam ettirmek sadece ilişkiye zarar verir yani seni haklı ya da zeki çıkarmaz. Madem bu kadar fena olmak istiyorsun başka konularda fena ol sana daha da bağlanır emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ben Zeki olduğumdan demiyorum ki fena olduğumdan demek istedim ayrıca Yani böyle bir niyetim yok içimden gelmedi ona yemek yapmak böyle bir şey yaptım sinirlendim canım onu sevdiği yemekleri yapmak istemediğim normalde en sevdiğime karnıyarık yapacaktım hak etmediğini düşündüm
- +1 yıl
Ama şöyle düşün sen onun sevdiği yemekleri yapsaydın onunla birlikte güzel bir şekilde oturup yeseydin şöyle düşün çekti bak ben bu kadını içecek bir şeyler yaptım ama hala bana iyi davranıyor ben onu hak etmiyorum ve içten içe eziklik duygusu hissedecek ve sana yaranmaya çalışacaktı Buda olabilirdi ama şimdi sen ona trip atacaksın o sana trip atacak ve bu böyle gidecek
Soran+1 yılYok yok benim eşim de öyle bir şey yok sen Ben onu tanıyorum boş ver zaten o alınmadı bile yemek sürdük yedik
Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Bence yaptığın saygısızlık. İkinizde olgun insanlarsınız sorunu tatlıya bağlamak yerine niye daha kötü yapıyorsun ki. Aksine güzel bir yemek yapıp eşinle konuşurdun ve sorunu çözerdiniz. Olumlu düşünmek ve yaşamak varken neden böyle bir saçmalık ve saygısızlığı yaptığını anlayamıyorum?
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye saygısızlık ben onu sevdiği yemekleri yapmak zorunda mıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaptığınız evvela evlilik kurumuna olan saygısızlığınız, sonrasında da Allah katında günahtır, haberiniz olsun. Çözüm bu olmamalı, çocukça hareketler bunlar.
Evlilik nimettir, o nimetin de kıymeti bilinmelidir, unutmayın.
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok abartıyorsun ne günahı dine göre ben evde yemek yapmak zorunda değilim
- +1 yıl
Çok hafife alıyorsunuz bazı şeyleri...
sorularlaislamiyet.com/bir-kadin-cocuguna-ve-kocasina-bakmak-zorunda-midir-0
Soran+1 yılBen bunlara inanmam maddi durumu iyi olan erkek karısına yardımcı tutmak zorunfs ben evime bakıyorum kişiye özel yemeek yapmak zorunda değilim amca
+1 yılAnlamıyirum bazı çiftleri. Aldatma disinda neden kavga edersiniz.8 milyar insan icinden birbirinizi bulup sevdiniz ve evlendiniz eften puften sebeplerden dolayi birbirinizin kalbini kiriyorsunuz. Belki ben sevdigimi kaybettim diye hassasım ama yapmayın. Hayat kusa değmez üzmeyin birbirinizi
22 Yorumla
Soran+1 yılBunda bu ksdsr abartılacak birşeyl yok ya yemek sanki öldürdüm
- +1 yıl
Sizin evliliginiz sizin özeliniz banane sormussun yanit verdim
- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyle bir şey yapıyorsan günah işliyorsun haberin olsun gerçi birisi de yazmış inanmıyorum demişsin ama kendi zırvalıklarına inanmayı iyi biliyorsun çok süper kafa yaşıyorsun gerçi bunu bilmek için önce din iman gerekli farketmez o olmasa da günah olmayacak değil toptan yekün hesabını görürsün zaten topluca hesap kesilir sana
14 Yorumla
Soran+1 yılTabii canım bugün ah yani karına bağırmak karını kırmak karını kırıp işe gitme zor bir şeyler günah mı çünkü onu erkek yapayım ya
Soran+1 yılOnlar benim sadece işine geldiği konularda anarlar diye bir ayet Bence sizden bahsediyorum mesela bir kadın bebeğini emzirmek zorunda değil kocası ona süt anne tutmak zorunda hanginiz tutarsanız lan hanginiz yarın karın istese tutar mısın dinde var ya
- +1 yıl
Bir şey bildiğin yok da sadece işine gelenleri bilmeye çalışıyorsun bir şeyler idda edeceksen tamamen öğren işine geleni öğrenip işine gelmeyeni sallama
Soran+1 yılKarını kırmak sevap mı zoruma cevap alamadım
Ben asla böyle bişey yapmam bu yaptığın karşındakine saygısızlıktır bana göre ne kendime nede bı başkasına yapılmasından hoşlanmam deli doluyumdur çocukça hareketler kıskançlık trip atma sinir etme hepsi vardir ama saygıyı asla aşmam ergence hareketler bana göre değil ergenlerde güzel durur sadece adı üstünde ergenlik saçmalamak demek
11 Yorumla
Soran+1 yılSaygıszlık yok burada canım bu yemekleri yapmak istedi
Çocukça davranışlar sergileyerek, eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın.
Bi süre sonra "EŞİM BENİMLE KONUŞMUYOR, ONUN EN SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAPTIM, MASAYI DONATTIM YUMUŞASIN DİYE AMA YÜZÜME BAKMIYOR! NE YAPMALIYIM 😔" diye soru sormazsın umarım 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey yapmam. Eşim benden bir kaç çoçuklıl yaptım diye uzaklaşacaksa kap7 orada ben ondan uzaklaşmiyim o bunu düşünsün
Soran+1 yılHak ediyor bana göre ben ona güzel yemek yapmak içimden gelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum da millet kafayı yemis , aynı şeyi kocan sana yapsa kimse ses etmez ama sen yapınca sanki cok büyük bir hata yapmıssın gibi üstüne gelmisler, size tavsiyem bu sitede boyle seyler sormayın yazmayın bence cunku gorundugu uzere sitedeki cogu kisinin IQ seviyesi yerlerde ve insanı sinir krizine sokarlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılYeminle dkdkr
Cevap sahibi+1 yılSen bunları bos ver ayrıca yemek yapma gibi bir zorunlulugun yok!!!
+1 yılFenalıktan ziyade başka bişey bu hoş değil.. adam işten gelicek ve yemek yemek isticek doğal olarak sevmediği şeyleri görünce morali bozulacak belkide agresifleşicek. İnada böyle bişey yapmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılYemek yaptım ben yesin
- +1 yıl
İyi de yemediği yemeği yapmanın anlamı ne
Soran+1 yılHak ediyoe
+1 yılNe tür bir kavga ettiğinizi bilemiyorum fakat bence yaptığınız şey pek doğru olmamış. Hatasını anlasın diye böyle yapmışsınız ama bence yemekten baska bir sekilde de belli edebilirdiniz. Her neyse en azından sonu güzel bitmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAman çok önemli değil bir gün de gemesin
- +1 yıl
aynı şeyi kocanız size dese üzülmez miydiniz?
Soran+1 yılBen öyleyim arada kızarım
Anlaşılan görev dağılımınız,
Eşiniz -> İşe
Siz -> Ev İşleri
Şeklindeydi eğer bu şekilde eşiniz görevini gururuyla tamamlamış fakat siz maalesefki tamamlayamamışsınız işin bu tatafınızdan bakmanız gerekli eşiniz işe gitmeyipte istifa edip eve para getirmemesi ile benzer bir durum olduğunu düşünüyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılYa ne görevi ya ne görevi benim en güzel yemek yapmak gibi görevin yok ama yaşatabiliyor ve bir şey kadın evde yemekle temizlik yapmak zorunda değil anayasada çalışırım sana zor mu böyle işte ama o mutfağa girip yemek yapar mı acaba ayrıca beni sinir ederse yapm
Soran+1 yılBu arada ben evdeki görevini yaptım ben yemek yaptım onun sevdiği yemeği yapmadım Bu da ayrı bir konu benim iki oğlum aynı yemekleri çok güzel yedim
Soran+1 yılBen yemeği yaptım bitti
- Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcımasızsın.
Hemen bi kebap siparişi verir gözüne baka baka yerdim ben yerken de "sana yoğğğğ" derim 🤣🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılBende veririm fjdjdj hem kebap sevmem
- +1 yıl
Ne seviyorsan artık bilemem onu söylesin, sonra sende onun en sevdiği şeyi söyle karşılıklı yiyin ahahhaah aktivite heyecan olur 😂
Olay ne bilmiyorum ama adam giderken sana hatun diyerek çıkmış ve aramış bunları yapacağına aradığın da açıp konuşmayı deneseydin keşke yaptığın saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılBen küstüm ona
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen tam tersi en sevdiğini yaparım. Paşa paşa gelir yer.. Ne harika bir kadın olduğumu bir kez daha hatırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle bir şey olmuyor senin görevin sandıkları için
Hatalı o olsa bile gün içinde aramış ve siz buna rağmen hoş olmayan bir şey yapmışsınız, umarım değerini bilirsiniz...
05 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki çok üzmüş.
Soran+1 yılYa niye ya niye kadınlar düşünüyor hep p düşünsün bunları
Soran+1 yılSenin fikrine göre dedim.
+1 yılHiç yemek yapmamsnı anlarım da sevmediği yemekleri yapmakta çocukca geliyo bana 🤨yemicek kalacak öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yiyicem ergencim
+1 yılYani eline ne geçti küsünce trip atınca hiçbir şey. Manasız küsmek falan. Canım cicimelede sorunlar güzelce çözülür.
015 Yorumla
Soran+1 yılAy çözülmüyor hayatım sen bir evlen görürsün kırgın olduğumu küsmeden edemiyorsun konuşmak içinden gelmiyor
- +1 yıl
2 yıldır evliyim zaten canım
- +1 yıl
Önceleri aşırı kavga ederdim sürükli küserdim umrunda bile olmazdı deliren ben olurdum
Soran+1 yılİşte 2 yıldır evli olduğun için bilemezsin hayatım 6,5 yılı tamamladım ben sana ders vereyim tatlım erkekleri çözdüm artık bak nasıl böyle yapmaya başladıysam çiçekler geliyor Sevgi cümleleri geliyor önceden ben böyle hayatım gel bir 5 dakika konuşalım lütfen gel sorunlarımızı halledelim kafasında bir git malmış
- +1 yıl
Sonra anladımki sorun bendr küsmek gerekmiyor canım cicimlede hayatı zindan ede bilirim ona
Soran+1 yılVallahi ben böyle çözüm buldum
- +1 yıl
Yav ben canım cicimle hayatı zindan ediyorum
Soran+1 yılYa o nasıl oluyor bilmiyorum ama
- +1 yıl
İyi o zaman mutluluklar
- +1 yıl
Öyle güzel oluyorki
- +1 yıl
Canım ya onu getir bunu götür her işi ona gördürüyorum evi temizlettiriyorum
- +1 yıl
Beni incittiğini bildiği için hayır diyemiyor
Soran+1 yılKanka işte anladık yapmış yapıyorsun da nasıl yapıyorsun şunu bir anlatsam biraz içeriğine girsen Hani nasıl oluyor bu iş yani anladın mı ne yaparak oluyor yani anlatmıyorsun ki anca diyorsun canım cicim canım cicim Yani nasıl nasıl yapıyorsun
- +1 yıl
Diyelimki beni sinirlendirdi bunu biliyor her zaman söylerim sinirlendiğimi ve beni kırdığını. Vicdan azabı çektirmek için sevgi pıtırcığı oluyorum. Ne istese a hemen aşkım tabi canım diyorum. Yarın oluncada tüm evin işlerini canım yardım etsene çok yorgunum. Aşkım burayı sen halletsene halim yok. Diyerek tüm evin işini ona gördürüyorum. İş geceye gelincede yorganınl eline verip koltuğa yolluyorum.😂😂😂
- +1 yıl
Kendim anlatınca bi garip oldum bildiğin işkence yapıyormuşum
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. O da bu akşam yemeği dışarıda güzel bir hatunla yiyecekmis zaten.. 🤣
Kötülüğün elinde patladı..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o zaman ben de eve yeşil fasulye seven bir adam davet ederim hiç fena değil 😅
Soran+1 yılEvde zaten karşıda televizyon izliyor
- Yeme & İçme konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılBen o konuda şanslıyım sanırım taştan yumuşak olsun yeter diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNe taştan yumuşak olsun yemek mi
- +1 yıl
Evet yeme içme olarak pek yemek seçmem onu demek istedim
sen yapmazsan başkası yapar knk dikkat et elinden kaçırma :))
03 Yorumla
Soran+1 yılAA öyle mi bende başkasına yaparom sıkıntı yok böyle korkuları olan ezik kadınlar düşünsün.
Soran+1 yılYok. Beter değilim eşit oluyoruz bu durumda ama senin erkek yapar zihniyetine fazla gelir
+1 yılİyi yapmışsın ben olsam yemek yapmazdım bence fazla iyi niyetlisin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yiyim kanka
- +1 yıl
Mantıklı bak onu düşünemedim ben ekmek arası yerdim
Soran+1 yılVallahi ben ekmek parası falan yemem benim iki tane oğlum var çocuklar faydalı yemek yiyecek güzel bir etli yaşama süre giydiler yanında patates püresi ile yani faydalı bir şeyler yemek zorunda kal
+1 yılİyi yapmışsın üstelik patates püresi sevilmez mi ulan?
01 Yorumla
Soran+1 yılSa.. lak fjsjdj
+1 yılSen yılan sen şeytan. Düşmanın aklına gelmez böyle şeyler ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma
Eşin ne ince bi hareket yapmış. Sende biraz ince ruhlu ol
03 Yorumla
Soran+1 yılNerede ince bir hareket yapmış Ben göremiyorum da nerede ince bir hareket var
Soran+1 yılKız ne alttan alması ben o anlasın ya onu sevmediğin yemeği yapıyorum o mal sanıyor ki ben gerçekten unuttum korkma hiçbir şey anlamadın zaten
+1 yılIyi ki biz erkekler siz kadınlar kadar mevzuyu uzatmıyoruz
010 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kırık döküp gidiyorsunuz bu kadar
- +1 yıl
Sizin yaptığınız daha tehlikeli yavaş yavaş zehirlemek
Soran+1 yılKocamı sevmediği yemeği yaptım diye şimdi tehlikeli mi oldu biraz abartmıyor musun adamı zehirlemişim gibi davranıyorsun adamı gece yatağında boğmuşsun gibi davranıyorsun
- +1 yıl
Hayır olayları uzatmaktan bahsediyorum yemekten deģil. Yemek olayı gayet masumca bir intikam.
Soran+1 yılTamam işte ben de yemek yapmadım ondan sonra konuşmaya devam ettik Yani yemek söyledik falan o da yemedi Ben de yemedim öyle muhabbet sohbet yani uzatmadım küsmedim Yani devam etmedim
- +1 yıl
Ben şansınızı degil genel olarak pek çok kadında olan mevzuyu ısıtıp istip ortaya koyma huyundan dem vurdum
Soran+1 yılYani tabii bu birçok adamda da var mesela erkekler hiçbir şeyi unutmuyor senin haberin var mı ben de pek olmadı mesela ablamın kocası ta ablam 4 ay önce bir gün yemek yapmamış kavga sırasında bunu söyleyebiliyor Yani bu tek kadınlara ait değil yanılıyorsun
- +1 yıl
Oha artik söyleyecek başka bir şey bulamamış mi. O bence turunun son örneği
Soran+1 yılYok yok bu çok bilindik bir şey bir sürü adam böyle ha sen öyle değilsindir ona bir şey söylemeyeceğim çok böyleler
- +1 yıl
Bu bence basitliktir. Soyleyeceģini ya zamanında soyle ya da sus sonra hiç soyleme
+1 yılGece de yatakta kocana vermezsen yanına katık olur bebeğem 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılBana bak sana ne milletin özel hayatından sen ne hadsiz birisin Bu yaptığını anayasada hapislik suç olduğunu biliyor musun edepsiz bir ananın babanın özel hayatına karış defol
Yemek seçmek ne saçmalık yahu?
Boşanma sebebi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi yemek çok seçmez sadece yeşil fasulyeyi çok askerde mi ne yemiş sevmiyor
- Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılVayy canına ne güzel ceza vermişsin abla beyaz ekmek yerine kepek ekmekte verseydin keşke
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi hayatım bu ekmek çok tüketmiyor Bir dahakine öyle yapacağım ama bir dahakine bunu yemeğine tuzu basacağım
- +1 yıl
Onun yerine hiç yemek yapma😃
Soran+1 yılTatlım ben de yiyeceğim tatlım
+1 yılSenin de gen bozuk. Bu adam sana iyi dayanıyor yine. Ne sever diye sorsak 1 tane bilemezsin
017 Yorumla
Soran+1 yılVallahi benim kocamın en sevdiğime karnıyarık ben haftada 3 kez yaparım patlıcan mevsimi değil patlıcanları özel olarak oymuş buzluğa atmışım o seviyor diye Bak biliyorum
- +1 yıl
Peki bı karnıyarık yapsaydın sonra da oturup güzelce konussaydın bunun için bu oldu lütfen böyle yapmayalım deseydin ölür müydün?
Soran+1 yılVallahi bugün içimden böyle geldi konuşmak istemedim canım yeşil fasulye çekti normalde ona farklı bir yemek yapıyordum bugün yapmadım boş ver dedim yapıyorsun da kıymetini mi oluyor
- +1 yıl
İşte böyle böyle kendinizden soğutuyonuz tamam mı? Belki adamın bam teline dokunacaksın o anda sana karşı değişecek her şeyi. Ama yok illa bı cevap vermenin derdinde. Ha tabi haklı olduğun konulara bir şey diyemem onun da geçim ehli olması gerek ama adam dışarının stresini evde atmak istiyor evde de bı stres var
Soran+1 yılBana bak sen beni dinliyor musun bu dünyada sadece erkeklerin duyguları yok da erkeklerin soğuma yeri yok demek ki o beni o kadar soğutmuş ki benim içimden onu ayrı yemek yapmak bile gelmiyor bir de bu yönden bak
- +1 yıl
Hanım hanıım asıl sen bana bak. Ben ne dedim orada onun da geçim ehli olması gerek dedim demi? Bunlar böyle kin ile nefretle olmaz oturup neyden memnunsunuz neyden değilsiniz konuşacaksınız. İlmi siyaset yapmadan sorunlarınız çözülmez. Ne olur yani ilk adımı sen atsan sonra konuyu açsan? Yanlış bir şey mi diyorum?
Soran+1 yılGelsin o benimle konuşsun niye ben konuşuyorum ben hep ilk adımı atıyorum zaten ya bık
- +1 yıl
Tamam o zaman konuşmanda de ki "sen de memnun olmadığın bir şeyi bana söyle ben çok söyledim gibi oluyor o yüzden senin ağırlık vermeni istiyorum " bı de bakalım. Erkeklerin gönlünü almak basittir aslında he bazı kanka var Allah onların cezasını versin. Senin adam öyle değildir anlattığına göre bak hemen bı çözümünü bulmuş
Soran+1 yılVallahi ben %100 bana göre haklıyım ben ona tek bir adım atmıyorum nasıl gelsin özür dilesin çiçeğini alsın gelsin affedin yoksa benden gitti artık ben onu çekemem bak altı buçuk yıldır çekiyorum bu herifi
- +1 yıl
Yahu kurban olduğumun böyle yaparsan iyice zora girer. Az bı kendini topla zihnini topla sonra yaptığının ne kadar çocukça olduğunu göreceksin. Biz burada senin payına düşeni söylüyoruz adamla da konuşsak ona da söyleyeceğiz. Bu yüzden otur konuş ileride ne yapacağını da bu şekilde söyle
Soran+1 yılSen benim yaptığım bu hareketi niye bu kadar abarttın ya bunda bir şey yok yani kadın kocasına kızar o gün o yemeği yapmaz Bu yemeği yaparsan Buna niye bu kadar takılıyorsun yani bunda bu kadar abartılacak bir şey yok ki sanki adama gitmiş Tokat çakmışım sanki kafasında vazo kırmışım gibi davranıyorsun sanki zehirlemişim yastıkla boğmaya çalışmışım ya kendimden şüphe ettirdim benim
- +1 yıl
Var mı daha fazla zarar verme çeşidi? Yahu aç kalsın ne demek sen adamı terbiye mı ediyon Kastamonu ayısı mı bu? Sen hele doğal sorumluluklarını yerine getir adam evde huzur ister mutluluk ister. Taşı yumusatırsın yumuşak huyla. Yoksa sana karşı düşünür durur
Soran+1 yılYa 2023 yılındayız Trendyol yemekten yemek söyler yer aç kalmaz korkmayın yani bu kadar abartılacak bir şey yok kendisi yumuşak huylu değil ki ben yumuşak huylu olayım oldu ya kadınım diye ben mi hep yumuşak öyle olacağım
Soran+1 yılGerçekten yorumlarını okudukça sinirleniyorum ya sen nasıl bir insansın ya sadece erkeklerin mi düşünmesi sadece erkeklerin mi dolması sadece erkekleri mi duygular önemli ya ben Burak diye gelmişsem demek ki o da beni bu hale getirmiş Bu ne biçim kafa yapısı ya
- +1 yıl
Hayır ben sana diyorum ki ikinizin de geçim ehli olması gerek. Bak yine kötü yorumları almış almış okumussun. Kadınların da gayet tabi duyguları hisleri önemli erkeğin onlara hitap etmesi önemli. Ama hickimse 4 4 lük değildir güzel insan bunun farkına var. Ben sen burdasın diye sana tavsiye veriyorum
Soran+1 yılTamam ben de diyorum ki biz anlaşırız kapatırız bu konuyu böyle yemek çok önemli değil bizim aramızda öyle açlıktan ölmedik yani orada alttan alır Ben de alırım
- +1 yıl
E o zaman neyi tartışıyoz ya biz
+1 yılYalnız kendi evliliğiniz zedeleyip kendinizden soğutursunz
04 Yorumla
Soran+1 yılO sabah kavga edince hiç kendinden soğutmuyor değil mi hep kadın değil mi hep kadın ya yeter ya siz de kadınsınız ya
- +1 yıl
Ben de kadınım ama ben intikamı bu şekilde almazdım. Daha politik yaklaşırdım
Soran+1 yılBen intikam almıyorum ki tatlı bir şey yaptım yani
- +1 yıl
Ne kadar tatlı ya😂
Hic akıllıca bir davranış degildir yalnışlara sürüklenme.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe var ya
Soran+1 yılAman yanlış yok
+1 yılOnun sevmediği demekki senin sevdiğindir.. afiyet olsun 😁
00 YorumlaSjsjsjsjs olm bu kadınlardan korkulur yaaa. İçine fare zehiri neden atmadın? Ajsjsjs
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli değilse uzatma bence de ama hak ediyorsa sen yine bildiğin gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam sana küfür de etmemiş. Hem de kızgın haliyle hatun demiş ne kadar güzel bir hitap şekli olduğunun farkında mısın sen bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemem demen
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok boşsun bebek. Hadimden fazla hemde. sorunu soruyorsun görüşlere verdiğin vecaplara bak. Daha buyumemişsin Ergenus.😄😈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı saçma ve çocukça bir hareket ya :D Ben yemek bile yapmazdım sinir olduğum birine
03 Yorumla
Soran+1 yılBu daha çoçıkça jdjd
Cevap sahibi+1 yılYok benimki daha asil :D Yani çocuk gibi sevmediği yemekler yapacağıma asil bir şekilde tek kişilik yaparım
Soran+1 yılTek kişilikte oömaz o zaman intikam olmaz
+1 yılİnanılmaz fenasııınn korkulur sendenn
00 Yorumla
+1 yılBu sitedeki kadınları gördükten sonra evlenmekten soğudum kadınlar artık bana göre sadece cinsel obje değmez hiçbirine
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bu sitedeki erkekleri gördükten sonra Bence kendinden utanmalısın Ulan bir kadın kocasına sevdiği yemeği yap diyor diye ölüm mü ne abarttın be
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet çok kötüsün şeytan seni iyi yapmışsın burnu sürtsün biraz
00 YorumlaSenden korkulur sen zehirlersinde adamı bu gidişte😃
04 Yorumla
Soran+1 yılKocasız mı kalayım
Soran+1 yılBöyle zengin yakışıklı uzun boylu geniş omuzlu adam nerde bulurum
+1 yılVayy kadının fendi deriz biz buna
10 Yorumla
+1 yılAkıllıca değil bence olgun davranmak lazim.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe var
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer ne yaparsa yapsın iyi davranmak zorunda değilsin. Bence iyi oldu. Hak etti. Kadınlar neden hep iyi davranmak zorunda?
06 Yorumla
Soran+1 yılAy bayılıyorum senin gibi kadınlara bebeğimsin
Cevap sahibi+1 yılKadınlar olarak birbirimizi desteklemezsek kim destekliycek bizi ☺️
Soran+1 yılVallahi burada tüm kadınlar erkeklere destekliyorlar erkek düşünüyor hepsi erkek savunursun bir şey diyorsun Yani diyorsun ki kocamla ilgilenemedim mesela atıyorum Seni hemen aldatır diyorlar aldatmayı o kadar kafalarında normal görüyorlar ki yani bir kadın da eksik oldu mu hemen bunu yapıştırıyorlar kendileri demek ki ileride kocalarını
Cevap sahibi+1 yılOnlar genelde çok kez aldatılmış veya çok kez aldatmış tipler. Bebeğim sen takma onları. Onlar eksikleri yüze vurmayı söylemeyi ya da moral bozmayı sever kişiler. Maalesef.
Soran+1 yılVallahi takmıyorum zaten çok şükür mutluyum arada bir tabii ki de sürtüşüyoruz ieşimle var ama olabilir insanlık hali
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle insanız dediğin gibi illaki sorunlar olur
Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnsan küsken bile eşini düşünebilmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılYo. Düşünmüyorum.
Adam bi çocukla evlenmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ne çoçuk djskdnehwksn
Yeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. Alttan almayı öğrenmezsen bu evlilik çok yürümez
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye sadece kadın mı Altan almalı bu cahil kafanız yüzünden kaç kadın yatağa ağlayarak giriyor hakkını savunmadoğı için kendiniz ezdirdiği için. Erkeği kadını yok illaha kadın mı Altan aldı
- +1 yıl
Hayır tabii ki öyle bir kafada değilim eşinin de gereken durumlarda alttan alması gerekiyor her iki taraf da bilmeli benim demek istediğim şey kavga ettiniz diye sevmediği yemeği yapmak saçma yani çocuk değilsiniz sonuçta yaşını başını almış iki yetişkin insansınız bana basit geldiği için öyle dedim tavrını yine koyarsın tabi ama bunu çocukça buldum
Soran+1 yılBen içimden gelmedi ona yemek yapmak kendim aç kalmiuim diye yaptım tamam mı. O hiç Altan almıyor ben niye alayım
+1 yılVay canına şeytanın aklına gelmez, çılgınsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAgaga
Kendine söyler dışardan yer
02 Yorumla
Soran+1 yılKes be sala
Seytan senin yaptigini yapmaz yaziklar olsun 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSağoç
Elimizdekinin değerini kaybetmeden bilmek önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılYemek konusunda mı djdjdj
Soran+1 yılAman Allah aşkına sinirlendim ne var
- Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapti sana bu kadar kizdiracak kadar seni
06 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik
- +1 yıl
Kavganin nedeni ne?
- +1 yıl
Bunlari yiyeceksin de. Baska yerde yemek yasak de
Soran+1 yılDemem
- +1 yıl
Ben olsam derdim iyi ceza ama tabi sen bilirsin
- +1 yıl
Bir gule karsi kendini feda ettin oylemi
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 zararsız intikam ama çalışıyor yazık ya
00 Yorumla
+1 yılFena değil pasif agresifsiniz.
00 Yorumla
+1 yılbence de fazla büyütüyorsun
00 Yorumla
+1 yılGecenin sonu intikamlı olacak 😆
00 YorumlaYeni evli misiniz?
01 Yorumla
+1 yılBak sen hele bu savasta dahil yapilmaz
00 Yorumlavay be şeytanın aklına gelmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemeğe tukurmussunudr kesin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılTükürsem ne olucak bu adam benim tükürüğümü öpüşürken yutmuyır mu
Iyi yapmışsın Kanki, 😄
00 YorumlaIlerde ben ndhehhehehehe saka
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası