Sizin kalbinizi en paramparça eden ve sizi en çok şok eden aldatma anınız nelerdir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatma anım yok , ama aldatldim 1 sene boyunca kur yaptı her işini hallettirdi tam ciddiye dokcem işi erkekle evde foto attı duruma muhtelmen tek ben gördüm hayeidri dedim , eniste dedi ne zaman oldu demeye kalmadi darısı sana dedi kapakladi beni...
Yuh lan
Sevmiyodum zaten buluşmaya giderken sevgili olduğum kızın başka bir erkekle otoparkta seviştiğini görmüştüm
Haha çok ağır gelmişti bana ilk zamanlar.. kız arkadaşım benden ayrıldığı günün haftasında benden önceki sevgilisine gitmişti😁
Oww reis be
Lise 3ün sonuydu gittim birde gözümle gördüm o görüş son görüşümdü sonra ne oldu ne bitti geçen sene baktım evlenmiş vs Allah mutlu etsin demek düşer bize
Reis çok * yapmış be yapılır mı bu sana
Zikinti yok olan oldu
Annemin pizza alıp ben uyurken ırz düşmanı hain abimle yemesi
Oha bunu nasıl kaldırabildin sen çok güçlü bir kadınsın allah sabir versin abinin ya JDNSBZHXX
Jxsnjsnwjsw
abisine ırz düşmanı demeyen de ne biliyim. yalnız bu ihaneti ben kaldıramazdım bütün aileyi katletmem farz olurdu intikam için sen de maşallah irade sağlammış o iradeyi 1 ailenin rızkını yememek için de kullan :D
@KartalKuzeyli pü tesadüfe bak xjdnxj ya yemekten güzel şey mi var bu dünya da
1 yemek
2 kıyafet 💅
3 e de uyku yu koyarım ben ya da dövüşmek (gerçi o benim tercihim sen boşlukları doldur kafana göre)
Ayh uykum geldi
iyi geceler rüyada da yeme bari
Yok ya uyumıcam kxnjx kendimle savaşıyorum ve öhöm yemekle benim bir bağım var teessüf ederim yani yani
o bağı bende paylaşıyrum lütfen istirham ederim ama ben yiyeceğim zaman o ailenin muhakkak acından öleceğine emin oluyorum kıvranarak ölmesin yavrucaklar direkt bütün erzaklarını bitmiş görünce kalp vuruyo kendilerine genelde
Ksksksk YAAAA JDNSJXNS
bazen çok mu vicdansız oluyorum ne :D napayım sadistlik var bende hem karnım doyuyo hem komedi oluyo bana
Olur o kadar hem ne demişler can boğazdan gelir dnd
dikkat et çok yersen o boğazdan başka bişeyler de gelir, bu arada soruda gördüm korkuları nasıl yenersin diye, cevabı yüzleşmek alışmak
Ayıb jdndjdn ve AA beni de düşünürmüş bu arada korkularımı yenmeye çalışcam saol
rica ederim bi lucifer ve the vampire diaries izleyen gördüğümde yardım severliğim uyanır.
Wiufffff vay be
şaka bi yana harbiden izledin mi onları yoksa sadece şu 2 3 sezon falan izleyip fan geçinen tayfadan mısın?
Ksksksk tabi ki izledim lucifer bir tam bitirdim ama TVD yi 3 kere baştan başlamışımdır
tvd yi ben de babam da abim de rahat bi 5 kere falan izlemişizdir baştan ee ben 11 yaşındayken başlamıştım
Çüş sen de az yaramaz değil misin be djdn 11 yaşında Damon +18 sahneleri vardı ayıb aaa
zaten damon sağ olsun artık çekim yasası dedikleri şey falan mı büyürken de ona benzemeye başladım hem kiilik hem tip olarak
Upssss yavaş aslanım gerçek dünya da aman aman tamam dizi de karizmatik yakışıklı birçok da aşşalık kaç kadınla oldu her ne kadar Damon ve elena shiplesemde gerçek hayatta gıcık bir tiptir badboy kafası stefanı örnek alın azcık
yok be badboy kafası yok bende soğuk bi tipim aslında da internette her zaman ki gibi davranınca millet ters yapıyorum agresifim sanıyo daha çok tipten benzeriz bir de mevzu flört olursa (ama orada benim bir suçum yok yemin bile ederim istersen kimseye kalkıp kendim yürümediğime)
Hıhı tabi canım tabi eminim yürümüşsündür
istersen site de ki diğer yorumlarıma bak ben isteyen kişi olmayı sevmiyorum istenen kişi olmayacaksam olmasın şeklinde bakan bakıyo beğenen geliyo ben beğenirsem bakarız ben beğenmezsem de yok ziyanı bana gelen tarzda ki kızlar bulur yenisini bana da şeker gibi kişiliğimden gelmiyolar dı nasılsa bize de bi elena denk gelmedi ki ya caroline lar ya katherineler arada da 2 3 rebekah
kaldı ki hayırdır çok mu çapkın gördün beni ön yargı var sanki biraz
Neyse ya bişey demiycem beni ilgilendirmez
diyesin varsa da de şu saatten sonra alınmıyorum tipinden dolayı damga yiyince alışıyo insan o yüzden olan az sayılı fotomda sürekli tebessüm ediyorum ki sürekli aynı p1ç tip demesinler diye
Hey sakin şampiyon bişey filan deme yok sadece çok uykum geldi konuşcak mecalim kalmadı diye dedim
seni de çözemedim ki yatıcan mı yatmıycan mı belli değil hayır muhabbet de sardı denk gelmiyo bu sitede kafa dengi birileri
Dimi dimi ayhayh😴 ama uykum baya geldi ben uyuyım en iyisi bu günlük bu kadar benden hadi iyi geceler tatlı rüyalar 💅
ne diyim good night elena/detective
Aaaaaah ah ne sen sor ne ben söyleyeyim
Sordum ya söyle işte
Çok özel maalesef yorumda asla
Bildiğim kadarıyla bu güne kadar aldatılmadım
Bende
Ne deşiyon o zaman milletin yarasını gece gece