Takıldığım adam zengin biraz devamlı parasıyla hava atıyor. Evinin villasının resmini atıyor bana adam özgüvensiz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocukluktan itibaren öyle yetişmiş olabilir. Aileden gelen bir eğitim ve kültür işi, Onun vizyona anlayışa göre satın aldığı, elinde tuttuğu ve sahip oldukları ile var. Gücünü buradan alıyor. Elbette bunları sana gösterecek. Sorsana ona bi çocukken diğerlerine bisiklet oyuncak yeni alınan bilgisayar gibi ürünler gösteriyor muydu? Onunla Kendini konumlandırıyor muydu?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir kesin
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Özgüvensizlikten öte para ile ön plana çıkmak istiyor olabilir yani insandan insana değişir bu durum ama yarınların neler getireceğini bilemeyiz, para sağlık olduğu sürece çalışılır kazanılır ancak temiz insan bulmak oldukça zor buna dikkat etmek daha doğru olur ayrıca kimi insan bilgisiyle kimi insan davranışlarıyla, kimi insan görselliği ile herkes bir şekilde ortaya çıkıyor amma velakin aldanmamak lazım geçici durumlara önemli olan kalıcı olana bakmak..03 Yorumla
Soran+1 yılProfiline villasını koymuş
- +1 yıl
Olabilir ne var bunda, sıradan bir durum.
Soran+1 yılTamam
+1 yılEvet tam bir ezik
Muhabbet etmesini dahi bilmiyor
Parası ile tanımlıyor kendisini
Gösteriş meraklisi23 Yorumla
Soran+1 yılAslında okumuş biri
- +1 yıl
Okumak içinde mi ezikliği götürmüyor
üniversiteye gitmiş daha kızla bırak kızı insanlarla nasıl muhabbet edilir bilmiyor - +1 yıl
Ya çok egoist seni eziyor ( egoistlerde eziktir kendilerini başkalarına ispatlama ihtiyacı duyarlar)
Ya da ineklemiş birisi
Çözmüşsün zaten. Etkilemek için olmayan şeyi bile anlatır. Kendini varlıklı gösterip tavlama yolundadır. Benim bu türlere genelde cevanım senin parani skm diyorum. Ondan sonra daha kişiliğine yönelik hareket etmeye başlıyorlar.
028 Yorumla
Soran+1 yılOdun gibi konuşmayı falan pek bilmiyor
Soran+1 yılNasıl yapacağım ama
Soran+1 yılOf mesele karmaşık aslında
Soran+1 yılKıskandırmak işe yarar mı
Ters mi teper
Soran+1 yılSahiplenmeyi seviyor zaten
Mesela şöyle giyinme diğer erkekler de bakar kıskanırım falan diyor
Soran+1 yılİşte nasıl kıskandırabilirim
Soran+1 yılAylardır konuşuyoruz
Soran+1 yılBaska erkekle görüşsem ayrılır
Soran+1 yıl@Sufle20 kızlar akıl verin ya nasıl yapayım
- +1 yıl
Kuzum ben böyle bir insanla ciddi düşünmezdim senin yerinde olsam dalga geçerim mesela. Paranın bir * yaramadığını bilen erkekler lazım. Şöyle yapabilirsin buluştuğunuzda ya da ikinizinde müsait olduğu telefon görüşmesinde ya hayatım ne zamandır içimde bu var sana kendimi ifade etmekte çekindim ama gerçekten bir yola giriceksek rahatsız olduğumuz konuları konuşmalıyız bence, işin var paran var biliyorum bunlarla gurur duyuyorsun ama ben bu tür sohbeti hoş bulmuyorum ben seni sen olduğun için sevmek istiyorum paran olmasa da seninle bir gecekondu da kalmayı göze almak istiyorum diyerek kendinde bir şeyler ilave edersin illa ki konuşmayı başlatabilirsin. İnsanlar konuşa konuşa çünkü değil mi :)
Soran+1 yıl@Sufle20 böyle desem etkilenir mi?
Soran+1 yıl@Sufle20 haklısın ablacım ❤️
Bunu dinleyeceğim
Soran+1 yıl@Sufle20 ❤️❤️❤️❤️❤️😽
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılVillazi varmış varsın özgüvensiz olsun😄😄
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEgoist olabilir
00 Yorumla Belki geleceğinde onunla olursan maddi zorluk cekmeyecegini anlatıyordur işini gücünü bilen biriyse kendi başarısıyla almışsa bununla övünüyor olabilir kısmetin bu adamsa iyi bisey herkes orta gelirli ve fakir biriyle evlenmek zorunda değil bnce aranız iyise sevmiyorsan bu hareketi uyar neden ayrılsin ki sen kendini biliyorsun devam ederse sıkarsa ayrılirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılİsterdim de ezer bu beni
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBu onun vizyonunu gösteriyor. Demek ki sınıra ulaşmış ve hayat amacı hiç risk almadan elindekileri sergilemekten ibaret. Eğer hiçkimsenin yapmaya cesaret edemediği yeni ve uçuk amaçların varsa seni tarihe kazıyacak bi hayalin peşinden koşuyorsan vizyonun yüksektir. Mesela Elon Musk gibi.
10 Yorumla
+1 yılBelli ki şu ana kadar herşeye para sayesinde sahip olan hiçbir özelliği olmayan bir arkadaş modeli. Senide para ile elinde tutacağını düşünüyor para bana herşeyi verdi onuda verir olmazsa gider diye düşünüyor. Dünya' nın adaleti işte böyle görgüsüzlere hayat gerçekten her istediğini veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParasından başka özelliği olmayan insanlar böyle davranır. Konuşacak konu bulamaz ağzı laf yapmaz. Parası olmasa hiç olduğunu en iyi kendi bilir. Böyle adamları banka olarak kullanan insanları da sonrasında herkes bana param için geliyor diyerek eleştirirler, peki başka neyin var? Onla ortaya çık. Komik.
11 Yorumla
Soran+1 yılHavasından geçilmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kadınların amacı zengin koca bulmak değil mi adam da zenginliğini gözüne sokuyor çok az bir kesim hariç alayınızın hayali zengin koca bulup evlenmek burada yalandan istemem en nefret ettiğim tip vs demeyin hiç inandırıcı değil sizin gibi etrafımda çok var
02 Yorumla
Soran+1 yılParanın yanında az karakter olsaydı iyiydi
Cevap sahibi+1 yılYa bak gördün mü senin için bile karakter ikinci planda 😂
+1 yılŞımarık adam. Belki de sonradan görme olduğu için böyle davranıyordur. Parası ile övünüp hava atan kişilerden zerre fayda gelmez ya.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılNefret ettiğim insan modeli resmen.. Mal beyanı yapacak kadar basitse vizyonu zaten uzak durun.. Görgüsüzlük ve sonradan görmenin verdiği bir aşağılık kompleksinin esiri olmuş birinden hayır gelmez.. Keyifli günler..
13 Yorumla
- +1 yıl
Çok saçma geliyor bana.. Herkesin kendine göre maddi imkanları var.. Neden böyle şeyleri ispat çabasına giriyor ki insanlar. Cidden bana çok yersiz geliyor..
Soran+1 yılBence de
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan görme oldugu hayatında tam çulsuzluğa bağışıklık kazanmışken bir an da kendine bir kaç çul bulmuştur, bundan dolayı da devamlı olarak bu üç kuruşluk çullarından söz etmeyi kendine kutsal bir görev olarak aksedecektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi zengin
- +1 yıl
Tam yazamadım, neyse şimdi birilerine gerçek zenginlik nediri öğretecek değilim, takılma aptalın malından zarar gelmez yiyebildiğin kadar ye sonra tepele geç, bunlar bu dilden anlarlar.
Soran+1 yılNasıl yiyeceğim
- +1 yıl
Artık orası da senin maharetlerine kalıyor, onu da ben öğretecek değilim.
+1 yılBaşka bir meziyet yok demekki sadece para kazanmış o kadar kendini geliştirmeye adamamış, para ile herşeyi elde edebileceğini zanneden tiplerden paraya tav olan ucuz kızlar var ama yanlış yerde arıyor belliki
00 Yorumla
+1 yılYani sonuçta Zaten sen de o adamın parası olduğu için onunla beraber olduğun için fazla sorun etme parasını yemek için onunla berabersin o yüzden ikiniz de aynısınız değişen bir şey yok
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden günahımı alıyorsun
- +1 yıl
Günahını almıyorum maalesef insanlar artık paraya değer vermek zorunda yaşadığımız toplum bunu gerektiriyor Bu anormal seni suçlamıyorum yani
Soran+1 yılÖnyargı bu
- +1 yıl
Her neyse eğer böyle hödük bir insansa uzak dur
- +1 yıl
Aşık olmuş olamaz mı
- +1 yıl
Aşkıma ya gözünüzü seveyim bırakın ya bu işi artık insanların kuru kuruya aşık olmadığını hepimiz biliyoruz
- +1 yıl
Sanki sen kendinden zengin kız bulsan kullanmayacaksın mk
- +1 yıl
Hayatım boyunca böyle insanlarla karşılaştım ama kullanmadım
- +1 yıl
3 deyince inanıyoruz 10
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun hayatım hakkında ne olduğunu bilmiyorsun ayrıca ben sana bir şey söylemedim sadece soruyu sorana yorum yaptım
Soran+1 yıl@busuyukimiçtii helalke kanka 😎
- +1 yıl
Rica ederim shhd
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılKendini beğendirme çabasında ve ozguven eksikliği var dediğin gibi. Sonradan görme oluyor öyleleri. Kalitesiz insan tipi
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tavlarım
- +1 yıl
Kendin ol yeter
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Youtubeye gir ASLI ASLINA NESLİ NESLİNE yazıp arat serdar tuncer di sanırım onun anlattığı hızır as. lı bir kıssa var o kıssada bu konudaki bütün cevapları bulabilirsin.
00 YorumlaGörgüsüz diyorum böylelerine ben. Seni parası ile etkilemeye çalışıyor. Ama görsüz olduğunun farkında değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir de diyor ki
İmparatora denk gelsin şanslısın- +1 yıl
Oooo görgüsüzlükte imparatorluk kurmuş😂😂
Soran+1 yılKendini üstün tutmayı seviyor
Öyle biriyle görüşmeye halen devam etmeli misin, onun sorusunu acsaydin, özgüven meselesini sormak yerine..
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şey çekiyor
Özgüvensizliği , kültürel noksanlığı, sonradan görmüşlüğü , aşağılık kompleksi sizin bu konularda kendisini zengin biri olarak gördüğünüzde teslim bayrağını dikececeğinizi zannettirebilir.
00 Yorumla
+1 yılKendine güveni asla olmayan ve nasıl olsa kızlar paraya düşer diye seni parasıyla tavlamayı düşünen bir asalak olduğu için böyle yapıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBir de bana eh işte fena deilsin dedi :(
+1 yılEgosunu tatmin ediyor herhalde. Para düşkünü. Seni öyle tav ettiğini ve öylede edebiliceğini düşünüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvensiz
- +1 yıl
Özgüvensiz ve zenginse o zmaan özgüvenini kıran şeyleri ortadan kaldırırdı
- +1 yıl
Özgüvensizlikşe cok pekiştiremedim ama siz daha iyi tanırsınız neticede sevgiliniz
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Bence para ile seni tav ettiğini düşünüyor bak ben zenginim işte raht yasarson benle gibi ima geldi bana
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış anlıyor olabilirsin. O elindeki malı söylüyordur , sen fakir aklın ile hava atıyor sanıyorsundur.
04 Yorumla
Soran+1 yılAtıuor ama villasını arabasını profil resmî yapıyor
- +1 yıl
O resimde güzel çıktıysa koyar , parası zaten var niye hava atsın ki? Senin bakış açın şu , parası olan biri param var dedi mi hava atıyordur. Hiç başka türlü düşünmezsiniz.
Soran+1 yılResimde kendisi yok sadece ev var
- +1 yıl
Belki adam ticaret yaptığı için , reklam amaçlı koymuş olabilir. Belkide senin dediğin gibidir bilemem.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Egoist kendini bir Bo… sanan bir tip en nefret ettiğim insanlar. Kuranda bir elin verdiğini öbür el görmeyecek diyor. Gerisini siz ekleyin
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru vallahi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak ya da oğlak burcu olma ihtimali çok yüksek bu elemanın onun dışında o evi attıgın da senin büyülenip ona kul köle olucagın düşüncesi var çünkü hep aynı şekilde yaklaşıyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılAşağılık kompleksi olan bi erkektir , kişilik karakter üslup olmayıp sadece parasıyla öne çıkmaya çalışan tipler
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisine güvenmediği için böyle yapıyor değil mi
- +1 yıl
Güvendiği tek şeyi parası ne bekliyorsun
Soran+1 yılProfiline villasının resmini koymuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar güzellikleri paylaşır kimi yüzünü atar kimi köpeğini bazıları arabasını öteki sevdiği takımın galibiyet anını
02 Yorumla
Soran+1 yılProfilinevillaaının resmini koymuş
- +1 yıl
mütehaittir belki de
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Böyle insanları hiç samimi bulmuyorum ve sevmem de. Öz güveni bilemiyorum ama seni rahatsız ediyorsa konuş onunla bence.
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim buz gibi soğuduğum insan tipi malla mülkle hava atmaya çalışan. Vizyonsuz ve hazımsız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sende zengin diye beraber değil misin zaten sorun ne tam olarak?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılParayla adam olunsaydı... Özgüvensiz hem de görgüsüz, ev araba fotoğrafı atmak nedir ya 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz bana villasını anlatıyor
- +1 yıl
Demek ki gösterecek manevi şeylere sahip değil maddiyatı ön plana çıkarıyor
Soran+1 yılAynen
+1 yılher hangi bişey ile hele ki parasıyla hava atan herkes özgüvensiz birer eniktir tescillendi doğrulandı.
10 YorumlaSorun özgüvensiz olması değil parasından başka hiçbir şeyi olmaması... run forrest runnn
25 Yorumla- +1 yıl
ormana niye kaçıyoruz?
- +1 yıl
@Khadimdost haydaa fkgmskdk forrest gump filminin bi repliği o. forrest adamın adı kfkfkdkd
- +1 yıl
hmmmmm...
- +1 yıl
ne kadarda cahilim dimi
- +1 yıl
@Khadimdost eser miktarda
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınlar parayı sevdiği için durumunun iyi olduğunu göstermeye çalışıyor eziklik falan diyenleri aldırma parasını ye geç
00 Yorumla
+1 yılHayatta parasiyla elde etmekten başka bir şey başarmamış.. seni de öyle elde ettiğini düşünüyor.. buna birazda sizin davranışlarınız sebep oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası olduğu kesin.. Onu direkt boz orada bozmazsan tepene çıkar.. Sınırları çiz ve böyle olmanı istemiyorum de.. Düzelebilir de..
00 Yorumla
+1 yılSana villasının resmini ne dediğin ve ne sorduğun için atıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç durup dururken
- +1 yıl
Peki bu ev kendisinin aldığı bir konut mu yoksa aile bireylerine mi ait?
+1 yılGüvendigi baska bi özelligi yok demek!
Bos bir insan gibi hissettim 😒02 Yorumla
Soran+1 yılOkumuş biri aslında
- +1 yıl
her okuyan kendıni geliştirmiş anlamına gelmez! kendine yatırım yapmamiş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven ne işe yarar adamın villası var villası. Aç gözünü kızım erkeğin iyisi kötüsü olmaz zengini fakiri olur sjs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sana yapio sende tahammül edion bu duruma oda devam edio
Yarın öbür gün önünde sayar artk
Seviyesi yerlerde böyle insanların çok var.00 YorumlaYok knk. Büyük ihtimalle ya Oğlak ya yay ya da başak burcu o yanlış anlama 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBoğa
- +1 yıl
Yükseleni bunlardan biridir
Soran+1 yılOlabilir
Beybiboy 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılShow yapıyor ilgi çekmek için başka amacı yok. (Sırtlan diye tabir ediliyor)😑
08 Yorumla
- +1 yıl
Dediğim gibi show yapıyor işte uzak durmani tavsiye ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Adil Yıldırım izle
Soran+1 yılTamamdır
- +1 yıl
🌺🧡
Soran+1 yıl❤️❤️
+1 yılPeki sen neden takılmak zorundasin? Demekki parası için dogrumu?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya
Çekici buldum adamı- +1 yıl
Bence çekici değil ve bunu gecte olsa sende farketmissindir kendini harcatma
Soran+1 yılYok ya yakışıklı sayılır
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılSana bu soruyu sordurmuş birinden adam diye bahsetmişsin 🤣
03 Yorumla
- +1 yıl
Onu anladık ablacım her görüşün altına yazmışsın villası var ama adam değil adam
Soran+1 yılDeğil evet
+1 yılKesinlikle özgüvensiz sen ona cüzdan yaz anlar o dkdlslls
02 Yorumla
- +1 yıl
ya wçqçqçdögmsçwçfşwş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın her şeyi paradır. Parayla da her iş görüldüğü için parasını kullanıyor.
06 Yorumla
- +1 yıl
Yani her insan böyle olamaz.
Para versek sen koyamazsın mesela..
Soran+1 yılKoymam tabi ama işte hava atıuor
- +1 yıl
Sende pek ilgilenme malıyla mülküyle.
Hava olsun.
Soran+1 yılAynen kanka
- +1 yıl
☺️☺️☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılParasıyla hava atanda kötü, parasızım diye laf yapanda. Hiç lafını yapmayan daha iyi varsa demene gerek yok zaten belli olur o yüzden iğrenç. Yoksa da kasıntı, negatif yüklü biri aman aman
10 Yorumla
+1 yılOzguvensiz değil de. Sonradan görme olabilir mi. Yani. Ne bilim karaktersiz biri. Boş yani
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına yemeğe çıktığınızda ıstakoz yiyelim desene, bakalım yiyebilecek mi bu sonradan görme :)
10 Yorumla
+1 yılEvet parasına dayanan bir özgüveni var parası olmasa bir hiç
10 YorumlaSürekli kazancının iyi olduğunu söyleyen insan itici geliyor.
10 Yorumla
+1 yılKöşeyi dönmüş bu, yol yakınken yolları ayır.
En nefret erkek tipi. Sonradan görme...10 YorumlaBurdakilere sormana gerek yok zenginin parasi bunlarin çenesini yorar sadece
10 Yorumla
+1 yılparasını kendi kazanıyorsa çokta sayılmaz başkasının parasıysa o zaman kötü
00 YorumlaAdam inanilmaz gorgusuz ezik ve embesil. Bence kendini kurtar ondan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılTarabyada villası cafcaflı arabası, para bitti aşk bitti. Evet özgüvensiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvensizlikle ne alakası var bazı erkekler ve kadınlar dünyadaki varlıklarıyla övünmeyi göştermeyi severler aldığı televizyona kadar atan arkadaşlar tanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben zenginleri sevmem de, bakalım ne yapacak bu havalı sonradan görme?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. parasiz kaldiginda ortada hic biseyi kalmaz dikat et :) ne karakter ne durus ne baska bisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılDüşürmek için parasıyla hava atıyolar bana da denk gelmişti böyle bi tip
00 Yorumla Ne kadar güzel ya, bende yapayım o halde ! Ayıptır be..
00 Yorumla
+1 yılMesleği ve parasıyla hava atan erkeklerden ışık hiziyla soguyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Takıldığım adam devamlı parasıyla hava atıyor. Sizce öz güvensiz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler