5 YILLIK İLİŞKİMİN HAZİN SONU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM?

Merhaba dostlar , tecrübeli arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum bu konu hakkında , şimdiden teşekkürler.

5 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım ile her iliskide olduğu gibi ara sıra pürüzler olsa da son zamanlarda her şey gayet normal ilerliyordu kız arkadaşımla 5 yıl boyunca tüm ilklerimizi beraber yaşadık ve artık evliliğe yaklaşmıştık , ta ki o güne kadar bir konu yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadık 2 tarafta kendince haklı tartışmanın sonunda yollarımızı ayırmaya karar verdik , seni artık istemiyorum dedi bundan sonra sen yoluma ben yoluma dedi bende o an ki olayların ateşiyle üstelemedim ve kabullendim biraz sakinleştikten sonra yüzyüze konuşurum olayı çözeriz dige düşünüyordum fakat kız arkadaşım kafasında tamamen bitirmiş 1 hafta boyunca haklı taraflarım olmasına rağmen 5 yılımız heba olmasın diye çabaladım iletişim kurmak istemedi benimle , gel gelelim ki bu çabaların sonunda pes ettim ve tam ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir çocukla el ele sarılırken vs fotoğraflarını gördüm arkadaşlar kalbime birisi bıçak sapladı sanki hiç çıkmayacakmış gibi hissediyorum , gördükten sonra gözümü yumdum gururuma yediremedim , ihanete uğramış gibi hissettim ağır konuştum ve küfür ettim o günden beri konuşmuyoruz yaklaşık 1 ay oldu ve çocukla sevgililer şuanda. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum aptal gibi yaşıyorum 1 aydır.
5 YILLIK İLİŞKİMİN HAZİN SONU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM?