Kaynımın borçlarından bıktım napcamyyardım?

Merhaba arkadaşlar 6 aydır evliyim. Kaynanamla kayınpederim ve kaynım bekar hepimiz aynı evde yaşıyoruz. Kaynım sürekli evlenmek istiyorum diyor işte kız bulun kız bulun. G. tne don alamıyor evlenmek istiyor. Eşim sürekli işte sabah gidiyor akşam geliyor. Evi tamir etdikleri için bankadan para çekmiştiler. Eşim ödüyor sadece o parayı kayınpederim evin geçimini sağlıyor. Kaynım ise yiyor yatıyor evlenmek istiyorum diyor. Buna bitane yer açtık çalışsın diye. Kocam yüklü miktarda para koydu eve işte lazım olursa kardeşime verirsin diye. Kaynım parayı işe değilde kumara yatırmış. Evde kaçtı tabi popo korkusu. Ama kıyamadılar eve getirdiler. Başkalarlndan borçda almış. Onu şu an ödüyoruz. Hem banka hem kumar hem borçları bitmiyor. Evlenmek istiyor eve bi ekmek bile almıyor. Eşim şu an kardeşiyle konuşmiyor evde küs gibiler. şu an hamileyim ailemi bebeğimin gelecegini düşünmek zorundaym. Eşim araba almak istiyordu vazgeçti neymiş kardeşine ev alalım sonra alırım arabayı. Bu arada çok obur kaynım yediklerini saymak gibi olucak ama öyle sürekli aç. Sarma yaptım bu gün abartmyorum ara ara eve gelip 6 tabak yedo sarma hamileyim evdekiler beraber yicem diye diye akşama yemek bana kalmıyor. Kaynanamda vurdum duymaz ara ara laf sokar. Sürekli evde biryeri ağrır ama iş gördüğü yok. Hamile halimle 2dakika uzaniyorum kalk biz senin zamaninda tarlada doğururduk diyor. Bende bir şey söyleyince zoruna gidiyor. Evde yemek yapar kaynanam bana birazcık bile yemek bırakmaz kaynımı düşünüyor ya benim eşimde senin oğlun neden böyle Eşim hiç bunlara benzememiş ne kazanırsa evde son kuruşuna kadar eve gelince hep eli dolu. Bu kaynım evlenmek istiyor kaynanamda diyorki evlendircez ama nasıl bu kadar borçluyken başkasının kızının hayatını mahvetmeye feğermi. Ev zaten. küçük 3 yatak odası bir salon. 1bizim 2 kaynanamgilin 3 bebek odası ama kaynm uyuor orada e karısı gelince benim bebeğim nerde uyucak. Ev içinde ev olmuyor diye bir şey duydum doğru bence. Sizce bu insanlarla nasıl başedicem. .
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar bukadarmı
Kaynımın borçlarından bıktım napcamyyardım?