İçimde yılların yorgunluğu var?

burada genelde gırgır makara yapiyorum zaman gecirmeye calisiyorum ama icimde oyle bir tukenmislik ve bezmislik var ki, bazen neden yasiyorum diye soruyorum, yasamak icin bir neden ariyorum inanin bulamiyorum. Sanki kimsenin, en yakınımın bile umurunda degilmisim gibi hissediyorum. 2012-2017 arasi hayatimi mahveden bir dönemmiş farkinda değilmişim. Ama yikimi cok büyük oldu. Canimdan bile cok sevdigim bir vicdansız bana oyle bir darbe vurdu ki o gun bu gundur kimseyi sevemiyorum, evlilige yanasmiyorum ve inanin hersey ama hersey bazen cok bos geliyor. Biraz acizlik, gucsuzluk ve kacmak gibi gelebilir ama en kolay ölüm sekillerini bile araştırdığım oldu. Suraya yazsam sigdiramam. Sayfalar dolusu yazsam yetmez. 5 yilimi calip sonra da sanki kendisi hakliymis gibi takindigi tavırlar ve ayriliktan aylar sonra yolladigi mesajla beni tekrar yerle bir eden hain. Sana beddua bile edemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Detaya giremedim. Daha fazla uzatıp da sizleri sıkmak istemedim. Ama gercekten oyle yorgunum ki yasamak içimden gelmiyor
İçimde yılların yorgunluğu var?