Neden gurur yaptım bilmiyorum sevgilim evlenme teklifi ederken kimseye diz çökmem diye yemin etmiş ve bana bunu dedi biraz önce siz olsanız ne tepki verirdiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaş 18 muhtemelen daha 180 tane felan sevgilin olacak. Şu anki sevgilinle evlenme ihtimalin çok düşük. Yani iş oraya varmayacak ne diye diz çök diye darlıyorsun çocuğu?
O kadar hayal kurduk ya bu nerden çıktı şimdi 😂
Haksızsın diyemiyorsun nerden çıktı diyorsun. Bunlar gerçek. Bir gerçek daha sana. Yemin memin hikaye. Herkese diz çöktürecek birisi çıkar merak etme.
O kişi ben olamazmıyım yani sandığın kadar basit değil öyle ergen ilişkileri gibi falan evet ben 18 im oda 21 yaşı gerçekten ciddi bi ilişki
Sen benim diz çökebileceğim kişi değilsin diyemediği için yemin ettim diyerek nezaket gösteriyor bence. Sadece tahmin tabiki. En doğrusunu Allah bilir😎
🥺
Diz çökme nedir arkadaş. Ancak yatak odasında diz cokulur. O da malum sebepten
Erkek beyni işte ne deyim
Diz çökse ölür müymüş inatçı bi insanla evlenme bence
Bunun kadar inat bı insan yok bana herkes çok inatsın der Allah karşıma benden daha inat birini çıkardı karşıma
Diz çökünce her şey okay mi ne saçma şeyler hic sevmem
Gurur yaptım kimse için diz çökmem demiş bana gelip bunu daha önceden söylemese sorun yoktu bende fazla önem vermem böyle ayrıntılara ama gurur yaptım işte
Tamam otururken etsin masada falan😄
Başka bi şekilde edicem başka bi plan yaptım dedi ama diz çökse ölürmü acaba
Çokmu tepki veriyorum ben sizce
Ölmez yani neden herşeye bu kadar anlam yüklerler bilemiyorum
Kendilerince gurur yapıyorlar heralde
Bahane saçma, diz çökmekte saçma.
Sana yalan söylediği için ayrıl
Neresi saçma kurban oluyum sevdiğine diz çökmezmi insan benim günahım ne 😂çok gurur yaptım
Hak verdim çocuk idam edilsin.
Abi dalga geçmeyin çok gurur yaptım varya
Çocuk saçmalamış diz çökmüyorsa kabul etme
Bilmiyorum çok gurur yaptım bu konuyu
Neyine diz çökecek sen kimsin ki
Al sana bi odun daha
Hahah ben ;)
Amaç ne amaç diz çökmek kötü bişeymi siz erkeklere göre noluyo incilerinizmi dökülüyo
Siz kimsiniz ki önünüzde diz çökeceğiz ! Allahtan başkasının önünde diz çözülmez teklif bile edilemez! Filmlerden görüp özeniyorsunuz. Hangi kılıbık iğne çıkarttıysa
Ego tavan inşallah karşına öyle biri çıkarda bu sözleri sana bir bir yutturur amiiin
Evliyim canım yalvardı yine yapmadım 😅
Odun soyu 😂buda çok inat ama görür o
:) yo çok romantiğim aslında. Ama saçmalıklara da dur derim
Niye saçmalık niye incilerinizmi dökülüyo 😂
Çok prenses takılıyorsunuz yapmayın. Evlenince paçalı donu sarkık memelernizin altına kadar çekip yerler * biliyoruz 🤣
Kalbim kırıldı çok kötüsün
😂 siz babalarınızın prensesisiniz. Kızımda benim prensesim ona göre hayaller kur
Şu an bütün erkeklerden nefret ettim ve evlilikten soğudum sayende oda aynen böyle düşünüyordur kesin
Tuzlu kahvecide içmez o bak söyliyim.
Ya sen nerden biliyosun bunları 😂tam aynı kafa yapısındasınız varya şimdiden o konuyu açtı çoktan tuz koyma diye
😂 hangi burç Koç Aslan falan mı
Yengeç burcu bende yay
Çok saçma
Benim tepkimmi
Hayır adam saçma ne yemini niye etmiş? Öyle bi çöktürürler ki sen onu sırıl sıklam aşlk et inadına giderek bu işi çpzemezsin kendisi aşkım ben çökecem kıvama gelsin.
Napiyim nasıl yapiyim bişey söyleyin aşırı inat bı insan bende inatim ve gurur yaptım tam bir odun öküz ama her zaman değil 😂
Onu sen tanıyosun damardan gir neye datanamaz üzülmene mi kırlkmana mı? Sen biliyosun
Çok fena çok konuyu saptırıp kendi vicdanını rahatlatmak için böyle şeylerlemi mutlu oluyosuna getiriyo konuyu
Gözlerine bak ellerini tut ve vay be kurban oldugum ben senin yoluna canımı veririm. Diz çökmek nedir ki? Falan fistan devamını dodur de. Demek sen bunu karşımda küçükmek olarak gprüyosun yapmazsın he falan😂 Açıkcası bana diz çökseler elinden tutar kaldırırım ama ama gelip böyle dese de gurur yapardım
Allah'ını seversen şu falan fistan dediğin yerin devamını getir güzel taktik 😂
Ahahsgz bu adam aslan burcy mu ne bu egosu? Aşık olsam aşkımı düşünür derdim sen bu adamı sevdigine emin misin? Onu sen tanıyorsun hangi cümlelere dayanamaz yumuşar?
Sen karşımda diz çökmen benim gözümde seni daha da yükseltir tarzı konuş. Sen beni ne kadar sevip sayarsan ben iki katı severim gibi gibi😂
Yengeç burcu ama bu konuyu kafada bitirdiyse bitirmiştir o kadar inat ve dediğim dedik biriki inadını kırabilirmiyim acaba
Kırarsın yengec duygusaldır.
Nasıl kırarım bı söyle lütfen bende yay burcuyum 😂😂😂
Sen onu çig çig yersin yerrr yengecte kimmiş. Bana sorma bile sen işini biliyosun.
Tamam bak bi güven geldi bana dediğin şeyleri yapcam 😂
Etmezse evlenemez
Çok gurur yaptım çok
Çökmesin
Seviyorsa çöker